♥ Ännu en helg över

Då var det Söndag igen då. Tyckte nyss att det var Söndag...veckorna går ju så jädrans fort nu förtiden, man hinner ju knappt med. Så fungerade det inte när man var liten inte...neh då kunde en månad kännas som en hel evighet.
Nu är det ju iof tur att en månad inte är en hel evighet, med tanke på hur länge man då hade fått vänta på sina månatliga utbetalningar^^.

Helgen har iaf varit bra. På Fredagen så blev jag ju av med min lägenhet som sagt...och hur jag kände inför det var väl inte så svårt att lista ut. På kvällen hände det väl inte så förfärligt mycket, det vart väl att ligga i soffan och glo på tv. Igår (Lördag) så var S & M här och åt lite mat med oss. Vi hade stökat iordning fläskfilé med potatisgratäng och så sallad till det. Jag tyckte då att det smakade mums, och med tanke på att den stoooora formen med gratäng nästan gick åt helt så kan jag anta att det iaf inte smakade skit...haha. Sen dök S & R upp en sväng också..och vi satt och kikade lite tv. Lite senare så blev det väl en biltur ut på stan och vi var nog inte hemma förräns ganska sent. Det blev lite skjuts av folk som skulle hem från krogen os v. Väl hemma så myste vi ner oss i soffan en sväng till jag och Gröt...innan det vart totaldäck för natten.

Idag ska jag till Gagnef på "dildoparty" hihi, det är S som har fixat med det. Ska bli skoj faktiskt..jag har aldrig varit på ett sånt. Bara massa andra partyn med ljus och plastbuttar...men det är ju inte alls lika spännande som det här.
Jag borde väl snart göra mig lite klar, blir upphämtad strax efter 17. Gött att komma iväg och göra någonting på en Söndag för en gångs skull. Annars ligger man ju bara i soffan och får ångest över att det snart är Måndag igen.

Ja just ja...det var ju hockey i helgen också. Mora spelade borta mot färjestad, det gick käpprätt åt helvete rent ut sagt. Kanal 9 sände ju matchen direkt, så den stod på i bakgrunden men jag hade inte riktigt tid att titta...och det var väl tur det...eftersom det gick som det gick. 7-3 blev det till färjestad....ischa. Om något lag nu nödvändigtvis var tvugna att slå "oss" med så stora jävla siffror...så hade det väl för fan kunnat vara några andra än just färjestad iaf.

Well well...ska sätta lite fart här nu. Uppdaterar säkert en sväng innan sängdags ikväll....



♥ Färdigflyttad/Låst blogg

Äntligen!!!

Nu är lägenheten besiktad och klar, snacka om lättnad att gå därifrån utan nycklarna dit. Lägenheten är inte min längre och det känns förbannat bra måste jag säga. Det känns liksom som att det är bra att det blev som det blev.
Flytten var ju inte planerad, men den vart liksom tvungen just nu. Men man har ju hunnit ta in det sen man sa upp lägenheten och nu känns det faktiskt bara förbannat jävla skönt...och kul faktiskt. Jag hoppas bara att andra berörda också tycker detsamma ;). Nävars...det känns bra i kroppen och i huvudet och det är huvudsaken. Jag kan inte säga att jag saknar ihjäl mig efter den där ettan på andra sidan ghettot direkt. Men den saknar säkert mig^^

Tack I förresten...för att du var både till bärhjälp och moraliskt stöd idag, allt blev ju mycket enklare så *kram*

Nu suktar jag efter att lägga mig i ett bad. Men tvättmaskinen går för fullt och jag vet inte om jag är så jädrans sugen på att fylla upp badkaret då. Och få stans kallduschar när tvättmaskinen släpper ut vatten. Känns varken fräscht eller särskilt lockande. Så det får vänta en stund till, men bada det SKA jag. Jag behöver mjuka upp min kropp en aning känner jag. Man skulle kunna tro att jag närmar mig åttioårsåldern eller något. Icke mumma!!

Ja just ja, har donat iordning en låst blogg också, där jag kan klottra ner sådant som jag inte vill att alla ska se. Det kan vara skönt att välja vilka som kan läsa och inte. I en öppen så måste man fundera på vad man skriver i vissa fall för att inte fel människor ska se. Jag menar...det finns saker i mitt liv som vissa inte alls behöver läsa. Så känner du att du är det minsta intresserad av lösenordet så kan du ju hojta till här via kommentarer...eller så kan du ju maila ([email protected]).

