Toalettpapperskrig

Haha!!

Det är ju ett ganska känt faktum att vi kvinnor av någon anledning gör slut på mer toapapper än männen. Jag har dessutom en förmåga att göra slut på pappret...och sen gå därifrån utan att sätta i en ny rulle. Föga skoj för den som kommer in efter mig. Nu har sambon tröttnat lite och hotar med att köpa en egen toalrullehållare som han sedan tänker sätta hänglås på *asg*. Men tanken är ju inte fel någonstans. Om det nu blir så att jag är den ende som kommer att drabbas av att jag inte byter rullarna efter mig..så kanske jag bättrar mig en aning på den punkten. För jag kan anta att det inte hjälper ett dugg om jag sitter där och skriker om att han minsann ska låsa upp sin rulle så jag kan torka mig och gå därifrån.

Är den där toapappersgrejen kvinnans motsvarighet till männens oförmåga att fälla ner ringen när de har pissat?



Nu har Gröt nyss lämnat hemmet för dagens arbete. Jag tror dock inte att det blir lika många timmar som igår, men man ska ju aldrig säga aldrig har jag hört. Men jag hoppas på att han är hemma inom en rimlig bunt av timmar iaf. Det blev inte lika lång resa idag iaf och det tackar vi nog båda för.

Nu när Gröt är borta så har jag lånat skrivbordet en stund, så jag slipper sitta i soffan och plita på den här datorn. Känns rätt skumt måste jag säga. Men det är lika bra att jag vänjer mig...för snart har vi ett 2,5 m långt skrivbord här hemma. Ryggen är dock mer happy på mig än vanligt...för den slipper sitta i hunchbackställning *lovely*
Men jag ska dock inte njuta för länge av detta, utan jag ska försöka hitta på något annat att göra. Det behövs städas men jag har ingen lust att dra igång något stort just nu. Men torka av i badrummet kanske vore en idé.



Sen vill jag avsluta inlägget med att den som har problem med mig eller det jag skriver hos andra, får gärna delge mig det i MIN blogg. Det är inte särskilt skoj för andra att ha diskussioner på sina sidor som egentligen inte rör dem i ryggen. Sen är det inte alltid jag går tillbaks och läser alla kommentarer i andras bloggar..så då kan det bli lite svårt för mig att besvara det du/ni skriver. Rätt enkel matematik när man tänker efter va?


Underbarast!!

Jag har världens mest underbara sambo...jupps så är det. Gröt is the shit helt enkelt ;)

Men just nu så är han liite för långt borta för min smak. Soffan är plötsligt alldeles för stor för bara mig. Men han är på G hemåt iaf, även om det verkar dröja en stund till. Men ja, jag sitter ju iaf i soffan och har en tv att kika på. Han den kraken sitter i en trökig bil och kånkar fram på ännu trökigare vägar, med noll täckning på telefonen. Känns som att man kan ha roligare än så en Tisdagskväll...don't you think?



Så vad har jag hunnit göra idag då?

Svaret på den frågan måste nog bli.....ingenting. Min mage har ju brakat som jag nämnde...så jag har inte haft så mycket till ork att dona omkring här hemma. Jag blir helt nollställd när magen inte fungerar som den ska...vilket händer lite väl ofta nu förtiden. Kanske läge att börja skära ner på all skit man stoppar i sig. Jag skulle ju inte direkt må dåligt av att tappa ett gäng kilo...så det blir liksom dubbel bonus :D

Det blev inget byte av gardiner heller, för fästena var helt fel. Så här har jag gått och sneglat och försökt motivera mig till att ta tag i det...helt i onödan...how fun!! Nu överväger jag dock att införskaffa mig nya fästen att skruva upp...så inte allt bök blir helt förgäves. Sen är det ju fan så mycket snyggare med annat än de vanliga vita, träliga gardinstängerna. Har dock ingen aning om när faen jag ska ha råd att inhandla allt sådant där pyssel som jag vill ha, jag hade ju en skaplig sudd med utgifter den här månaden. Meen...den som väntar på något gott :D Och så har jag ju faktiskt införskaffat mig en ny mobilur...så jag ska väl egentligen inte sittar här och gnälla.

Ja...det var väl inte så mycket mer än så....

Jo just det!! Uppdaterar min lista på bloggfavoriter med Dryas!! Superskoj med nytt folk :D


Det sket sig

Fan fan fan!!!

Vaknade någonstans efter 7 imorse och kunde inte för allt i världen somna om. Lagom irriterad så förflyttade jag mig till soffan istället och glodde på det ena skitprogramet efter det andra. Någonstans på vägen så lyckades jag uppenbarligen totalsomna. Och jag måste ha sovit hårt eftersom jag inte hört att telefonen hade ringt *muttrar*
"S" och jag hade pratat om att ta en kopp kaffe idag, så hon skulle höra av sig när hon hade en lucka under dagen.
Men Maria sussade som ett knockat djur och har inte hört någonting. När jag väl vaknat så hade "S" redan hunnit hem. Kändes inget vidare alls. Det är ju inte allt för ofta som vi har tid att fika numera, är det inte jobb så är det något annat. Jag får nog ta och säga till henne att hon ringer som en dåre nästa gång, jag menar...jag måste ju vakna till slut?!



Annars så har det inte hänt så mycket idag. Min mage har varit totalpaj så jag har inte ens vågat mig utanför dörren. Ska jag vara ärlig så har jag inte gjort så mycket annat än legat på soffan. Men jag tänkte att jag snart skulle ta tag i något av nytta. Den där gardinstången te x, den har jag ju tjatat om ett tag nu.

Gröten jobbar och kommer nog inte hem förräns sent ikväll/natt. Han åkte vid 4-tiden imorse så det blir många timmar hemifrån. Det tar ju en stund för honom att ta sig hem sen när han jobbat klart för idag. Men med lite tur så kanske jag hinner se honom en sväng imöra. Ikväll blir jag dock lämnad till min ensamhet. men jag får väl passa på att förfoga över hela soffan och sjunga falskt när jag står och diskar...och allt detta utan att störa någon annan.

Det börjar bli så smått dags för mat, har plockat fram en matlåda med resterna från i förrgår. Det känns ju inte så jättemotiverande att ställa sig och laga mat när det bara är en själv som ska äta. Så, neh...matlåda funkar finemang för mig. Sen går det snabbt också....hur smidigt som helst.

Men innan maten ska jag nog göra slag i saken och fixa med den där jädrans gardinstången. Börjar nästan tröttna själv för att jag varit så totalt handlingsförlamad. Så det blir att plocka bort alla blommorna i fönstrena så jag slipper sopa krukskärvor och jord över hela golvet sedan. Känns som att det finns trevligare saker att sysselsätta sig med.

Och du förresten...det där dags att rösta igen!! :D

Jag har to m lyckats lista ut hur man fixade till en röstninslänk här nedan, du vet vid kommentarslänken. Så nu kan ni lätt rösta varje gång ni är här inne och läser. Bra va?! ;)


*ASG*

Jag "följer" som bekant en blogg, vars skribent jag "irriterar" mig något enormt på. Jag kommenterar sällan utan läser bara och skrattar lite förnöjsamt för mig själv. Men idag fick jag fan bita mig hårt i tungan för att inte öppna käften. Trodde inte att man kunde nå så lågt gällande bristen på självinsikt...men det kunde man uppenbarligen.

En lite knasig del i min hjärna roas enormt av att se när folk pratar...neh bokstavligen vrålar emot sig själva. De hävdar sin egen rätt att kritisera, såga, klanka ner på...samtidigt som de kan ägna inlägg efter inlägg åt att dumförklara folk som inte är intresserad av hennes/hans åsikter. Och ännu värre är det om du nu skulle råka ha en åsikt om det han/hon skriver. Då handlar det helt plötsligt inte om att du har rätt att tycka längre. Neh, då är du bara trög eller trångsynt. Är det inte underbart så säg?

Jag är fortfarande sugen på att slänga in en klämkäck kommentar...men orka!?. Det är ju som att slå skallen i en betongvägg. Så jag fortsätter att "smyga" runt med min hatkärlek till den där bloggen. Den är underbar att ha till hands när man tvivlar på sin egen intelligens eller när man själv oroar sig för att självinsikten har tagit ett par steg nedåt på stegen. Jag kan aldrig bli värre än denna människa.



F ö så har jag tråkigt, eller ja det säger ju sig självt kanske..när jag åter igen spottar ur mig intetsägande inlägg i min blogg. Men det är fritt fram att klicka bort sidan precis när du vill. Så länge du inte räds piskan jag lär jaga dig med om så blir fallet^^.

Gröt har varit iväg och shoppat spånskivor som vi senare ska försöka bygga ihop något liknande ett databord av vid tillfälle. Just nu så står de parkerade ute hos svärisarna...blir lite lättare att snickra där än hemma i lyan sen. Ska bli så jävla skönt att slippa sitta vid vardagsrumsbordet. Dels för att min rygg snart säger upp sig..och dels för att man ha ett rensat bord istället för att den bärbara ska stå där och ta plats. Det ser ju inte särskilt trevligt ut.
Well..snart är han väl iaf hemma, så då blir det väl att försöka röra ihop något ätbart. Det börjar knorra lite smått i min mage. Frågan är ju bara vad man ska hitta på, jag har fruktansvärt dålig fantasi när det gäller mat *suckar*

Nog för nu...ska ta mig en cigg och sen återgå till hockeyn som hittills går åt helvete. Plöö...börjar bli dags för en vändning nu...ser inte allt för gott ut för tillfället. Men...två perioder kvar så en vändning är ju inte helt omöjlig.



Helgen

Fredag

Gröt åkte på en ganska lång dag på jobbet och var väl inte hemma förräns runt 19-tiden någonstans. Han var skapligt sliten när han kom innanför dörren så vi bestämde oss för att ta oss en liten snabb vila. Vi låg väl i 30 minuter innan det var dags att kliva upp för att äta och duscha. Vi hade ju blivit hembjudna till Gröts broder och dam så vi ville inte bli allt för sena. Gröt ordnade lite käk medans jag gjorde mig klar i duschen. Efter maten så bar det iväg till Falun. Klockan hade väl iaf hunnit bli någonstans efter 20 skulle jag tro, inte allt för sent som tur var.

