♥ På väg neråt

Ja snart var det dags att åka då, eller snart....om några timmar. Gröt är på väg hem från jobb nu sen ska han få vila sig lite innan vi sätter oss i bilen och åker ner mot Sorunda.
Så ikväll blir det inte mycket mer än att åka bil, vi lär vara framme så pass sent så det i princip är dags för sängen.
Begravningen är 11:00 imorgon, så det är ju bra om man hinner sova några timmar iaf.

Efter begravningen så ska vi ut och äta. Jag, Björn, Faster med sambo och Far med sambo. Det blev ett litet gäng, och trevligt ska det bli. Har ju inte träffat varken Farsan eller Faster på år och dagar som sagt. Lite nervöst är det men det ska nog gå bra. Man önskar ju att det vore under lite bättre omständigheter dock :S

Men nu ska jag väl se till att göra det någorlunda klart här innan avfärd. Kräken ska ha mat....jag ska hem och hämta lite mer kläder os v. Sen är det bara att vänta på att det bär av.

Ja just ja....håller lite koll på Moras match i Classe i sjön-cupen också, idag spelar de mot Brynäs och inför 3:e perioden står det 3-2 till Brynäs tyvärr :/. Det är första matchen under försäsongen som Mora möter Elitseriemotstånd. En liten värdemätare inför säsongsstart.

Well....kräkens mat var det ja.

Vi ses på Söndag ;)


♥ Gröt hemma & Tråkmånsar

Gröt är hemma en sväng inatt, så jag får sovsällskap iaf :) *me happy*. Men det blir inte så många timmar eftersom jag fortfarande är vaken och han ligger och trynar. Han lär ju upp vid 3-tiden för att åka iväg till jobbet igen.
Men sen har vi ju hela helgen. Imorgon åker vi ju som bekant neråt....för begravning. Inte det skojigaste man kan tänka sig dock.

Köpt soffa har vi gjort också. Begagnad visserligen men i massa bra skick. Eller ja...den är varken betald eller hämtad än, men vi SKA ha den :P. Hur skön som helst är den...och jag har muttrat avundsjukt varje gång vi har suttit i den, och nu ska den snart hem till oss :D. Den är dock någon större än den vi har nu så det krävs ju lite ommöblering och trixande här, men det ska nog gå finemang...*hålla tummarna*

Well well, det är väl dags för kvällen nu. Är inte så überpigg direkt....

Men innan jag är klar här så måste jag bara säga : vilka tråkmånsar ni är som aldrig kommenterar mina inlägg längre ;). Eller är det jag som blivit ännu mer ointressant ;)

Godnattens



♥ Sömnbehov och elak jävla mage

Där fick jag för att jag lade mig tidigt, jag vaknade förbannat tidigt också *morr*. Magen är helt förstörd....och skallen likaså. Så, jag lär försöka få bukt med min mage och sen krypa tillbaks till sängen igen. Men efter att ha vridit sig i 40 minuter så tänkte jag att jag knallar upp en liten stund....och intalar mig själv att jag är skittrött.
Det brukar kunna fungera......

Känns lovande att bli "off" en dag till vill jag lova :/

Helvetesmage.....ischa


♥ Ingen bra dag

Neh, det har varit en sådan där dag igen, då det mesta bara har känts jobbigt. Sov rätt bra natten till idag dock och det är ju alltid ett plus. Dock så drog jag på mig stans huvudvärk under dagen.
Jag var ju duktig och gick upp före 07 imorse....men var tvungen att lägga mig en stund igen. Sen vaknade jag runt 12....men mådde inte så mycket bättre då heller.

Strosade omkring här hemma och väntade på att det skulle släppa. Men det höll i sig och jag fick verkligen bita ihop när jag gick till min lägenhet för att plocka. Nu är jag dock hemma igen och huvudet känns som att det väger flera ton.

Gröt jobbar fortfarande, men kommer hem till kvällen. Sen verkar det som att han åker imorgon igen och blir borta tills på Torsdag. Inte skoj för fem öre.....men han har väl inte så mycket val....tyvärr. Tur det finns telefoner iaf.
Jag hoppas bara att han inte jobbar allt för sent på Torsdagen eftersom han ska med ner på begravningen. Det hade ju varit skönt om man slapp stressa ner för att hinna med. Sen så har jag ju inte träffat varken faster eller far på år och dagar....så det vore ju trevligt om det fanns lite sådan tid också. Att bara prata och grejer.