Nu ska jag hämta mig en kopp kaffe och vänta på att tvätten ska bli klar så jag kan lägga mig och bada.

Laters....


♥ 4-3


image38


Dagen fick ett trevligt avslut iaf. Mora spelade hemma mot MoDo och vann med 4-3....Maria happy vill jag lova.
Bara andra matchen för säsongen. Men hemmapremiären är ju alltid mums att få vinna. Så nu får jag suga på den tills nästa match iaf. Faen...man hinner inte mer än börja glädjas/deppa för en match så är det dags för en ny. Det går väl an när man har torskat...då kan man ju knappt vänta tills nästa match. Men har man en vinst med sig...så innebär det ju att man kanske snart är tvungen att spotta ut den där karamellen. Men how ever...det här ska jag gotta mig åt äääända fram tills nästa match så det så.

Sämre gick det dock för LHC...vafan?!? 9-1?!? Say no more...måste ju ha blivit något totalsläpp där. Gillar inte Brünäs så jag kan inte påstå att jag jublar över det där resultatet. Ni får ta dem i returen. Johoo då....

Annars....TRASIG!! Både i kropp och skalle. Det enda som har cirkulerat i min hjärna de senaste dagarna/veckorna är den där förbannade jävla flytten. Jag hatar det....jag hatar packandet, bärandet och städandet. Jag hatar besiktningar hit och dit. Jag hatar att flytta helt enkelt. Men trots det så har jag säkerligen flyttar mer än de flesta i mina dagar. Men jag gillar liksom att komma till ett nytt ställe, att packa upp och inreda sådär, men resten hade man ju gärna kunnat skippa....fi faen. Imorgon kommer iaf Ta tillvara och hämtar de möbler som jag skulle ha sålt.
Jag hade ju köpare...men de backade ur i sista sekund (igår), ja men tack då jävla nötter. Så jag hade bara ren jävla tur att de kunde komma och hämta möblerna imorgon, de var nämligen fullbokade egentligen. Men jag förklarade läget och de förbarmade sig över mig. Hur underbart är inte det. Vad fan hade jag gjort annars liksom?

Men nu ska jag snart krypa ner bredvid Gröt i sängen, han har ju jobbat som en dåre de här dagarna. Och jobb imorgon/inatt igen. Så ska jag få någon tid med honom så får jag passa på att få den när vi sover ;)

Så...laters..




♥ Snart

Snart är allt med flytten klart, fy fan vad underbart. Och jag kan tacka Gröt och M för att det överhuvudtaget gick.
Imorgon så kommer det förmodligen folk och ska köpa soffan och sängen, då är det bara hyllan kvar som jag inte vet vart jag ska göra av. Så jag antar att det blir att låta "Ta tillvara" komma och hämta den. Synd...för det är en snygg hylla. Men vi har liksom redan en sådan som står hemma (ja..nu är det mitt "hemma" också), och det blir väl kanske lite väl överkurs att ha två exakt likadana hyllor i vardagsrummet *asg*. Sen är det ju stora åbäken också.
Antar att Gröt är supernöjd över att han kämpade ihop den där hyllan med mig, hur mycket har jag använt den liksom? Vi monterade väl ihop den och sen var jag ju inte hemma så mycket neeej.

Kroppen känns fortfarande som om tåget hade kört över den. Jävla envist skit....men det är inte så mycket att göra åt mer än att bita ihop tills det går över...för det gör det förr eller senare.

Under kvällen har jag inte gjort mycket, har legat soffa och mumsat  cashewnötter, jag är helt torsk på dem. Sen image37har jag väl fått för mig att cashewnötter inte är så hälsofarligt snacks. Synd bara att det ska vara så förbaskat dyrt. Men någon gång ibland kan man ju faktiskt unna sig att köpa lite sånt tycker jag. För gott det är det.....godare än jordnötter faktiskt. Sen ser de faktiskt ganska roliga ut, som små snoppar..haha. Men det är väl säkert bara jag som har sjuk fantasi...men det står jag för isf :P

Men nu tror jag minsann att jag snart ska ta och leta efter sängen. Trött som få så det vore skönt att krypa ner bredvid Gröt om slumra in. Och kanske få vakna utan att ha ont i vartenda ben och varenda led i hela kroppen. Men det är väl inte att ge sig fan på.