Lägenheten var skitmysig och fräsch, det såg nästan ut som den var nyrenoverad men det var den tydligen inte. Som det fruntimmer jag är så fick jag ju en massa idéer om hur man kunde göra här hemma för att få det mysigt. Det är lustigt det där...att när man kommer hem till någon annan och hälsar på så tycker man alltid att de har det så mycket trevligare än en annan. Men det är väl för att man blir lite hemmablind antar jag. Men mysigt var det...utan tvekan. Men det kommer det att bli hemma hos oss också bara jag får tummen ur och rensa ut i förrådet så vi kan stuva in lite kartonger och annat bröte som står inne i lägenheten just nu :D

Vi drack lite kaffe, tittade på tv och snackade skit...det blev en trevlig och lugn Fredagkväll. Minns inte riktigt vad klockan var när vi begav oss mot Borlänge igen. Men vi har inte ute allt för sent eftersom vi hade en tid att passa på Lördagen.

Lördag

Väckarklockan ringde väl någongång runt 9:30, inte allt för muntert på en Lördag vill jag lova. Men det var bara att bita ihop och kliva upp. Det var skoterns dag och vi skulle åka upp mot Mora och avverka diverse butiker på vägen. Vi hade bestämt att vi skulle komma iväg runt 11-tiden och vi skulle ju ha med oss folk i bilen så vi var ju liksom tvugna att bli klara till utsatt tid^^. Strax efter 11 dyker Gröts bror med polare upp....så då var det bara att ge sig iväg. På vägen hämtade vi upp "M" och resan mot Mora började.

På vägen upp så stannade vi till vid Touringbutiken. Gröt skulle kika efter hjälm och lite andra prylar till sin skoter. Han hittade dock ingenting där så vi fortsatte upp mot Mora. Det blev väl ett litet stopp till på vägen, för att gå på bolaget os v. 2 av våra baksätesvänner skulle ju på Monsters Of Mora under kvällen och hade väl påbörjat förfestandet lite smått i bilen. De höll iof ganska låg profil jämfört med många andra vi han möta under dagens gång *skratt*. Det ser lite småbizarrt ut när de vakter som annars står i dörren på krogarna i byn...nu står i dörrarna till skoterbutikerna. Men det dricks ju en hel del en sådan där dag och det är väl inte så snyggt om du är aprak och råkar trasha nåt för tusentals kronor inne i butiken. Knappast skoj för varken dig eller butiksägaren.

Vi avverkade väl iaf alla tänkbara ställen i Mora och Gröt lyckades hitta en del prylar som han behövde. Det var ju lite rea på det mesta så det blev ju smidigt och bra. Det blev dock ingen ny skoter även om det var lite suget^^
Det fanns en hel del snyggt att kika på och jag fick to m höra lite Våmhusmål..så jag var nöjd :D

"M" skulle iväg och jobba natt så vi begav oss tillbaks mot Borlänge i lagom tid så vi hann åka och få oss en kunglig pizza på Kööningsee. Resterande kväll tillbringade vi ute...men det blev inte så överdrivet sent på Lördagen heller. Vi var lite trötta efter dagens drabbningar.

Söndag

Vi tog oss en rejäl sovmorgon. Inga klockor ställda utan vi sov precis så länge som vi kände för. Lite för länge kan man tycka. Men skönt var det...som tusan också. Jag fick dock lite huvudvärk där en sväng på eftermiddagen, jag har en tendens att åka på sånt när jag sovit för länge. Men med lite vatten och mat i magen så gick det över.

Vi storhandlade på Ica Maxi vilket var välbehövligt...både skafferi och kylskåp gapade tomma. Nu ska vi dock inte behöva handla mer än färskvarorna på ett bra tag framöver. Synd nog så verkade halva Borlänge ha bestämt sig för att storhandla samtidigt som oss, för jag tyckte det tog en jädra tid att ta sig ut ur affären. Plus att vi hade turen att hamna i en kö där en av damerna hade beslutat sig för att krångla så mycket hon bara kunde *muttrar*

Väl hemma så kikade "K" förbi en sväng, så vi låg 3 slöhögar på soffan och glodde...SÖNDAG ffs^^. Gröt lagade lite käk och jag åt så jag trodde att jag skulle spricka. Men gott var det...som vanligt när Gröten gör Köttfärssås och spagetti. Men jag lyckades klämma i mig lite gammaldags gräddglass till efterätt också. Sådant finns det alltid plats till.

Man skulle väl kunna säga att hela Söndagen spenderades i viloläge. Det blev soffa och tv ända fram till sängdags. Men det gjorde mig inte det minsta. Jag hade ingen som helst lust att göra något annat av dagen om jag ska vara ärlig. Jag är slö...och det hymlar jag inte det minsta med.

Hur var din helg?





Utmanad

Jag har blivit utmanad av Soya att skriva 7 sanningar om mig själv, så jag gör väl ett försök :D

Här är reglerna :
Länka till den som utmanat dig.
Berätta sju sanningar om dig själv.
Utmana sju personer i slutet av ditt inlägg.
Lämna ett meddelande till dem du utmanat.

♥ Jag är extremt blyg men försöker dölja det genom att spela "pajas".  Men någonstans så tvivlar jag på att jag lyckas så bra som jag själv vill få det till.

♥  Jag är otroligt impulsiv och otålig. Har jag fått för mig något så ska det helst ske på en gång. Min dröm vore väl att jag skulle kunna knäppa med fingrarna så skulle alla mina planer vara satta i verket.

♥ Jag är lite av en ensamvarg. Jag trivs med att ha tid för mig själv då jag bara kan "vara". Ibland får jag nästan ångest över att jag är tvungen att träffa folk. Jag har dock perioder då jag vill ha människor omkring mig mest hela tiden.

♥ Jag avskyr att ringa till myndigheter os v. Jag skjuter upp det så länge det bara går och när det väl blir ett måste så är jag så nervös att jag knappt får fram ett ord.

♥ Jag läser en del bloggar här på nätet enbart för att jag ska få irritera mig och gotta mig lite åt andras dumhet.

♥ Jag kan uppfattas som ganska stöddig och nonchalant. Men jag är som sagt extremt blyg och tar till en del knepiga medel för att "skydda" mig själv.

♥ Jag har trots min blyghet lätt för att skaffa nya kompisar. Jag har flyttat en del i mitt liv och har blivit tvungen att skaffa mig en massa nya bekantskaper. Riktiga vänner har jag dock få och det trivs jag med. Jag kan känna att för mycket folk omkring mig ger mer och större krav på mig som en social varelse.



Jag utmanar:

Thuss
SofiaIsobel
Succubus
Xxena
Ofelia
Sathyrica
Soffe








Vad vill DU läsa?

Jaa...nu är jag här igen *skrattar*


Jag har suttit och surfat runt lite i olika bloggar...och började fundera lite på vad det egentligen är som får mig att fastna. Min lista på bevakade bloggar har ju ökat en del sedan jag själv fastnade i "träsket" så att säga.

Vad vill man egentligen läsa i en blogg?

Jag skulle säga att jag själv föredrar personliga bloggar, inte nödvändigtvis att man blottar hela sitt innersta. Men jag finner det intressant och roande att läsa om andras vardag. Sen faller det sig väl ganska naturligt [ iaf för mig ] att jag har lättare att fastna för folk som jag själv kan relatera till. Människor med samma intressen, stil, musiksmak os v. Men jag har ett par som jag inte har något som helst gemensamt med, men deras sätt att uttrycka sig har fått mig att totalfastna. Ett bra skriftspråk är också ett "måste"...och så lite glimten i ögat. Något jag inte finner det minsta intressant är politiska bloggar, eller bloggar där man inte får lära känna mannen/kvinnan bakom orden.  Bilder är också skoj, gärna upplagda med lite finess. Kort och gott så vill jag ha en personlig blogg där jag ser att man lagt lite energi på språk och utseende. Modebloggar är jag dock allergisk emot^^

Vad vill du läsa i en blogg?



Nu ska nog Gröt vara på väg hem snart. Då blir det lite vila som jag nämde tidigare. Han lär vara totalt slutkörd och jag är inte heller piggast i stan. Sen blir det nog Falun som det ser ut...om det inte blir för sent. Men vi får se till att det blir en kort vila och sen in i duschen....det brukar ju gå precis som vi hade tänkt oss i det fallet *harkel*

Well...nog för nu


Lite si och lite så

Fredag och helg igen. Än så länge har det inte hänt något spännande den här dagen. Inget mer än att jag lyckats ta tag i jättedisken urban och slurkat i mig lite kaffe...(ska nog dra på en kanna till btw). Trött är jag också, men sen var jag ju faktiskt uppe rätt tidigt imorse...och min kropp är inte riktigt av den typen som gillar att vara vaken på tidiga mornar. Men...men lite mer kaffe så ska det nog lösa sig. Sen är det väl inte helt illa om jag lyckas sova lite inatt...det är ju skoterns dag imorgon så det blir ju ut och flänga lite under dagen. Verkar som att det kan bli en liten tripp upp mot Mora :D Dumt nog så är inte syster hemma, hon beger sig till hufvudstaden för att kika in VNV Nation imorgon. Snacka om bad timing.

Gröt jobbar...men ska väl snart vara på G mot Dalarna iaf...om han inte redan är det. Jag har ingen större koll på hur lång tid det tar att åka den där svängen. Det blir väl säkert att vila en liten sväng när han kommit hem. Skulle kunna gissa på att han inte är så überpigg...han klev ju ändå upp mitt i natten. Vad vi ska pyssla med under kvällen vet jag inte, kanske blir en liten sväng till Falun för att kika hem till Grötens bror med dam. Inte mig emot.

Bah...jag vet inte varför jag sätter mig här och skriver...när jag egentligen inte har något speciellt att skriva om. Ibland går det nog av bara farten. Man får lite tid över...man är uttråkad, eller så får man för sig att man hade något av intresse att berätta...men när man väl sätter sig här...så står det bara stilla. Så det slutar med att man iaf bara sitter och svamlar :P

Ska nog ta och klappa lite snällt på kaffebryggaren och se om den vill fixa lite mums kaffe åt mig. Skriver säkert mer total rappakalja senare.