Har gått med gråten i halsen halva dagen nu, som jag sa.....en sådan där dag igen. Det är skitjobbigt att inte kunna sätta fingret på vad som är fel. Jag har liksom ingen ork. Jag borde diska och plocka här hemma också...men jag bävar inför tanken. Jag vänder så fort jag går in i köket. Nu är det väl inte världens katastrof inne i köket direkt. Men jag hatar när jag inte pallar att ta tag i det jag borde göra. Vi får se om jag får något ryck....det skulle ju vara trevligt om det var nydiskat och ordning i köket när Gröt kommer hem ikväll. Om inte, så får han faktiskt stå ut med sin för dagen apatiska tant...så får hon ta disken efter jobbet imorgon.

Ja...just ja, jag ska jobba imorgon igen. Det känns faktiskt bra, det är en skön känsla att känna att man är lite behövd någonstans. Och jag hoppas ju att jag gör någon nytta^^. Synd bara att jag är så nedrans kvällspigg och inte alls lika morgonpigg, men det brukar lösa sig bara jag tagit klivet ur sängen. Och nu jobbar jag ju flera dagar i rad så då kanske jag får lite rytm i det hela iaf. Jag lär ju vara trött imorgon kväll menar jag.

Neh huvva....vilken svammelblogg, lägger nog ner detta nu och.....jag vad ska jag göra nu?!

Ja just ja, höll på att glömma!! Dampe flyttade idag, hoppas det gick bra för henne. Men jag lär nog bli varse senare ikväll. För ringer inte hon så ringer jag :)

hupp


♥ Den var för kort :S

Ja...labreten alltså :/
Bytte smycke i min medusa....men det satt alldeles för tigth. Snyggt var det ju iof....men inte vidare bekvämt tyvärr. Så jag antar att jag får införskaffa en som är millimetern längre så ska det nog gå bra. Men bra jävla irriterande när man bökat runt och kokat och haft sig *muttrar*
Och inga pengar har jag förräns i slutet av September....bläää

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Dampe har varit här i två omgångar och druckit kaffe. Hon flyttar ju till Örebro för att plugga imorgon. Så det vart väl lite avskedsfika kan man säga. Lite trist att hon ska flytta...men det finns ju telefoner, webbkameror och msn ;) Sen är det ju inte överdrivet långt till Örebro direkt. Så vi ska nog hinna ses iaf.

Gröt jobbar och kommer inte hem förräns imorgon kväll. Det är lite tomt att lägga sig utan honom, Men det lär väl få funka det också. Jag har iaf en riktig säng att sova i inatt....Gröt den stackarn får ligga i lastbilen och tryna. Men o andra sidan...så har han väl somnat så sover han fan rejält också^^

Appropå sova, så borde jag nog leta mig mot sängen nu. Ska upp hyfsat imorgon för att ta mig till min lägenhet och plocka lite. Nu har jag ju sopsäckar att slänga lite skit i. Blir något lättare att hålla ordning på vad som ska vart då. Så....det blir väl godnatt här då :D

♥ Helg

Ja då var det helg igen då....en helg som kommer att vara över lika snabbt som alla andra helger^^
Men det gör inte så mycket. Ska jobba nästa vecka och det känns rätt skönt...för då kanske man kommer in i lite rytm igen. Både med käk och sömn.

Igår hände det inte så väldans mycket, var skapligt trött efter jobbet. Så det blev att åka iväg till Ica Maxi och shoppa lite, sen blev det ca en timmes vila...och den var välbehövlig vill jag lova. Till middag beställde vi oss varsin pizza...så slöa var vi. Efter lite tv-tittande så åkte vi ut och träffade lite folk. Blidde en rätt sen kväll.....eftersom vi lyckades fastna framför "Hotet från underjorden" när vi kom hem. Haha, så kass film men ändå så har man lyckats se den från början till slut ex antal ggr.

Idag har jag inte gjort någonting i princip. Har väl släpat mig från sängen till soffan. Kikade lite L.A Ink iaf. Vet fortfarande inte vad jag ska tycka om den serien. Har ju bara kommit 3 avsnitt än så länge. Men jag antar att man vant sig vid Miami Ink....så det här känns lite...kopia eller hur man ska uttrycka det. Men men....det är ju en spin-off serie och egentligen en ganska förväntad sådan.