Ja just ja...pratade med Kokka idag också...hon berättade en skoj grej, men jag har lovat att inte skvallra så jag låter väl bli då. Ibland måste man ju vara snäll. Men jag kan säga att jag skrattade så jag höll på att trilla ur soffan. Hon lyckas då fan med allt.
Och du...kokka, jag har inte ens berättat för Gröt...men det beror nog på att jag glömde bort det och nu sover han ju. Men som sagt...vi har hur mycket post-it lappar som helst här hemma...så du går inte säker ;)

Men fi fan vad mycket svammel det blev, lägger ner detta och börjar leta efter sängen istället. Faen..tro när jag ska ha något vettigt att blogga om då? Hm, funderar på att dona en lösenordskyddad blogg också, där man kan spy ur sig vad faen som helst utan att behöva tänka på att "fel" människor läser. För jag vet ju att det sitter iaf ett par stycken och snokar i den här bloggen, som inte behöver veta ett skit om mitt liv egentligen...men de får gärna fortsätta för min del...de lär ju inte hitta något i den här bloggen iaf.

Neeeh...sängen....


♥ Orka?!

Jisses, att folk orkar!!!

Jag menar...att det finns folk som orkar lägga ner så mycket tid och energi på att bekymra sig om andra människors liv. Att man orkar gnälla, gnöla, förfäras eller gotta sig åt andras sätt att leva...åt andras lycka eller olycka. Att man ens ägnar en sekund till att bry sig?

Nu talar jag ju givetvis inte om vänner och familj, utan om totalt utomstående människor som inte har något som helst med ditt liv att göra. Människor som du inte känner, eller som du har känt och om av någon anledning står långt utanför ditt liv och din vardag.

När det handlar om mina vänner och min familj...så "lägger jag mig i" i den mån att jag bryr mig om hur de mår. Jag vill att de ska ha det bra os v. Men jag kommer inte med pekpinnar om deras leverne, och jag smyger inte runt i knutarna för att hitta något jag kan förfäras över. Varför skulle jag?

Men....uppenbarligen så finns det folk (har jag upptäckt sedan jag började skriva blogg faktiskt), som mer än gärna anmärker på mitt sätt att leva (även om de inte vet ens hälften, om man nu ska gå efter vad de kan läsa här).  Jag vet att det finns folk som läser min blogg som ler där framför datorn om jag inte mår bra av en eller annan anledning. Visst fan kan jag väl bjuda på den...om det nu är så att människan ifråga mår så mycket bättre av det.
Det jag dock inte kan begripa...hur jag än försöker...är att hur fan orkar ni?!

I övrigt så är kroppen i samma eländiga jävla skick som tidigare, så nu är det bara sängen som väntar för mig.
Gröt har redan lagt sig....han ska ju som sagt upp snart. Jag får dock sova en aningens längre skulle man kunna säga. Jag avundas honom inte, men det är väl tyvärr inte så mycket att göra åt saken tyvärr.

Men innan jag avslutar så vill jag bara säga...KOKKA...efter din hemresa så går nästa resa tamejfan till Borlänge!!
Det har vi bestämt här...och du har faktiskt inte så mycket att säga till om....HUH

G'natt



♥ Usch

Trodde inte att man kunde känna sig såhär mörbultad. Igår kväll hade jag så jävla ont i kroppen (heeela kroppen) att jag trodde att allt hade gått sönder. Jag grinade när jag skulle vända mig i sängen, skojigare än så kan man verkligen ha det vill jag lova. Är illa idag också, men idag har jag gett mig fan på att iaf försöka hålla mig vid "liv" så att säga. Tror inte att jag blir bättre av att bara ligga i sängen och stirra i taket. Men möjligheten finns och bara det känns ju skönt. Tror dock att kunna titta på tv och ha andra människor (Läs Gröt) omkring mig får mig att tänka på annat än det onda iaf för en stund åt gången. Det blir distraktion från eländet och det behövs. Har ju faktiskt lyckats ta mig hur sängen och runt lägenheten utan att storböla idag iaf....yeey me :D

Mindre skojiga nyheter är väl dock att Gröt åker på att dra iväg för jobb inatt, och jag menar verkligen inatt :S. Så när han kommer hem nu så får han inte göra så mycket mer än att diska glas så han har till frukosten...för sen vill jag minsann ha lite tid med honom innan sovadags. Ja jag vet...jag kan vara lite fjönig med det där. Vi träffs ju faktiskt varje dag....men det är ändå skönt att bara ha lite "slapptid" tillsammans, även om det "bara" innebär att man ligger i varsin ände av soffan och glor på tv.