Meez

Hittade en skoj grej hos Maddis härom dagen. Dock så höll jag på mig ganska länge innan jag kände mig tvungen att testa :P. Jag var länge en sims-torsk...mest för att man kunde skapa karaktärer och indreda hus. Med Meez kan du göra animerade karaktärer...av dig själv eller någon annan du känner. Det är bara att leka runt bland kläder, frisyrer, smink os v. Hur skoj som helst...hur kunde jag ens tänka tanken på att skippa det där?! :P

image48

En version av mig, så nära man kunde komma^^

image49

Haha, inte så svårt att lista ut vilka det där är va?!



Ny Mobilur

image47



Så, nu har jag shoppat klart för den här månaden. Har inte råd med mer...eller ja. Har ju kryssningar och grejs som ska betalas den här månaden också. Sen har vi ju räkningarna, men de räknas ju inte med på nöjeskontot direkt. Nu har jag fått min efterlängtade mobilur [Sony Ericsson Z310i] (Tack Gröt för hjälpen). Gröt tycker förvisso att jag är smått dum i skallen eftersom jag bytte ner mig en aning, den förra jag hade var ju bättre rent tekniskt...men den här var ju bara såå söt...hoho. Ja jag vet, jag är kass!! Har dock sparat den gamla luren också. Gillar den to much för att göra mig av med den helt och hållet. Så den får minnsan hänga med ett tag till.

Annars har det inte hänt särskilt mycket alls idag. Sov ju alldeles för länge i vanlig ordning när jag är ledig och har det oplanerat. Men o andra sidan så mådde jag illa as hell natten tills idag så jag sov inget vidare bra direkt. Hatar att vara illamående. Jag grinade som en liten barnunge och var livrädd att jag skulle behöva gå upp och spy *mardröm*. Till slut så lyckades jag iaf tuppa av..men vaknade till och från hela natten av att jag var torr som en öken i halsen...eller täppt i näsan. Gröt har varit snäll nog att ge mig en släng av de där bacilluskerna han dragits med i nån vecka. Jag som vänligt men bestämt tackade nej.

Well...nu är det iaf så smått dags att släpa sig till sängen. Känner mig rätt hängig och har en huvudvärk som ligger och mal någonstans där i bakhuvudet. Jag har inte druckit en droppe kaffe idag så det var ju inte så svårt att lista ut vart huvudvärken kom ifrån...och nu är det väl ändå lite sent att pimpla kaffe. Sen gör det mig inte det minsta om jag skulle råka vara pigg imorgon när jag vaknar. Måste komma ihåg att ringa systeryster också...så jag kan få kontonr och grejs så jag kan föra över pengarna till kryssningen.

Hockey ikväll också...som gick käpprätt åt fanders, men det kan jag analysera mer imorgon...för nu har jag ingen som helst ork. Nu vill jag bara borsta mina gaddar och hoppa ner under täcket.

Och....var jättegulliga och rösta lite på mig också^^

image40

Och bilden på min snygga mobilur har jag lånat från OnOff


Du har **** kr på ditt konto....

.....IMORGON!!!

Det är inte alls någon teaser det där när internetbanken visar "framtida insättningar", man får liksom se kommande summa plus den sammanlagda summan (om man nu råkar ha pengar kvar sen förra lönen)...men i realiteten så har man ju inte alla de pengarna...förräns dagen efter!! Och suktar man såpass som jag gör..så är det riktigt retsamt att se pengarna..men inte kunna använda dem^^

Men om ca en timme så sitter dem där iaf och är disponibla. Men jag lär hålla mig ex antal timmar till...för varken onoff eller elgiganten är öppna miss i nässerna...tyvärr. Uscha...jag blir som en barnunge när jag bestämt mig för att köpa något. Jag vill helst stå där imorgon när de öppnar, men då ligger jag med all säkerhet och sussar. Men jag vet hur det blir när jag vaknar...jag kommer att slänga i mig frukosten och springa ner för att handla. Och hela vägen ner så kommer jag svära över att de säkerligen sålt vartenda jävla exemplar med just det jag vill ha. Så är de alltid...fattar det inte. Jag är nog ungefär sämst på att vänta när det är något jag vill ha.

Well...nu blir det väl soffan och tv fram tills det är nannadags. Bones börjar nu och det är ju ett helt ok tidsfördriv.

Ha't


Tjejsnack V.43

♥  Är det viktigt att man gör något aktivt för att förbättra för miljön?
Ja det tycker jag verkligen. Småsaker som att sortera soporna och kanske stänga av bilen när man "bara ska springa in på affären". Måste dock erkänna att jag är ganska slarvig med min "miljövänlighet"..tyvärr

♥  När du handlar mat, väljer du då kravmärkta varor framför de som inte är det?
Ofta...men ibland tänker jag mer på priset

  Väljer du att åka kollektivt om det finns möjlighet till det dit du ska?
Jag har inget körkort, så det blir kollektivt vare sig jag vill eller inte^^

  Vad väljer du helst, nyproducerat eller second hand?
Det beror på vad det är. Teknikprylar vill jag helst köpa nytt (om pengar finns), men kläder shoppar jag gärna second hand

  Kan du ge något tips på vad man kan göra för att förbättra för miljön?
Pja..det jag nämnde i första frågan kanske?

image46


 

I väntat på hockeyn

image45


Hockey ikväll, returmöte mot LHC...på bortaplan. Faen...matchen kan ju sluta ungefär hur som helst. Jag både hatar och älskar såna matcher. Spänning är ju liksom great...en bra match innebär ju lite att man sitter som på nålar i 60 min (effektiv tid). Men emellanåt så är det nice med såna där matcher som man nästan på förhand kan räkna ut hur de slutar (så länge det lutar åt Moras favör då givetvis). Men ikväll...uscha mig...känns som att jag kommer att ha bitit av både naglar och händer innan det här är färdigt. Det som talar FÖR Mora är att deras bortaspel verkar vara på uppgång, medans LHC faktiskt inte har övertygad mig för fem öre denna säsong (Sorry Thuss...men I know you feel the same). LHC kan bättre egentligen...men jag hoppas innerligt att de inte bestämmer sig för att visa det just ikväll. Jag tror iaf på ytterligare en målsnål match...men det vore ju förträffligt om det inte blev en upprepning av förra mötet. Det som skulle tala emot Mora...pja...det är väl deras tidigare bravader på bortais..plus att de trots ett bra mycket effektivare spel än LHC i förra mötet...inte lyckades hitta nät. Well...någon gång där strax efter 21 ikväll så har vi väl svaret I guess...och jag ska hålla alla tummar för att Mora åker hem mot Dalarna med 3 poäng till i lasten. Meeen, skulle vi torska så finns det värre lag än LHC att göra det mot ;)


Har varit seminyttig idag. Har mäktat med att tvätta en maskin med kläder. Känner att jag vill göra så mycket mer än så. Men när jag väl försöker ta tag i något...så vet jag liksom inte vart jag ska börja. Vi har en "massa" tavlor och grejs som ska sättas upp på väggarna, problemet är bara att jag inte riktigt har luskat ut vad som ska sitta vart.
Väggarna i den här lägenheten är ju skapligt jävla lömska också. I vissa funkar det inte ens att borra...det sitter armering tamejfan överallt. Sen var det gardinstången i vardagsrummet. Jag har stirrat på fönstret i två dagar snart men har fortfarande inte lyckats byta. Men snart har jag ingen ursäkt...jag har ju hittat på fästen och allt som behövs...så varför inte bara ta tag i det?! *suckar*. Skulle vilja rota lite i förrådet också, men det känns som att jag väntar tills vi fått till det där databordet vi ska bygga här hemma...så jag får bort min burk och skärm som står därute...så jag iaf kommer ett par steg längre in. Som det är nu...så står det grejer ända fram till dörren.



Ont i magen har jag också...eller neh inte ont, den är...upprörd eller hur man nu ska uttrycka det. Hatar när magen bråkar. Det får mig att bli ynkligare än ett litet barn. Sen vet jag ju iof inte om det blir så mycket bättre av att röka och hälla i sig kaffe?! Men jag menar....som det verkar hade den inte varit mindre bråkig för att jag hade låtit bli. Kan anta att det beror på att jag åt bacon och CF igår...floooott....vilket min mage tenderar att reagera en del på, så det är väl bara att bita ihop och se glad ut. Maten var ju übergod så jag får väl tycka att det var värt en bråkig mage^^

Meeen...nu ska jag försöka ta tag i något innan Gröten kommer hem...så han inte tror att jag bara sitter här och glor hela dagarna. Sen är det ju bara två timmar kvar till hockeyn. Och då blir det inte många meter ifrån soffan och datorn.

Ha't


BAH

Såg att jag iaf hade fått två kommentarer om mina frisyrfunderingar. En av dem övervägde jag att INTE godkänna ;)
Nävars...men hade det varit någon annan än Thuss aka Britt så hade jag nog inte godkänt den^^. Tyvärr så måste jag göra henne besviken..det blir inte någon afropermanent..hur skoj hon än hade tyckt att det var...höhö

Annars...pja...Gos (Gröt) sover. Men innan han somnade så åt vi mumsig mat och glodde inte Jerry Springer på tv, sanslöst kasst program egentligen...men man skrattar ju så man håller på att trilla av stolen. Jag menar...det finns folk som är mer puckade och enfaldiga än en annan. Tv400 blir ett måste när vi väljer kanalerna till vårat abbonemang..jupps. Upptäckte dock till min fasa att Dr 90200 gick på E! och inte på reality tv som jag först fått för mig, och E! finns inte med bland de kanaler vi har att välja emellan *gråtersparkarslåss*

YeahYeah...nu är det dags att nanna...men jag avslutar med något riktigt sött till Gröt^^



 

image44



Alltid samma gamla visa

Nu är hösten här och med den kommer paniken!!