Well well...kika lite mer tv, sen får vi väl försöka hitta på något. Gröt ska ju upp tidigt imorgon för att jobba...så jag antar att det inte blir så avancerade aktiviteter ikväll. Det är ju Cruising i Gävle, men det kanske inte är någon större hit om man iaf inte kan vara där särskilt länge. Vi får se vad som händer och sker.

Och ja just det ja.....idag är det ju Soya och Martins bröllopsdag. Grattis på er sötnötar^^

♥ Borde sova

Jag borde ha lagt mig för länge sedan, men jag är inte det minsta trött eftersom jag sov så länge "idag". Så det blir att lägga sig i soffan och hoppas på att man kanske slumrar till en sväng, det är ju bättre än inget alls. Lär upp och göra mig klar vid 6:30...bussen går 07:43 från Bullermyren och jag är inte sååå snabb på mornarna^^

Ikväll har jag roat mig med att byta smycke i underläppen. Fi fan vad hårt kulan satt på läkestaven, så min läpp känns aningen mörbultad just nu. Men nu sitter den "nya" labreten i, jag hittade en i mina gömmor som jag kokade och stoppade i. Jag har nog haft den i underläppen sist jag hade hål där. Kulan var skapligt mycket större än den som satt i läkestaven så det ser ju lite ovant ut. Medusan väntar jag någon dag till med att byta, om inte annat för att jag bråkat så mycket med min stackars mun idag...så det gör nog inget om den får vila sig lite nu :D

Well well...ska krypa ner i soffan bredvid Gröt...skriver mer efter jobbet imorgon.



♥ Plogstigen

Jahupp, idag har jag varit i min lägenhet och packat lite. Fan så mycket skit man hinner samla på sig under ett år *stönar*. Jag behöver lite säckar så jag kan slänga lite smått och gott som jag inte behöver längre.
Hann en bit idag iaf...skåpen i köket är i princip tömda och lådorna likaså. Det är bara lite småprylar kvar som ska flytta ner i kartonger.

Sen var det ju förrådet också...en historia helt för sig själv. När jag öppnade dörren idag så ville jag bara stänga den igen och gå därifrån. Men men....lyckades krångla ut ett gäng kartonger iaf, så nu är det inte liiiika proppat där längre.
Vet inte om jag ska fortsätta packa imorgon efter att jag har jobbat eller om jag ska ta det i helgen och till veckan. Det lär visa sig vad jag orkar. Tvivlar på att jag kommer att få så många timmars sömn inatt med tanke på att det blev liite lång sovning idag. Well well...har ju månaden ut på mig som sagt.....så jag tänkte att jag iaf skulle ha det mesta klart innan jag åker ner till Sthlm för farfars begravning nästa helg.

Nu....är det soffläge som gäller. S & R har varit här en sväng och nu står Gröt i köket och donar lite mat. Sen blir det väl ännu mera soffa tills det är dags att lägga sig. Mitt liv är spännande värre just nu :P



♥ Det som skulle bli

311572-7

Jag skulle ju ha varit och trixat i min lägenhet idag, tanken var att packa ner i princip allt. Men eftersom jag inte somnade förräns vid 10-tiden i förmiddags så har jag inte direkt några krafter att kånka och fixa. Jag ska dock iväg och fota de möbler som ska läggas ut på blocket. Det vore ju finemang om det kunde bli sålt innan flytten.

Det enda jag egentligen har orkat med idag är att käka frukost och leka med den nya bloggen. Jisses, jag är verkligen urusel på att fixa layouter nuförtiden, det känns som mitt estetiska sinne har försvunnit totalt *panik*
Så nu har jag väl världens tråkigaste blogg ett tag framöver...tills jag får tillbaka min fantasi. Sen var det ju det här med att "förverkliga" alla ideér man har. Det är ju inte som när man ritar direkt. Jag har inte riktigt klurat ut hur man ändrar allt till så som jag vill ha det här, men det kommer väl. Har du tips så är du väldans välkommen :P

Gröt är iväg och åker fiddy med ett par kompisar så han blir väl borta en stund till kan jag anta. Själv har jag som sagt inga andra planer än att fota mina grejer. Soffan är grymt lockande idag vill jag lova, men jag vill ju inte somna heller....för då blir jag väl vaken en natt till. Ska ju jobba på Fredag så om jag kom upp i någorlunda tid imöra så hade det ju inte skadat så att säga.