Nu till något helt annat. Hockeyn igår vart ju inget bra alls. Nu missade jag ju iof nästan hela spektaklet, men förlust blev det och tydligen så ska det inte ha varit någon skoj tillställning alls. SSK är inget lag som tippas i toppen, tvärtom...det anses rätt usla. Mora är heller inget topplag men torde faktiskt vara bättre än SSK just nu. Men icke...det verkar ha varit två kassa lag som möttes igår...där SSK tyvärr drog det vinnande strået. Vi får verkligen hoppas att det kommer att se bättre ut framöver. Nu har Mora iof inte vunnit någon premiärmatch sedan de kom upp i ES, en oavgjord finns dock i protokollet. Men det känns som att de tidigare säsongerna har ställt upp med lite vassare motstånd i premiären, en ett skapligt "uselt" SSK. Men som sagt...bara att blicka framåt...det är bara en match spelad...så nya tag!! Jag vill se mitt Mora i ES nästa säsong också, och jag blir lite kinkig när jag inte får som jag vill ;)

Men nu ska jag se om jag kan ta och luta ner mig i soffan en stund. Gröt är väl snart på väg hem skulle jag tro. Sen återstår det väl bara att försöka klura ut något att äta ikväll. Som vanligt något som inte tar allt för lång tid att göra i ordning. Gash..vi måste verkligen bli bättre på att hitta på vad man ska äta....vi har blivit totalt urusla på senaste tiden. Men mycket beror nog på att det blir så lite tid...man vill liksom ägna kvällen åt annat än att laga mat känns det som. Men det finns ju faktiskt en hel del att göra som inte tar så förbannat lång tid...så skärpning på oss båda^^. Kan andra så kan ju vi...vi kunde ju förut menar jag...så det borde ju sitta därinne någonstans.

Men ja...soffan...*harkel*



Flytt/Hockey

Yeey...idag ska en del av mina grejer flyttas över från den andra lägenheten. Den ska ju vara tömd till den sista. Känner mig inte direkt upplagd kan jag säga...när kroppen mår som ett utskitet päron. Men det måste ju göras så det är väl bara att bita ihop antar jag. De kan ju inte flytta över sig själva direkt. Faen så gött när allt det här är över. Hatar att flytta....eller jag hatar just den biten att packa, bära och flyttstäda, annars är det bara skoj.

Hockeyn börjar ikväll också...weehee. Mora spelar sin premiärmatch mot SSK....de börjar med en bortamatch. Rätt tufft, men med lite tur så får de en bra start på serien. Försäsongen har ju inte sett sådär jättelysande ut direkt. Men det behöver ju inte betyda så jädrans mycket egentligen. Jag menar...förra säsongen tror jag Modo vann högst en match på försäsongen...och de gick ju och tog SM-guld så..haha. Men så långt tippar jag tyvärr inte mitt kära Mora..men slutspel tycker jag väl ändå att det ska bli. Enligt tradition så är vi bottentippade i år igen...precis som de föregående säsongerna i elitserien. Men det gör inte så mycket...det har ju motbevisats förr så att säga. Och ibland är det nästan bäst att få slå underifrån. Så...ikväll strax före 19 så har jag nog hunnit bli lite nervös på riktigt :D

Men nu ska jag kika lite mail, göra mig klar och sen är det väl bara att sätta fart om det ska hinna hända något idag.

Laters...



♥ Hemma igen / Facebook

Så nu är jag hemma igen, eller jag har varit ett bra tag. Men jag har sovit ett gäng timmar sedan jag kom hem.
Jag är helt färdig i både kropp och skalle just nu. Men med lite vila så ska nog det också gå över. Jag somnade igår iaf även om jag sov riktigt kasst under natten. Men jag har blivit tvärdålig på att sova någon annanstans än hemma på sista tiden. Hur skumt som helst, men det kanske är för att jag börjar bli gammal...haha

Har ordnat inhoppare för imorgon iaf, vilket är mycket uppskattat. Då kanske jag kan få vara pigg och kry när jag börjar jobba på Tisdag. Om inte så har jag iaf en ledig helg att se fram emot sedan och det kan nog göra gott det.