När det är dags för årstidskifte så löper hela min skalle amok. Jag får panik över allt man bara kan tänka sig. Jag tröttnar plötsligt på allt som har med mitt utseende att göra. Jag trivs inte med någonting gällande varken kropp eller ansikte. Jag MÅSTE förändras på något sätt...det spelar ingen roll hur egentligen...bara det är NYTT!!

Det är precis samma sak när det gäller prylar. Mobilen som var så jävla bra för bara några månader sedan är plötsligt hur boring som helst, den är både ful och ofunktionell. Den fyller inte mina "behov" alls. Möblerna i lägenheten, ja de står ju naturligtvis på fel plats, även om de placerats där just för att det var bästa platsen.
Fan..allt blir så tråkigt och så....uttjatat.  Hur jävla galet som helst...och frustrerande inte minst.

Nu är det hösten som tenderar att vara "värsta" tiden för sådant här. Jag antar att det kan bero lite på att det blir så mörkt och trist, så man vill liksom liva upp det lite med nya grejer. Är jag den enda som funkar såhär..eller är det något allmänt "syndrom"? Jag kan få för mig att vi kvinnor iaf har en tendens till såna här panikattacker..då vi bara måste förändra oss själva och helst allt annat runt omkring oss....

How ever....jag ska låta möblerna stå kvar. Dock så blir det nog att styra upp något med håret...bara jag kommer underfund med vad jag ska göra med den där risbusken. Att jag ska kasta i lite färg är ju givet..men jag vill göra något mer. Men jag är så jädrans feg också...så jag vågar ju inte testa vad som helst, det kan ju se helt åt helvete ut när det väl är klart *skratt*

Kastar ut frågan igen då.....om det nu finns någon av er som läser..som har något bra tips på vad faen man kan göra åt håret? Och medans jag väntar på alla era svar så ska jag försöka pallra mig till affären och inhandla lite grejs till maten ikväll. Gröt lär väl vara skapligt hungrig när han kommer hem från jobbet.

Take Care.......




MotorExpo och pepparbiff

Sådär ja, ännu en helg som gått till sin ände. Snabbt gick det också av någon förunderlig anledning. Kanske för att man gjorde annat än bara låg i soffan och pillade navel? Neh...inte kan väl det ha med saken att göra?! :P

I Fredags gjorde vi väl iof inte så väldigt mycket under dagen. Kvällen tillbringades väl ute i vanlig ording...och sent blev det...också det som vanligt^^. Igår däremot så var vi på MotorExpo i Falun. En mässa där man kunde kika på i princip allt som drivs med motor. Eller som hade med motorer/trafik att göra. Mässan var såååådär måste jag säga. Det var apmycket folk så man hade svårt att ta sig fram....och det drog väl ner intrycket lite. Inomhusdelen av mässan avverkade vi alltså ganska snabbt, ingen större hit att stå och trängas livet ur sig med folk. Däremot så tillbringade vi liite längre tid utomhus. Där Gröt provkörde en Land Rover Discovery 3 på en liten för helgen arrangerad terrängbana. Cool bil...som kostar därefter...haha. Sen fanns det något påfund som kallades "Vippen", där du fick åka med i en bil upp på någon ramp som vippade tills bilen stod i 40 graders lutning. Jag vägrade att sätta mig i den där bilen så Gröt fick snällt "åka" själv....chicken...that's me^^

Gårdagens klimat var inte det trevligaste att vistas ute i, så efter ett par timmar utomhus på mässan så gav vi upp och begav oss till Ornäs istället, mucho trevligare helt klart. Först värmde vi upp oss med kaffe...för vi eller iaf jag var totalt genomfrusen så det behövdes vill jag lova. Sen styrdes det upp med mat (YumYum...älskar maten i Ornäs :D). Pepparbiff med ris, sås och sallad...gash...det satt inte fel på något vis. Och så efterätt off course....chockladpudding....och Gröt kunde inte vara mer nöjd än så...hoho.

Efter mat, fika och lite vin så begav vi oss in mot stan igen, klockan hann bli en del innan vi åkte därifrån. Vi stannade ute en sväng och mötte upp med S & R. Snackade lite skit med dem innan det blev dags för att åka hem och nanna kudde. Eller ja...vi kikade ju på Army Of Darkness först..*asg*, lovely!!
Det enda "felet" på gårdagen var väl att jag "missade" hockeyn, men jag missade uppenbarligen inga mål eftersom matchen slutade 0-0..gash. Men men...det blev ju en poäng iaf...men det ska man väl egentligen inte vara nöjd med när man tidigare gått så bra på hemmais. Nu ska det tydligen ha varit en bra match av Mora...men matchen verkar ha stått mellan de två målvakterna. Äh...det blir full pott i nästa match istället. Jag och Thuss slapp ju iaf pika varandra...vi fick ju dela lika så att säga.

Idag har vi inte varit särskilt aktiva och kommer förmodligen inte bli heller. M kom och väckte upp oss vid 12-tiden i förmiddags. Så vi kom ju ur sängen i någorlunda godkänd tid på en Söndag. Men sen...mja sen har vi liksom inte gjort någonting alls. Jag har väl iof varit utanför dörren i ett par minuter idag...när jag gick till affären och tillbaka. Men mer än så blev det inte. Och Gröten ska väl få äran att ställa sig vid spisen så vi får något i våra magar, men sen misstänker jag att det blir soffan igen. Men...WTF det är Söndag!!!

Imorgon börjar vardagen igen....bäst att passa på att få lite vila i kroppen :P

Och förresten...ni röstar väl?!



Tjejsnack V.42

Har haft ett stoooooort glapp gällande tjejsnack, jag har helt enkelt inte varit motiverad. Men jag gör ett nytt försök, så här kommer veckans frågor. Sen får ni sparka mig i ändan så jag fortsätter framöver ;)


Vem är den människa som du vet att du alltid kan komma till oavsett?
Thess och Therese (undrar om det ligger i namnen?) . Det spelar ingen roll vad jag säger allt stannar där. Och de finns i alla lägen...
Vågar du rangordna dina vänner och bekanta i vilka som betyder mest? Kan man göra det eller inte?
Nej inte en chans. Eller jo nog skulle jag våga, men jag ser ingen anledning till att göra det.

Har du blivit sviken av en vän någon gång? Hur/När? Känns det fortfarande?
Ja det har jag, men inte så hårt att jag inte kunde glömma och förlåta. Så nej jag grämer mig inte så mycket över det längre

Känner du att du har en bra relation till människor omkring dig?
Ja verkligen. Men sen brukar jag rensa bort människor som jag inte känner mig tillfreds med. Eller som jag inte tycker att jag har en bra relation till.
Vad tror du andra tycker är din bästa/sämsta egenskap?
Hm, att jag mer än gärna lyssnar på andra. Och att jag oftast inte tjurar över småsaker.
Mina mindre bra sidor måste vara att jag gärna vill ha det på just MITT sätt och att jag har ett förbaskat dåligt ordningssinne :P


Friday I'm in love

Nu skiter jag i att lägga in några hjärtan i rubriken, de verkar inte vilja börja fungera igen. Lite trist...såg ju iaf lite skojigare ut så. Men det får väl funka utan också I guess. Men jag blir iaf irriterad när saker och ting bara slutar fungera hux flux :(

Fredag idag, men det känns som vilken annan dag i veckan som helst. Mörkt och träligt ute...fi fan vad jag längtar tills snön. Det lyser ju upp och "värmer" lite på något konstigt vänster. Jag ääälskar när det knarrar så där mys under skorna när man är ute och går. Det får mig att tänka på alla vinterlov som man spenderat uppe hos Mormor i Våmhus. Jag är ju inte uppvuxen i Dalarna och i Södertälje så var man ju inte lika bortskämd med att snön låg kvar vit och lovely. Men nu bor jag ju själv i Dalarna och kan knappt bärga mig tills det vita guldet bestämmer sig för att falla ner och ligga kvar!!

Gröt är iväg och handlar mat åt oss. Vi har egentligen inte råd med att äta hämtmat, men ingen av oss känner sig direkt pigga så det fick bli så ändå. Det är ju trots allt lön till veckan som kommer....och lite finns det ju kvar på kontot trots allt. Jag har ju levt med klart tajtare marginaler än så här...så det ska nog inte gå någon nöd på oss.

Plö...det verkar som om jag blivit en "tangentbordsanalfabet", jag skriver fel hela tiden. Frustrerande när jag egentligen har full koll på vart bokstäverna sitter. Antar att det kan bero på att jag är trött i mitt stackars huvud. Och hungrig..men det är ju snart åtgärdat.

Och hörni....är ni inte det minsta sugna på att simpelt tjäna ihop ett par biocheckar? Inte en enda som har nappat...era tråkmånsar ;). Ni kan väl iaf tänka på stackars mig som veeerkligen vill gå på bio och regga er ;)

Sen så är det ju dags att börja rösta lite på min blogg också → image40



Take Care....


♥ Gratis Bio


image43

Sådär ja...nu föll jag för det där som jag först gett mig faen på att jag inte skulle klicka på^^. Hittade en länk hos Sannaminaord om att man kunde "klicka sig fram på nätet och samla poäng. För poängen får man biocheckar. Och jag reggade mig alldeles nyss och har kommit upp i över 200 poäng. Vid 400 har du tjänat ihop till din första check :)

Om du klickar på min länk (bilden) och reggar dig så får du 75 poäng att starta med. Om du inte använder dig av länken så får du fylla i mitt namn (Hecate666) som värvare. Sen är det bara att sätta igång...så vad väntar du på? :D


♥ Vad har hänt med mina hjärtan?

Vafan...nu är jag riktigt irriterad. Varför funkar det inte att sätta hjärtan i rubriken längre? Det blir ju bara den där förbannade koden *surarmuttrarsparkarochslåss*. Klickar jag däremot på ett inlägg i taget via arkivet så fungerar det fin fint. Vad är det som är fel? Och är det någon annan än jag som har strul med blogg.se just nu?
Yeah yeah...jag fortsätter väl att klistra in koden och hoppas på att det rättar till sig igen. Annars får jag väl sätta mig och radera i alla jävla inlägg bakåt, vilket känns förbannat lockande just nu....INTE!!