Nu känner jag att mitt kaffe minsann är klart, så jag ska väl hälla upp en kopp och sen klura lite på om man kan göra något mer skoj med den här bloggen. Känner jag mig själv rätt så ser den inte ut så här så länge till...*i hope*

Jag skriver säkerligen mer lite senare......

Btw så irriterar jag mig på att man inte kan publicera inlägg bakåt i tiden....*morr*

Well...kaffe var det

[21:00]

Jag fortsätter här istället för att skriva ett nytt inlägg, det har blivit lite väl många inlägg från ett och samma datum ;)

Nu har jag iaf varit hemma och fotat lite, inte det lättaste att få till bra bilder när det är flyttyra i lyan. Men jag gjorde mitt bästa och man ser ju iaf hur möblerna ser ut. Nu ska det bara skrivas annonser och grejer också. Jag vill verkligen få iväg det där nu. Mindre att bära och lite pengar till mig, det vore ju inte helt dumt.

Gröt har inte kommit hem än, pratade dock med honom nyss och då verkade de vara på väg tillbaka. De verkade haft skoj iaf och det är ju huvudsaken. Nu vill ju jag också ha en leksak som jag kan åka omkring på. Men det får bli en senare fråga. När jag börjar få en lite stadigare ekonomi så är det körkort som kommer i första hand.

Har pratat en sväng med Dampe också, har ju inte hört från henne på flera dagar. Har ju inte haft några pengar på min mobil heller. Stackaren har legat hemma och varit sjuk, så det var ju inte så konstigt att man inte har hört något. Jag skulle ju ha åkt med henne till Örebro igår för att måla i hennes lägenhet. Men det är väl ingen höjdare om man inte mår riktigt bra. Men mitt erbjudande om hjälp står kvar..bara jag är ledig så :D

Är lite nervös inför jobbet på Fredag, det blir ju första dagen som jag jobbar själv. Men det ska nog gå bra, jag har ju varit med vid två tillfällen. Det får väl ta den lilla tid det tar att komma in i det. Alla är vi ju nybörjare någon gång. Jag har ju jobbat som assistent tidigare så det ska nog inte bli några större problem.

Planerna för resterande kväll blir väl att försöka få i sig något att äta, sen vet jag faktiskt inte. Det dröjer väl en stund till innan Gröt är hemma...så jag får väl roa mig med lite tv. Hade tänkt att ta med mig mitt skissblock hit idag, men det glömde jag ju förstås, annars hade jag ju kunnat klottra lite i det och se om jag får upp ångan igen. Det var månader sedan jag ritade något sist, inte bra alls!! Tänk om jag glömmer bort hur man gör(!!!) *skratt*

Ja just ja....om du som läser det här har megakoll på hur det funkar här på blogg.se, hur gör man för att få in fler kategorier i "listen till höger", jag vill ju ha en avdelning för länkar som inte är bloggar eller liknande. Men jag har ingen aning om hur jag lägger till. Och sen vill jag att linjerna som separerar inläggen ska vara svarta och inte gråa, men jag har inte lyckats klura ut hur det ska gå till....om det ens går. Men har du en susning..så får du gärna hojta :D

Men nu ska jag joina soffan lite.......

♥ Önskar!!



Hästsko och Slave labret.
Till Septum och läppen. Hell Yeah!!



♥ Hörru Gröt^^


♥ Ny blogg

Jaha då hade man flyttat då...ja inte jag (än) utan min blogg^^
Men jag trodde att man skulle kunna publicera inlägg bakåt i tiden....så kunde jag ju ha fört över mina inlägg från den andra bloggen hit, men tji fick jag :S
Både tråkigt och lite skönt....för det var ju ett gäng inlägg att flytta annars ;)

Inte kan jag sova heller, nu är vi där igen med andra ord. Skall dock snart göra ett försök igen. Jag ska ju upp i min lya och packa lite senare idag så då kan det ju vara skönt att ha sovit någon sväng innan.

Ja, nu har jag ju provskrivit här så då kan jag väl ta och släpa mig ner i sängen igen då och hoppas på att somna in. Gröt ligger och snusar så sött så....är inte ett dugg avis ;)

Vill ni läsa mina äldre inlägg så får ni kila iväg till http://cultivatedbimbo.wordpress.com

RSS 2.0