Jag har skaffat mig ett nytt beroende också, som jag verkar dela med sjukt många andra. Jag förbannar mig nästan själv för att jag också har hamnat där. Jag menar...är det så skoj egentligen? Eller är det för att det är något "nytt" som man totalfastnar så jävligt som man gör?  Ni har säkert listat ut vad jag talar om?!?


image35

Yes ni hade rätt...det är Facebook jag pratar om. Jag registrerade mig mest på skoj men använde inte sidan särskilt mycket. Jag fattade ju nästan ingenting och hittade fan inte någon jag kände igen hur jag än sökte. Men så fick jag en vännerförfrågan på mailen och jag tänkte väl att jag kikar väl en gång till då...och ja...BAH *asg*
Nu har jag iof hittat en drös av folk man känner igen. To m en och annan som man inte pratat med på år och dagar, det är ju faktiskt lite skoj måste jag säga. Ni får väl regga er och se själva. Det är lite småbökigt i början dock. Jag fattade ju som sagt inte så mycket av det...och det är en hel del smågrejer att hålla reda på. Men sysselsatt det blir man kan jag lova...mohahaha.

Men nu ska jag se om jag kan släpa med mig Gröt ner i soffan. Han sitter på YouTube och tittar på konstiga musikvideos. Han har nog fan blivit lite skadad sen han började jobba som lastbilschaffis igen. Vettifan vad det är för musik han matas med om dagarna egentligen....nästan så man blir rädd ju...haha.

Laters....






 

♥ Halva passet avklarat

Nu har jag "bara" 10 timmar kvar innan jag får gå hem. Ska jag vara helt ärlig så var jag inte alls upplagd för att jobba idag. Men det har gått relativt bra ändå...det får det ju lov att göra. Tröttheten får jag ta itu med imorgon när jag kommer hem. Men inte för mycket så jag sover halva dagen...jobb på Måndag igen ju :S

Gröt var här nyss...han tog en cigg med mig och lämnade en cola, han är go han. Han hade varit och fiskat hela dagen...från 12-13 tiden någonting. Så tog han vägen förbi här på vägen "hem". Man vart inte det minsta sugen på att åka med honom och somna i "våran" säng inatt...hehe. Men det ska nog gå bra ändå.
Jag ska försöka att inte sitta uppe allt för länge inatt...blir inget bra då. Men ett par timmar till blir det allt.

Men nu ska jag göra lite kväller här, sen blir det väl tv och soffa innan jag törnar in för natten.

Laters.....



Test

Testar att blogga via luren. Sitter på jobbet just nu...snart dags för lite käk här. Man blir ju lite hungrig när man varit ute på promenad. Så..sluttestat ;)

♥ Trådlös på Jobbet

Sitter på jobbet just nu, här sovs det än så länge (en stund till iaf). Jag tog med mig datorn hit ifall att jag inte kan somna inatt, då har jag något att pula med iaf. Yeey för bärbara datorer :P

Är trött som aset och kroppen känns som att den försöker ta livet av mig. Huvudvärk och ryggvärk...det blir nog en underbar dag detta. Men men, man tar sig väl igenom det också antar jag. Det brukar gå med lite vilja.

Gröt var go nog att skjutsa mig till jobbet imorse, men han var inte direkt pigg när jag jagade upp honom vid 7:30 stackarn. Men han fick åka hem och lägga sig igen iaf, jag är inte ett dugg avis. Men jag får trösta mig med att jag iaf får sova lite imorgon när jag kommer hem. Vi gör klart flytten på Måndag....så jag får känna att jag är lite ledig imorgon iaf. Annars hade jag nog fan stupat till slut...jag MÅSTE få koppla av lite. Från både jobb och flytt!!!

Neh, ta och hänga tvätten och fixa lite här....innan det är dags för rise and shine :D

Men skriver säkert ikväll om jag inte kan somna vill säga.

See ya


♥ Färdig som människa

Uscha, jag känner mig helt borta i både skallen och kroppen. Känns inget mumma alls vill jag lova. Men jag kan anta att det beror på stress inför flytten os v. Det blev f ö att jobba Måndagen också. Vilket innebär att jag har Söndagseftermiddagen på mig att få klart flytten i princip. Sen blir det jobb Mån-Fre igen. Jag hoppas att jag mår bättre sedan när flytten är avklarad och jag kanske verkligen får vara ledig och koppla av när jag inte är på jobbet. Jag är inte direkt någon stresstålig människa....uppenbarligen inte har det visat sig.