Well....min käre far fyller år idag också, så jag ringde och grattade honom. Synd att man bor så långt bort annars hade man kunnat kika förbi en sväng. Det var bara fint där nere i Sötälje och de närmast sörjande var väl på ingång för lite kaffe och fika. Hoppas han får en fin födelsedag iaf...min käre far. Pratade lite i telefon med min faster Evert också. Det var skoj, har ju gått ett gäng veckor sedan sist. Det har ju varit lite fullt upp med både det ena och det andra ett tag här. Men nu har det ju lugnat ner sig en hel del. Så nu finns det lite mer tid att ringa och plåga mina stackars släktingar där nere i stora staden ;)

Annars så har vi inte gjort många knop här hemma idag. Disken står och skriker i köket och dammråttorna är snart stora som hundar. Och nu menar jag inte taxar direkt. Men det är ju en dag imorgon också I guess. Disken kan man ju iof kanske ge sig på idag. Det behövs verkligen. Och sen blir det nog en sväng till affären om vi ska få oss något att äta idag. Men just nu så känns det som att man sitter fast i soffan av någon skum anledning *lat*

Har mailat comviq också...och skällt lite. Det var för ett par dagar sedan nu och jag har inte hört ett knyst. "Vi hör av oss så fort vi kan", pja..antar att allt är relativt. Vi får väl se om de hör av sig överhuvudtaget, jävla muppar.

Ja just ja...har pratat med systeryster idag också juee, fick ju hjärnsläpp och var tvungen och ringa och försäkra mig om lillpluttens födelsedag. Hade totalt tappat bort dagen...dock inte månaden...alltid något *snurrig*. Men nu är det to m uppskrivet så nu kan jag inte glömma igen. Den 23:e är det hur som helst. Dumt att man inte hunnit få någon lön då. Men jag får handla något och ta med mig upp. För jag känner att det är på tiden med en resa uppåt snart igen. Jag menar...det är ju inte särskilt långt mellan våra byar ;). Och det vore ju nice om vi hann ses innan December då det är dags för våran kryssning.

Men nu ska jag se om jag orkar ta mig ur soffan och göra någon nytta....innan det är sängdags igen..haha. Börjar bli smått hungrig så det är väl kanske lite läge att börjar röra på fläsket.


♥ Våga Vägra Modebloggar

Huh...jag är så urbota trött på alla dessa jävla modebloggar som poppar upp överallt. Jag är på gränsen till att kräkas och då är det illa. Neh, jag har inget emot mode i den bemärkelsen...mer än att jag inte bryr mig nämnvärt.
Men alla dessa bloggar om detta?! Jag skiter liksom högaktningsfullt i vad "emma 22" hade på sig igår!!

Dessutom så tenderar en ganska hög procent av dessa bloggar drivas av folk som har noll koll. På både mode och layout. Har man ett genuint intresse för mode så anser jag att man borde ha ett hyfsat utvecklat sinne för det estetiska. Men icke....där bedrog jag ju mig kapitalt.

Dock så finns det en modeblogg som jag (tyvärr) följer ganska regelbundet. Men inte för att jag tycker att skaparen har något direkt sinne för det hon bloggar om, utan mer för att jag skrattar mig blå varje gång jag klickar in mig på sidan. Ja...jag är så jävla låg att jag läser en blogg enbart för att jag tycker att människan ifråga är så jävla fånig och puckad så det inte finns ord. Kill me!!! Jag lär inte sluta läsa i första taget. Låt mig få ha min lilla oas i gottandes åt andras....vad säger man....totala avsaknad av självdistans^^
Dock så måste jag ju ge människan lite cred för att hon liksom vågar skylta med sin totala okunnighet.

Neh...jag kan inte heller något om mode, men jag skriver hellre ingen modeblogg eller utger mig för att vara någon expert inom området. Därmed så tar jag mig rätten att såga dessa amatörer....högt och offentligt.

Jag tänker inte länka till min lilla "favorit", en del av er har säkert redan hittat sidan (neeeh...hon ligger inte direkt i toppen på någon lista, men hon har varit rätt utmärkande i andras bloggar där hon frikostigt hostar ur sig sin skit). However....att hon bloggar om mode är ungefär som att en elefant gör reklam för bantningspiller...get it? Mohahaha.

Så...nu har jag nog varit småsint nog för idag.....

Men vaaad faaan, nu funkar tydligen inte hjärtat i rubriken heller....nu syns bara koden?! WTF?!?!?



♥ Snålcomviq

Fan vad butter jag är just nu...på snåla jävla snikhelvetescomviq!!

Jag gick in på deras hemsida för jag tänkte att det kunde vara både smidigare och billigare för mig att skaffa mig ett abbonemang där istället för att mölja på med kontantkort. Jag har nämligen räknat ut att det gå ungefär 300 spänn i månaden att ha kontantkort. Jag siktade in mig på Comviq kompis som kostar 49 spänn i månaden...och då ringer man ju gratis förutom 69 öre i uppkopplingsavgift...till alla som har comviq. Precis samma som kompis kontant...men BILLIGARE för mig!!!
Men jag får inget abbonemang...för jag anses inte ha råd att betala. Nehe...men jag har råd att slänga ut 300 spänn i månaden på deras kontantkort?! Det verkar vara en sjujävla logik måste jag säga *arg*
Nästan så man skulle lägga ner Comviq totalt...men eftersom i princip alla jag känner ringer med comviq så finns det inget annat alternativ rent ekonomiskt. Man kanske skulle ta och skriva sig ett argt litet mail. Men o andra sidan så tjänar de ju mer på att jag pröjsar mellan 150-300 spänn i mån än att jag slänger iväg 49....BAH!!

Gröt har köpt ny dator också *avis*, ville ju också shoppa.....men jag får gott hålla mig tills lönen. Hans andra burk sa ju upp sig inatt...så han var ju lite i behov av att skaffa nytt (något jag tyckt att han skulle ha gjort för länge sen^^)

Men nu är jag sur och hungrig....ingen bra kombo. Så jag ska nog bara sätta mig ner och vara tyst tills maten är klar.


♥ Gröt hemma

Det blev ingen lång arbetsdag för Gröten idag. Det blev bara att åka och lassa sen hem igen. Men imorgon drar han iväg tidigt istället. Men nu får jag ha honom hemma i soffan ikväll iaf :D. Är på lite bättre humör nu än tidigare, eller mja..det går i vågor. Känner att jag är så less på folk i allmänhet och vissa i synnerhet. Men det ger med sig efter ett tag. Bara jag slutar fundera på det så. Men det är inte så lätt alla gånger...iaf inte om man har såna där tendenser att älta saker och ting (som jag då råkar ha...plö).

Är skittråkig nu fast Gröten är hemma, sitter och lyssnar på hockeyn..haha. Men snart är det dags för CSI och då får han sällskap av mig. CSI är nog en av få serier som jag verkligen orkar följa. Har dock ett ton andra serier som jag ser då och då, men när det gäller CSI så kan jag bli butter om jag missar ett avsnitt. Sen är det ju snart dags för Prison Break också...überlovely serie...*me like alot*

Men nu är det snart dags för period nr 3 i hockeyn. Det står 3-2 än så länge och Mora börjar med en halv minuts PP, tvivlar dock på att det kan göra någonting av det. Det suger att gå in i ny period och spela PP. Motståndarna är ju också utvilade och har lite mer att sätta emot. Så..jag ska se om jag kan trixa till datorn lite så jag kan halvligga bredvid gröt och lyssna på radion.....så håll tummar för att Mora iaf kvitterar och iaf tar 1 poäng i den här matchen.

Nu släpps pucken...bye bye



♥ More Human Than Human

Otroligt seg start på dagen. Vaknade sent....och har fortfarande inte kommit igång ordentligt. Är dessutom på ett riktigt kasst humör. Har ingen aning varför....har känt så sedan jag klev ur sängen idag. Det kanske är tur att Gröten är iväg och jobbar idag, så jag inte går och nöter på någon annan med mitt suckande idag^^
Förhoppningsvis så går det över snart iaf, inte alls något trevligt att känna sig såhär *muttrar*

Tvättar gör jag iaf och ska väl snart ta tag i den lilla disken som blev sen igår. Jag hade velat byta gardinstänger i vardagsrummet också, men de är så jävla långa så jag vet inte om jag klarar av att balansera med det där ensam. kanske lika bäst att vänta tills gröten är hemma^^. Jag har dock en kortare variant också..som jag har klurat på om jag ska sätta upp i köket. Men det får jag fundera på en stund till....

Nu ska jag doppa ner händerna i disken, sen blir det cigg och med lite tur lyssna på hockeyn. Skriver säkerligen lite mer senare.


Ja just ja.....Grattis till Kokkas mamma idag också, hon fyller visst år hörde jag ;)

♥ What to say...What to do?

Ibland önskar man att man kunde göra mer för att lätta lite på skiten som folk får stå ut med. Lagom frustrerande när man inte kan göra ett skit. Ibland skulle man som sagt ha en jävla nytta av att kunna trolla. Men men...nog sagt om det här!!

Fredag (igen), och som vanligt inte en susning om vad som händer under kvällen. Det är apkallt ute så man är ju sådär lagom motiverad att ta sig utanför dörren. Men det är ju inte så förbaskat kul att bara ligga i soffan och häcka hela kvällen heller. Vi får väl hoppas att någon kommer med någon snilleblixt om vad man kan fördriva tiden med en sväng. Hungrig är jag också..trots att jag nyss har ätit. Blev inte mätt för fem öre...*gnäll gnäll gnäll*

Så...är det någon som har lust att trolla fram något mums att äta på, lite varmare klimat och något skoj att göra?

Tack på förhand^^



♥ Tvätt överallt

Ibland önskar man att man hade en tumlare, ja ibland är man så jävla otacksam att man glömmer hur bra man har det genom att överhuvudtaget äga en tvättmaskin. Det hänger tvätt i precis hela lägenheten, och det mesta utgörs av MINA kläder. Beror det på att jag är slöare än min sambo på att tvätta? Neeeh knappast...det beror nog snarare på att han inte byter kläder 184768 ggr om dagen *skrattar*. Fi fan vad t-shirtar det går åt på bara ett par dagar här. Varför inte ha samma kläder på sig en hel dag? Är det bara jag som är sån..eller är det något kvinnligt fenomen? Well...tvätten är gjort nu iaf...och båda våra korgar är tomma...en stund iaf.

Tog mig ett snabbt bad efter hockeyn idag också, hockeyn som förövrigt gick åt fanders *muttrar*, nu är det två förluster på raken och det gillar vi inte. Förhoppningsvis så ramlar laget in i ett vinnande mönster snart igen. Mora spelade dock ingen dålig hockey idag...bättre försvarsspel än någonsin på bortaplan...så trots förslust med uddamålet så får vi väl se det som ett fall framåt...mmhmmm.

Saknar Gröt gör jag också...trots att jag pratade med honom i telefonen nyss (kanske därför jag började sakna ännu mer?). Nu är han dock på väg hem...men det tar ju sina timmar att kånka i den där lastbilen. Uscha, kan inte vara något vidare alls det. Så jag ska nog inte gnöta så mycket som iaf sitter hemma i våran underbara soffa!!

Mina planer nu är dock att bli sovatrött så jag kan slänga mig i sängen. Är inte det minsta trött just nu, men om jag lutar mig tillbaks i soffan en stund till och glor lite tv så blir jag förhoppningsvis inom en snar framtid. Har sovit pissdåligt de senaste nätterna, har inte somnat till förräns fram mot tidig morgon. Det där går i perioder för mig och är lite smått irriterande. En någorlunda vettig dygnsrytm hade ju varit trevlig. Men när jag är inne i ett sånt här ekorrhjul så spelar det liksom ingen roll hur tidigt jag är uppe på mornarna...det går likförbannat inte att somna när natten väl kommer. Jag får hoppas att det snart är över.....för den här ggn at least.

Men nu blir det nattens till datorn iaf, nu är det tv som gäller.....sen förhoppningsvis sängen ganska snart.

Btw...är det någon som läser här? Besöksstatistiken tickar på, men det är sällan någon kommenterar...buhu^^



♥ Skitväder

Det blev lovat snö i hela dagarna tills idag. Hmpf...jag har bara sett regn hittills...med lite "tur" så har det varit snöblandat. Riktigt jävla skitväder rent ut sagt, man har ju ingen lust att ta sig för någonting. Mörkt, blött och kallt...neh det är inte den hösten jag gillar direkt. Tur man kan gömma sig inomhus hela kvällen.

Har slängt i en maskin tvätt och fixat klart disken, så nu sitter jag bara och inväntar hockeyn. Idag får jag lyssna utan lurar eftersom Gröt är iväg på jobb. Så jag kan ju faktiskt göra annat medans jag följer matchen. Som att hänga tvätt te x..haha. Ska nog vara snäll och slänga i en maskin till, problemet är väl bara vart jag ska få plats att hänga allt, men det får lösa sig. Jag tror inte att det är lika mycket i hans korg som det var i min *visslar*

Men innan jag gör någon mer nytta här hemma överhuvudtaget så ska jag ta mig en kopp kaffe och sätta mig på den jäääättevarma balkongen och ta en cigg. Och muttra lite över att jag missade äppelpajen jag hade kunnat få mumsa av i Gagnef idag ;), men det kommer fler chanser. Och vem vet...jag måste ju ta en vända till affärn ikväll så jag kanske får för mig att svänga ihop något mumsigt jag också. Eller så väntar jag tills imorgon när Gröt är hemma igen.

Svammel svammel....nu är det dags för kaffe. Och du....du röstar väl på mig?


♥ Sleepless In Borlänge

Så då var det dags igen....kan inte sova. Jag gick och lade mig för cirkus två timmar sen...nästan tre och sedan dess så har jag bara legat och vänt och vridit mig. Jag vill verkligen sova...jag BEHÖVER verkligen sova så då är det ju självklart att jag inte kan. Fi faen vad trött jag är på det där.....slår mig snart i skallen med en knölpåk.

Yeye, kvällen tillbringades i soffan med en übertrött Gröt, stackarn hade fått slita fan på jobbet idag så han var helt slut när han kom hem. Allt som kunde gå fel hade väl gått fel såklart. Inget skoj alls med såna dagar. Jag fixade i ordning maten till oss, inte så komplicerat...och snabbt gick det. Tur det för jag var hungrig som en gris kan jag lova. Men det smakade finemang....uppenbarligen eftersom allt gick åt...men sen tog jag en hel massa också.

Vi kikade lite House och bara jäste....tills jag kom på den briljanta idén att jag skulle dona om våra lunarkrypin. Jag är inte alls något vidare på det där med layouter. Men nu har de ju släppt den funktionen för alla medlemar så jag var ju tvungen att testa. Inga proffsjobb direkt men klart bättre än innan om man säger så. Vilket iof inte är så svårt.
Men ska ni se någon som gör snygga layouter så ska ni kika in hos Babbi!! Den tjejen är minst sagt grym.

Nu ska jag dock gå ut och ta mig en cigg och sen måste jag försöka somna igen. Det brukar kunna funka om man går upp och fixar lite i en stund och inte ligger kvar och vrider sig. Det återstår att se om det funkar inatt också.

Ja just ja...hockeyn gick åt helvete. Mora kör bevisligen "vinna-varannan-matchmetoden", för att de vann alla hemmamatcher spräckte dem ju idag genom att låta Frölunda åka från underbara Dalom med 3 poäng.

G'nattens på er.....



♥ Höst

image42


Nu ÄR det höst!!


Idag var en perfekt höstdag. Strålande sol och så gott som molnfri himmel. Det var lagom varmt/kallt ute och som gjort för att promenera. Jag tror att hösten är min näst bästa årstid, vintern håller fortfarande på förstaplatsen. Jag älskar de kala träden mot den vita snön. Men hösten är också vacker...med sina färgade löv. Och en riktigt solig höstdag är nog svår att slå.

Men nu ska tydligen den första snön komma i dagarna, men den försvinner lika snabbt som den kommer. Det är inte tillräckligt kallt för att någonting ska ligga kvar. Så vi får nog vänta en stund till innan det är dags att plocka ut skotrarna och andra vinterleksaker. Men det ska ju börja någonstans..och i veckan kan ju vara en bra idè :D

Just nu så sitter jag och slöar lite vid datorn. Har nyss lagt på luren efter en rad samtal, tänk att alla liksom ringer på raken. Har luren väl börjat låta så fortsätter den gärna en stund. Vissa dagar ringer det ingen...andra dagar så får alla för sig att ringa, som idag te x. Jag är egentligen ingen telefonmänniska, även om vissa har en tendens att hålla mig kvar i luren i timtal *skratt*, men då är jag bra matt när det är klart sen.

Gröt är på väg hem från jobbet och jag ska pallra mig iväg till affären. Jag behöver inhandla cigg och grädde till maten. Det blir spagetti med köttfärssås...tacokryddad förstås, rena mummamaten ju. Vi hade allt utom grädden hemma. Nu ska jag bara hålla mig ifrån att köpa godis, är så chokladsugen så jag håller på att gå åt...men det får bli ajabaja idag. Nu ska jag bara köpa det jag är där för att köpa...så det så. Hm...någon som tror att jag klarar det?

Imorgon eftermiddag ska jag ner till Kupolen en sväng, Sara jobbar så jag ska passa på och titta in till henne en sväng också. Nu var det någon vecka sedan vi sågs och med lite tur så kanske hon kan komma ifrån på en fika eller sen lunch. Jag ska in och kika på Lagerhaus också, jag är ute efter en WC-skylt som jag vet att de har haft där tidigare. En sådan där med dödskallar ni vet...ur Plutos sortiment. Den skulle passa fint här hemma.

Men nu börjar det bli dags att knata iväg, så det bara är att börja med käket när Gröten kommit hem. Men jag skriver kanske lite mer senare. Det är ju hockey och grejer ikväll...så vi får väl se vad jag är på för humör där någonstans efter 21 ikväll.

Ha det....



♥ Trötter

Ja, blev trött som faen helt plötsligt bara. Och yr i skallen.....men inte yr sådär som man blir innan man ska svimma, utan mer fundersam? Men jag vet inte på vad egentligen...det bara snurrar en massa tankar i skallen som jag inte vet vart jag ska göra av. Jag kan inte ens skilja dem åt....ischa.
Jag får lägga mig i sängen och hoppas att det går över.

Natt



♥ Sunday Bloody Sunday

Ännu en helg förbi. Har iof inte känt av att det har varit någon helg. Jobbade ju från igår morse tills idag. Men det var helt ok för min del :D. Passet gick faktiskt jäkligt snabbt måste jag säga, men tiden går väl fort när man hittar på något att syssla med under dagen. Underbart promenadväder igår också, sådär lagom kallt för att jag ska stå ut :D

Hockey igår också, som jag självklart tjuvlyssnade lite på. Fick nöja mig med radiosporten eftersom jag inte kunde vara hemma och hänga vid webbradion. 3-0 till Mora iaf och det tackar vi för. Nu har det visat att de vinner på hemmaplan..så nu vore det något om de började plocka poäng på bortais också. How ever...seger igår och Maria är glad. Någon som vart mindre lycklig var väl systerysters bananätare till Make ;), han satt fast inne i Mora efter matchen och fick snällt lyssna på glada "moringar" som hängde på sina tutor på vägen från isladan. Lär inte ha varit ljuv musik för en Djurgårdare i Mora...inte just i Lördagskväll iaf...hehe.

När jag kom hem från jobbet imorse så var jag först fast besluten av att hålla mig uppe hela dagen. Men när jag kikade in till Gröt som låg och sussade så såg det så skönt ut att jag bara var tvungen att lägga mig bredvid. Skulle ju bara ligga där en stund...jo tjena, blev alldeles för många timmar. Gash...har noll självdiciplin, men skönt var det.