Sen måste jag nog se till att söka lite andra jobb också, för i mitten av Oktober (troligtvis) så blir det att "bara" gå på timmar. Och det kan ju vara tryggt om man även hade något annat att luta sig emot. Vi är ju två här hemma som ska dela på räkningar os v. Men det är sådant som får lösa sig, bara man vill så hittar man något att pyssla med.
Jag har iaf funderingar på att försöka hitta ett jobb där jag inte jobbar med människor, ett arbete utanför omsorgen alltså. Visst, jag trivs med det...men just nu känns det som om jag faktiskt behöver göra något där jag inte arbetar med folk på det viset. Det skulle vara intressant att försöka hitta sig ett 7-16 jobb faktiskt. Jag tror nog inte att jag någonsin har haft ett sådant. Men bara det att man vet att man har helgerna lediga te x. Usch...är man en usel människa för att man "tröttnat" på att arbeta inom vård och omsorg? Det känns så iaf....men det kanske inte är så?
Man kanske får känna att man vill söka sig till nya marker? Det beror ju liksom inte på människorna man arbetat med...utan mer om sig själv och att man inte vill vara den som människors vardag i viss mån blir beroende av.

Men nog om det. Ska lägga mig i soffan en sväng. Gröt badar och sen ska vi väl försöka få något i våra magar.
Jag lär väl försöka hitta sängen i lagom tid eftersom jag ska upp imorgon. Gröt däremot har välförtjänt ledighet i helgen så han gör mig nog inte sällskap till sängen ikväll....men jag blir glad bara han lägger sig så jag får snarka honom i örat iaf i någon timme innan det är dags att gå upp. Sen är han ju supergullig som kliver upp en sväng imorgonbitti för att köra mig till jobbet, det går ju inga bussar så tidigt på morgonen under helgerna...hur uselt som helst. Så på Söndag så blir det att försöka hitta hem till fots...hur nu det ska gå, mitt lokalsinne är ju totalkasst *S*

Men neh....soffa var det som sagt.

Laters...



image21

♥ Fixat och Donat

Såå, nu har jag varit duktig som attan. Jag har anmält flytten och ändrat faktura-adressen på telefonen os v. Nu är det bara själva flytten kvar då *skrattar*. Men vi har nästan bestämt att vi ska börja lassa över saker på Söndag. Jag vill ju ha ett par dagar på mig att städa ur lägenheten. Fan så skönt det ska bli sedan när allt det där är färdigt. Jag blir fan helt yr i skallen som det är nu. Jag kan inte koppla av en sekund för det där ligger och maler i bakhuvudet hela tiden.
Men om en dryg vecka så är vi sambos for real, även om det inte kommer att bli så stor skillnad. Ja...mer än att vi inte kommer att stå och betala för två lägenheter då. Och det känns faktiskt bra måste jag säga. Jag som hade bestämt att jag aldrig mer i hela mitt liv skulle bli sambo med någon. Nu var ju det här iof inte planerat....men det blev som det blev och nu känns det ju bara finemang som sagt :D

Gröt sover (förhoppningsvis eftersom han ska upp snart) och jag ska snart göra detsamma. Jag är helt färdig i kroppen och huvudet. Ska ta ett sista krafttag imorgon och se om någon kan ta Måndagen. För då skulle jag ju hinna klart med flytten innan det är dags för jobb igen, utan att behöva stressa livet ur mig. Well...slutsvamlat om det.

Nu ska jag smälta det sista av pizzan vi åt (jaaa...vi är slöa) sen blir det nattiscigg och raka vägen ner i sängen.
Ses imorgon :D



image21

Förresten så undrar jag varför min gamla presbild fortfarande syns *muttrar*

♥ Post :D

Yeey, idag fick jag skojigheter på posten. Nu ska jag bara orka mig in och krångla i de nya smyckena då. Töjsmycket får jag inte in så långt än, så det blir att lägga sig i badet och massera örat under varmt vatten. Det brukar funka fin fint. Ska försöka att inte stressa...men jag vill iaf ha in det så att o-ringarna sitter om de ska på båda sidor. Hästskon verkar också lagom i strlk, inte så trång att den kniper om läppen och inte så stor så att det blir världens glipa. Så här långt så verkar det som att jag lyckades med mina inköp...hehe.

Annars är jag trötter som vanligt. Kroppen har ju som sagt varit lite hängig ett par dagar. Jag tror att det sjuka vädret bidrar till en del. Sen har man väl inte fått så mycket sol som man kanske hade kunnat önska i sommar, och det gör ju också sitt till. Imorgon slutar jag iaf tidigare på jobbet så jag knallar till andra lägenheten och försöker få klart där, så det bara är att flytta ut skiten sen. Faen...får inte tag i någon som kan ta Måndagen istället för mig..så det här kommer att bli skapligt jävla stressigt. Skoj värre när man inte känner sig riktigt kry...men men.

Ah...fick ett sms imorse också...ett sms som gjorde mig en hel massa glad. Det kunde jag leva på hela dagen minst sagt ♥

Men nu ska jag se om jag orkar trixa lite med örat. Skriver mer sedan om jag orkar vill säga.


♥ Trött

Uscha mig....jag känner mig sjukt sliten just nu. Och som det verkar så får jag jobba Måndagen också. Kommer att bli både drygt och jävlarns stressigt med flyttbestyren. Men det verkar inte som att jag kan göra något åt saken.

Kom "nyss" hem från jobb, det blev att stanna lite längre idag. Men jag får ju gå tidigare på Fredag istället som gengäld så det gjorde inte mig så mycket. Jag orkade dock inte knalla över till den andra lägenheten men det hade jag ju redan räknat ut långt innan^^. Jag ska vara helt klart nästa vecka...så jag får dona lite de närmaste dagarna så ska det nog vara löst i tid. Jag ser INTE fram emot kånkandet sen...uscha mig, och städningen!!!! :O,  hade man varit rik så hade man fan hyrt in någon som kunde göra allt det där trökiga med flytten.

Ja just ja, mina smycken verkar vara på gång..jag skulle tro att de ligger på dörrmattan imorgon när jag kommer hem från jobbet. Hur nice är inte det då? Jag beställde ett töjsmycke och en hästskobarbell....ska ju byta till hästskon i underläppen. Det är lite skoj när man betalar samtidigt som man beställer, för då kan man ju liksom låtsas som att det är lilla julafton när prylarna väl kommer...haha. Så nu ser man ju fram emot att klockan ska bli åka hem imorgon eftermiddag. Gash, jag blir som ett litet barn....men det är ju så kuuul :D

Men nu ska jag slänga mig ner i soffan och vänta på att Gröt ska komma hem från jobbet. Han blir lite sen idag men inte så illa att vi inte hinner se varandra innan det är läggdags igen. Det blir väl mat och lite mys i soffan innan vi tuppar av för kvällen. Jobb imorgon också för båda två....så jag hoppas att jag känner mig piggare då.

Well....kan hända att jag skriver lite mer sedan, annars blir det säkert några rader imöra ;)


image21 <== Dags att ni röstar lite igen btw ;)





♥ Rubrik?

Så då hade den här dagen också gått till sin ände då, snart läggdags och imorgon en ny arbetsdag. Jag känner mig inte alls upplagd om jag ska vara ärlig. Min kropp mår inte 100 idag, med lite tur så går det över under natten.
Blir nog att jobba över någon timme imorgon, hon som byter av mig hade något möte eller liknande. I gengäld så kommer hon tidigare på Fredag och det tackar vi för.

Fortsätter min kropp att må såhär så vet jag inte om jag pallar att jobba Måndagen som jag tagit åt mig som extra. Jag går ju av Söndag morgon och blir ledig den dagen innan jag jobbar 5 dagar (med måndagen isf). Det blir lite mycket eftersom jag har lång vecka den här veckan os v. Men piggnar jag till så får jag väl bita ihop, trots att jag egentligen inte har tid. Flytten är ju på sluttampen nu...det ska flyttas ur grejer, städas och besiktas...månaden är ju snart slut så jag lär nog sätta lite fart. Men som sagt....jag får känna efter imöra hur min kropp mår. Vill det sig illa så får jag väl lov att höra mig för om någon annan vill vara go och ta mitt pass på Måndag. Gaah...jag gillar inte när kroppen strejkar och jag inte orkar med allt som jag skulle vilja ha ork till, men vad kan jag göra?

Nej nu är det dags att krypa ner bredvid Gröt så jag hinner få mig några timmars sömn inatt. Det blir nog att knalla direkt hem efter jobbet imorgon, så får jag fortsätta i min lya på Torsdag igen. Jag vill ju ha några timmars koppla av innan det är dags att lägga sig.

Nu balkongen och en nattiscigg....vi höres imöra :D


♥ Jag vill ha post!!