Under em/kvällen så var vi i Ornäs och Svärmor och Svärfar, det var ju massa länge sen vi var där sist..så det var kul att vi äntligen hade tid att åka dit. Fick kaffe och glass (mums)..och så trevligt sällskap off course. Nu hoppas jag att det inte dröjer lika länge tills nästa gång.

Men nu ska jag kika lite tv innan jag lägger mig bredvid Gröt och sussar. Borde väl egentligen lägga mig nu och gå upp skapligt imorgon. Men jag är inte sovatrött ännu och jag vet precis hur det blir om jag lägger mig ändå. Då är det bättre att stanna uppe en liten stund till. Men inte allt för länge, vill ju kramas lite på Gröten innan han åker iväg imorgon bitti...för sen blir han borta på jobb nästan hela veckan så jag lär passa på :D

Well...nattens på er då..

Och...glöm inte att rösta!!!



♥ Rubrik?

Meningslöst inlägg = Ingen rubrik

Läggdags för mig nu, ska ju upp imorgon och jobba. Har ingen aning om jag kommer att kunna sova men det lär visa sig. Jag antar att jag måste prova iaf. Om inte annat så får ju kroppen vila iaf.
Vad Gröt ska hitta på vet jag inte...inte han heller men det lär väl också visa sig.

Har ingen aning varför jag skrev det här inlägget, totalt meningslöst. Men jag antar att jag drar mig för att lägga mig i sängen. Men...neh.....lika bäst att vara duktig och försöka få lite sömn.

Ses på Söndag...


♥ Jag skulle ha legat kvar

Yey....vilken underbar dag. Jag vaknade vid 10-tiden, och kände att huvudet inte alls ville vara med idag. Stans jättehuvudvärk med illamående som bonus. Jippie...I love migrän. Men eftersom jag ska i säng någorlunda ikväll för att komma upp till jobbet imorgon...så var det ju bara att släpa sig ur sängen. Och vart hamnade jag då? Jo i soffan..weehee. Sov dock inte utan låg mest och tyckte synd om mig själv. Resterande kropp kändes ju helt ok...så då var det väl klart att huvudet skulle bråka då. Efter någon timme kände jag att jag iaf skulle göra någon nytta idag..även om jag inte pallade att göra så mycket som jag ville. Såå...jag slängde i en maskin tvätt..då händer det ju något iaf och jag behöver inte slita apa...trodde jag *muttrar. Tvättmaskinen gick och jag väntade i godan ro, bemödade mig med att ta reda på den lilla yttepyttedisken som stod i hon. Maskinen blev klar och jag klev in i badrummet för att tömma den. TJOHOOO, pissblöt om fötterna!!! Vi är två badare i det här hushållet och ingen av oss hade tänkt på att vi hängt av slangen från tvättmaskinen, den låg alltså inte över badkarskanten...utan den hängde ut så vattnet snyggt tömdes ut över hela badrumsgolvet. Jahupp...bara att plaska omkring då och försöka skrapa ner så mycket det bara gick i brunnen. Golvet i badrummet lutar ju inte direkt som det ska..så det vatten som hamnar utanför badkaret rinner inte självmant ner i brunnen...jävligt smidigt...INTE!! However...där stod jag med fönsterskrapa, Gröts alla biblar (Classe i sjön-kataloger os v), mopp och annat smått och gott och försökte tömma badrummet på vatten. Mattan var bara att hänga upp på tork..genomblöt. Well well...nu är det torkat iaf...borde skura ordentligt men jag orkar fan inte idag. Tvätten är hängd också btw....med viss fördröjning dock^^

Huvudet? Ja...det sitter där det sitter, har druckit vatten i mängder och besökt soffan lite då och då. Det börjar ge med sig men inte helt bra. Men det hinner nog gå över...brukar inte hålla i sig så värst länge.

Gröt är väl snart på väg hem från jobbet antar jag, han fick jobba dagtid idag. Har ingen aning dock vad planerna för kvällen är. För min del lär det inte bli så väldans mycket. Antar att det blir soffan och sen i säng tidigt så jag är fit for figth imorgon. Jobbar ju från 08 imorgon till 08 på Söndag. Långt pass...men det känns helt ok. Jag känner mig sugen på att jobba nu. Att det är helg gör mig inte så mycket, känns inte som att jag missar så väldans mycket iaf^^

Mjaha, vart mest svammel av det här....så jag skippar det här för en stund. Kanske en kopp kaffe vore något?

Btw...hockeyn gick helt åt helvete igår.....*surar*. Men men....mååånga matcher kvar i serien. Hade jag haft ork så hade jag säkert spytt lite mer galla om gårdagens resultat, men lucky for you...så ids jag inte.

Laters....



♥ Pizza och soffmys

Det blev inget jobb för Gröt...så han höll mig sällskap på soffan mest hela kvällen. Det hade inte jag något emot kan jag säga. Det verkar nämligen som att han kommer att jobba satan nästa vecka..så då är det ju mums om jag hinner se honom lite innan dess. För själv jobbar jag ju Lördag-Söndag så det blir inte så mycket till umgänge i helgen.

Vi har således inte gjort särskilt mycket idag, soffan är en kär och trogen vän. Till middag fick det bli pizza, den gick ner och gott var det. Det har varit lite skumt, jag har varit hungrig men ändå inte haft någon sån där jätteaptit, så det var ju skapligt gött att hela pizzan gick ner utan problem :D. Det brukar den iof göra...hehe.

image41Har ätit Riesen för första ggn i hela mitt liv också. Ni vet den där chokladen? Jag har varit lite skeptisk till den för att jag fått för mig att det ska smaka för mycket kakao så att säga. Jag har lite svårt för sån där "vuxenchoklad" så att säga. Men den här var ju supergod. Dock så är det lite klurigt när det är sådan där toffè i mitten, den tenderar att fastna på kulan till mitt smycke i tungan...och det är inte alltid så skönt vill jag lova.

Nu sover Gröt och jag ska snart lägga mig bredvid. Sitter och kikar LA Ink samtidigt som jag skriver...så jag ska se klart det sen hoppa i säng. Det kan behövas, känner mig skapligt bombad nu :S

Ja just ja....Dampe var upp en snabbis idag också, hon är hemma från Örebro igen. Alltid skoj att se henne...och få höra att hon trivs och har det bra där nere i gnällbältet. Som tur är så pratar hon fortfarande normalt ;)

Neh....nattis på er



♥ Projekt ta sig till sängen

Oh my, det känns nästan som att soffan sitter fast i ryggen på mig. Eller är det min rygg som sitter fast i soffan?
How ever, jag bör nog påbörja min lilla resa mot sängen. Den är ju vid lite eftertanke bra mycket skönare att sova i än soffan (även om den också är förbannat skön). Dessutom så vägrade ju Gröt att väcka mig när han kom hem (om jag hade somnat på soffan), för var jag så jävla dum att somna där så fick jag skylla mig själv..sant sant^^

Har blodat ur min näsa idag också. Det är ungefär nr 3 på min lista över döäckliga saker. Jag halvlåg i soffan och kände hur det bara rann till i näsan. Som av reflex så lutade jag ju huvudet bakåt och fick alltså ner en massa äckligt näsblod i halsen *urrk*. Konsekvensen blev ju att jag fick paniksläpa mig till toa....för att spy...som är NR.1 på min äckellista. How fun!!! Hade bara fattats att det legat en mask i toan också..så hade det hela varit fulländat....fi fan. Blodet bestämde sig för att rinna en liten stund medans stackars jag satt och hulkade mig. Jag blöder näsblod max 2 ggr per år, och det är lika vidrigt varje jävla gång....*självömkar*


Neh....släääääpa sig mot sängen. Nu har soffan fått nog med kvalitétstid för idag....

Nattens....


♥ Rösta

Förresten, tycker att ni röstar lite kasst numera ;)

Den här länken → image40 finns även under min länklista lite längre ner på sidan. Use it!!

♥ Is this it?

Brist på passande rubrik, så ovanligt..gash

Trött och håglös. Soffan blir min bästa vän idag....iaf till sängen känns redo att krypa in till. Jag vill inte lägga mig där för tidigt. Jag vill ha lite sällskap av tv'n först. Även om jag inte alltid tittar på det som är..så är det iaf rätt gött att ha ljudet. Det blir ju lite mer liv och rörelse då på något sätt. Ett ex till mig blev halvt galen på mig för att jag alltid knäppte på tv'n så fort jag kom hem, trots att jag sprang runt och gjorde en massa andra saker. Ja men vadå..en tv bjuder ju på både ljud och rörelse...finemang sällskap ju, eller är det bara jag som tycker det? *undrar*

Gröt jobbar...också det som vanligt numera^^. Hann iaf säga hej då åt honom idag innan han for iväg. Rätt trevligt att få se honom i vaket tillstånd innan han försvinner för natten menar jag ;). När jag begav mig till jobbet imorse så var han allt annat än vaken..haha. Nu var väl inte jag så mycket bättre då, men jag stod på benen iaf..och trodde iaf att jag hade koll på vad jag gjorde. Hoppas dock att han kommer hem tidigare efter den här natten, han åker ju inte lika långt. Men det är sådant som visar sig.

Jag borde äta också, men vad? Jag orkar verkligen inte göra i ordning någonting. På sin höjd att jag lyckas koka lite makaroner eller något då. Är egentligen inte hungrig heller...men jag har hört att det är bra med mat.

Neh....usch

Laters...



♥ Kväll

Nu är det kväll igen, och hur mycket nytta har jag hunnit att göra den här dagen då? Ingen som helst om jag ska vara helt ärlig. Eller jo...jag planterade om 3 blommor sen orkade jag inte mer. Helt värdelöst.
Fryser gör jag fortfarande, men ska snart förflytta mig från soffan och dess filtar...in till sängen och det sköna täcket. Blir nog att dra över en filt där också kan jag tänka mig. Men innan bedtime så ska jag slå en signal till Gröt som sitter och kånkar omkring i sin lastbil hela natten. Jag måste ju säga godnatt annars kan jag ju inte sova^^

Imorgon ses vi inte mycket. Jag sover när han kommer hem, och han sover när jag knallar till jobbet. Ja iof så har vi ju eftermiddagen på oss..en stund iaf. För han skulle tydligen iväg och jobba natten imorgon också..bläää. Tur att det inte alltid blir så att vi går om varandra så här. Nog för att det är bra att sakna lite och inte alltid vara i varandras närhet, men att alltid gå om varandra i dörren hade ju inte heller varit skoj. Men nu är det ju som sagt inte så.

Nej, då var det dags att leta upp mobilen och slå sig en signal då. Blir nog ingen nattacigg idag heller. Känner inte att den hade smakat iaf.

Hörs säkert imorgon....natt natt



♥ Krav

Jag är 29 år, alltså 1 år kvar tills jag fyller de där ångestfyllda 30. Jag har aldrig funderat så mycket på vad det "ska" innebära att passera den där gränsen. Men omgivningen verkar ha sin bestämda åsikt om vad man ska ha uppnått vid den åldern. Det känns nästan som att det finns en hel lista med "krav" på vad som ska hända när man fyller 30 eller helst innan. Why? Jag är väl inte direkt mer vuxen då än vad jag var som 28 eller vad jag är nu? Men det är tydligen någon magisk gräns som passeras, ungefär som att allt var kört därefter.

"Krav" nr ett är BARN, du ska ha fått ditt första eller ha ditt första på gång när du kommer till den där gyllene 3:an. Omgivningen suckar "jamen ska du inte ta och skaffa dig snart då? Du är ju inte ung längre..du fyller faktiskt 30 nästa år". Jamen vad fan...om jag känner mig som 20 då? Eller hemska tanke...tänk om jag inte vill ha några barn alls? Eller om jag kanske anser att 35 är en alldeles lagom ålder för att börja tänka på sådana där småttingar.
Javisst....det kanske börjar bli läge att tänka tanken, för en vacker dag så blir det faktiskt fysiskt omöjligt att skaffa knoddar. Men vanligtvis så är man skapligt fertil även om det råkar stå 31 på den där raden där du fyller i din ålder.
Och javisst...min syn på att skaffa barn har förändrats sedan jag var runt 20....men jag känner ingen stress. Det får komma när det kommer....(om det kommer).

Nästa "krav" handlar om familjeförhållande. Det verkar nästan som om folk tittar snett på en om du nått fram till gränsen och inte bor med någon...om du inte har planerat hela din framtid tillsammans med en partner. När du börjar närma dig så är du lite knepig om du inte delar huslån, eller iaf morgontidningen tillsammans med en annan individ. Nu bor jag förvisso inte ensam, men jag var tills nyss fast besluten om att bo ensam var det bästa som fanns. Men hade jag varit konstig om jag fortfarande hade huserat i den lilla ettan med bara min egen disk att bekymra mig om. Även där suckas det och pekas på att man är ju faktiskt inte så ung längre..borde man inte börja tänka på att skaffa sig en livskamrat?

Inte ens arbetslivet får vara ifred för omgivninges krav. Fast arbete som man inte risker att bli utan förräns man nått pension är nästan ett måste. Du ska liksom vara vuxenvuxen i alla avseenden. Det är inte vuxet eller 30-årslikt att harva runt med timvik eller korta anställningar. Det går inte ihop med huslånen och knoddarna.

Jag har svårt att förstå hur man ska få alla de här kraven att gå ihop? När du fyller 20 så börjar livet...du är i den perfekta åldern för lösa förbindelser, krogen 4 kvällar i veckan, den lilla mysiga ettan där du sitter och snackar skit och pimplar kaffe med polarna hela nätterna. På ett decennie ska du sedan ha sopat undan precis allt vad ungdom kallas. Du ska hinna avla barnen, hitta drömprinsen och drömjobbet. Du ska ha hunnit bli sådär förbannat jävla vuxen att du inte kan lämna hemmet utan ica-kortet.  Jag har ett år kvar....och jag har inte ens ett icakort....lås in mig!!



♥ Kallt :S

image39Är frusen som faen, det spelar ingen roll om jag drar på mig ett ton filtar och bästaste mysaomkring dunisarna på fötterna. Det är ändå apkallt här. I en lägenhet som folk brukar kunna missta för en bastu. Inget skoj alls.
Men jag kan inte göra annat än att kränga på mig alla filtar jag kan hitta. Usch jag känner mig som en isbit, jag fryser liksom innifrån och ut på något skumt sätt. Kanske borde lägga mig i ett varmt bad? Det kan hjälpa en stund iaf med lite tur. Jag måste verkligen tina upp och bli människa igen..HAVE TO!!

Gröt åkte nyss till jobbet, så nu ses vi inte förräns imorgon eftermiddag. Men det funkar, lite tomt bara när man ska lägga sig och sova. Man har ingen att sno täcket ifrån ;). Tur han inte jobbar varje natt.

Hockeyn igår gick bra btw, Mora vann med 3-2, även om resultatet kanske inte var alldeles rättvist om man ser till matchen. Men det är ju den som gör flest mål som vinner har jag hört. Dock så var segermålet tvunget att göras 2 ggr. Bastiansen satte 3-2 pucken på ett ungefär 15 min in i 3:e perioden, men domaren hade felaktigt blåst av för en HV-utvisning så målet räknades inte. Men Bastiansen fick ta hämnd genom att sätta 3-2 med 18 sekunder kvar av matchen istället, snacka om revansch. Och det skojiga i historien är att det var samma HV-spelare som tappade bort pucken vid båda målen. Skulle tro att han blev något av en Antihjälte i HV igår kväll...mohahahaha
HV har f ö en rätt kass statistik mot Mora borta, det var 2 år sedan HV sist vann en match uppe i Mora. Men Wikegård hade tydligen svaret, det är så tråkigt att åka till Mora...spelarna längtar hem och förlorar således sina matcher. Well, jag börjar tycka att det är hysteriskt skoj att få höra folks desperata försök att intala sig att Mora INTE ska spela i Elitserien.

Usch, jag har så många "borden" idag. Plantera om blommorna, kasta i en maskin med tvätt, sätta upp tavlorna som bara ligger och samlar damm i köket, diska disken från igår, gå till affären och handla mjölk. Men just nu har jag ingen ork, den är som bortblåst :S. Jag vill bli pigg igen....NU!! Vad fan är det för fel....gaaaaaah.

Neh, ska se om jag iaf orkar ladda tvättmaskinen...sen blir det en kopp kaffe och en smörgås så får vi se om jag får någon energi..och framför allt...om jag slutar frysa!!

Sen måste jag nog försöka jaga tag på Thussen....jag är ju lite nyfiken på hur det gick idag :D

Laters....



image21

♥ Dead (wo)man walkin'

Ja det känns så iaf, jag känner mig mörbultad och yrslig i skallen. Jag vet inte varför jag inte ligger i sängen och snarkar. Men jag kan anta att det beror på att jag inte lyckats ta mig från soffan och in i sovrummet. Rent idiotiskt med tanke på att sängen är fan så mycket behagligare att ligga i (trots att vi numera äger en eminent soffa att luta sig tillbaka i). Men nattesömnen borde man iaf få i en riktig säng. Dock så är den väldans tom inatt eftersom Gröt är iväg på jobb. Men när jag vaknar så ligger han förhoppningsvis bredvid mig och snusar.....*mojs*

Det blev inget med mina planer att plantera om blommor. Jorden ligger kvar i hallen och ser dum ut. Men nu finns den i lägenheten iaf...tills min ork kommer tillbaka. Vi får hoppas att de stackars blommorna har tålamod att vänta tills dess. Faen...undra vad som har hänt egentligen? Jag har väl för faen aldrig brytt mig om att plantera om blommor och grejs. Jag har varit glad om jag ens har orkat komma ihåg att vattna dem någon gång i månaden. Jag börjar samla på mig läskigt många vuxenpoäng nu. Men det kanske är så dags när man börjar närma sig 30?

Nah, nu tror jag minsann att jag ska ta och krypa mig mot sovrummet. Det blir ingen nattacigg idag, känner mig inte direkt upplagd för det...på både gott och ont. Jag brukar tycka att det är massa gott att ta mig en cigg innan jag borstar gaddarna och hoppar i säng, som för att varva ner eller liknande. Totalt onödigt egentligen, eftersom man många ggr är stentrött men ändå släpar sig ut på balkongen för att röka..och vips så hade man ju piggnat till igen.

Well well...gnattens.....



image21

♥ Omplantera blommor

Ja, det är vad jag skulle ha roat mig med när jag kom hem från jobbet idag. Men så har det ju inte blivit....tyvärr.
De är verkligen i behov av ny jord. Egentligen ska man ju inte plantera om blommor så här års...berättade kära Kokka för mig idag. Men...om vissa av de stackars växterna står i minimalt med jord så struntar jag nog i om det är vår eller höst. Faen...de ska väl ha något att bo i?! Men jag ska iaf följa en del av hennes råd, så hon blir glad ;)

Annars, mest ryggläge nu. Har hockeyradion på så jag iaf har något att stimulera mina sinnen med. Gröt jobbar och kommer att göra så tills imorgonbitti. Inte alls något skoj enligt mig. Jag hade verkligen velat ha honom hemma nu. Jaaa...hemma ja, nu bor jag ju här på riktigt. Det känns lovely på alla sätt utom ett!! Min nyckelknippa ser skapligt fattig ut nu. Bara en nyckel ju, eller ok två om man räknar den till handbojorna *skratt*. Men jag får väl se till att skaffa mer leksaker att hänga på den då. Eller kanske se till att ta körkort så jag kan slänga på en bilnyckel. Ja det vore fan något det. Tar jag mig bara iväg och skriver in mig och fixar det där med handledare och så...så borde det inte ta så lång tid innan man har den där åtråvärda lilla lappen som står för så mycket frihet.

Men neh....innan jag blir för yr i mitt stackars huvud. På rygg i soffan igen, och invänta period nr 2 i hockeyn. Mora möter HV71...svåra men inte omöjliga. Men jag har lärt mig att inte förvänta mig för mycket av saker och ting. Ju mer negativ jag är...desto bättre brukar det sluta....ironi på hög nivå, men det funkar för mig :D

Neh....bye bye for now



RSS 2.0