Jag vill ha mina smycken som jag beställde förra veckan. Men ordern verkar inte ens ha blivit omhändertagen som det verkar. Jag kikade in på sidan och där står det bara att det är betalt men inget mer. Det har iof bara gått 4 dagar sedan men iaf. Jag är otålig efter att få dem ju^^. Dessutom så känns det ju lite tryggare att se att den iaf är på gång eftersom man betalat i förskott. Men men, jag får väl ge det någon dag till sen skriver jag och frågar om allt är som det ska. Kan de bekräfta att den kommit in så känns det ju lite lugnare iaf.

Jahapp, det har väl inte varit så mycket annat än jobb idag heller. Knallade iof till den andra lägenheten en sväng efter jobbet. Sen blidde det lite diskande här hemma, men efter det så har jag inte gjort så mycket. Nu har jag väl iof inte hunnit vara hemma sååå länge. Känns som att dagarna bara försvinner...man hinner knappt hem innan det är dags att lägga sig och sussa igen. Men det är väl så det är att vara vuxen antar jag.

Usch...känner mig inte helt ok i kroppen. Ryggen och magen trilskas...vilket resulterar i att jag blir lättretlig och inte alls någon trevlig människa. Är inget större fan av dagar likt dessa men det är ju övergående som tur är. Det kanske är lika bäst att dagen snart är slut så man får lägga sig och vakna upp till en ny dag imorgon.

Gosh så gött det ska bli när elitserien drar igång nästa vecka btw, då har man något att gå upp i igen. Kommer att bli en lika nervös säsong som förra I guess men det är ju en del av charmen, eller vad säger du Kokka? ;)



♥ MIN blogg

Det här är MIN blogg och jag skriver om vad jag vill, om vem jag vill och när jag vill!!


image32

Fick ett kort men ganska koncist mail om min blogg för en stund sedan. Man ifrågasatte varför jag inte skriver mer om mitt förhållande och om min sambo. Ska jag ändå skriva en blogg som handlar om min vardag och mitt liv så borde väl den delen också finnas med. Den delen FINNS med, men eftersom det är jag och inte min sambo som skriver bloggen så lämnar jag liksom inte ut honom i detalj. Jag kan ju när jag sitter vid datorn avgöra vad jag tycker att ni ska få veta om mig os v. Men mina vänner, familj och sambo har inte valt att blogga offentligt och då anser jag inte att jag heller har rätten att fläka ut deras liv på nätet. Ni får helt enkelt stå ut med att jag inte går in på djupet angående mina relationer. Jag vet egentligen inte varför jag ens sitter och förklarar detta, det borde väl te sig ganska självklart för de flesta. Men jag har inget bättre för mig just nu...så det finge bli ett blogginlägg^^

However...Gröt (min sambo) har slängt sig i badet och jag sitter här och slötittar på allsvensk hockey samtidigt som jag surfar omkring på diverse totalat meningslösa sidor. Kom just på mig själv med att fånflina när jag såg i ögonvrån att AIK reducerade mot Drantarna i hockeyn. Innan den riktiga serien drar igång nästa Måndag så får jag faktiskt vara så jävla fånig att jag sitter och håller tummarna för att leksand ska åka på däng. Jag har samlat nog med vuxenpoäng den senaste tiden...så jag måste ju ha något som väger upp det hela :D


♥ Måndag

 
image33Måndag och jobb. Det var en relativt lugn dag idag faktiskt, men jag fick en del gjort iaf. Nu är det bara 5 arbetsdagar kvar den här veckan :P. Men det ska nog gå finemang. Jag har bestämt att jag ska göra mitt yttersta för att verkligen rätta till min dygnsrytm den här veckan. Nu ser det ju ut som att Gröt också jobbar tidigt hela veckan..så då kanske vi kan dona i ordning det där tillsammans. För det mesta är ju skojigare på två sägs det. Och det stämmer nog alldeles utmärkt det :P

Sen har jag beställt fler piercingsmycken också, som jag sitter och blåväntar på. Jag har ju som sagt fått en mindre behaglig ärrvävnad vid min labret, så jag skulle bli mucho happy om ringen dök upp snart så jag får se om det hjälper något. Annars får jag väl helt enkelt knalla ner och fråga hur i helvete jag ska bära mig åt. Jag har ju iof haft liknade förut och det har försvunnit någon vecka efter att jag satt i nytt smycke. Den har ju iof blivit mindre alla redan, men sen fick jag ju en blåsjävel precis i närheten så nu gör det ju skapligt jädrans ont *muttrar*

Men nu får det vara slutgnällt för idag. Ska försöka sysselsätta mig med något tills Gröten kommer hem och vi får laga mat. För sätter jag mig bara ner och tokslöar nu så somnar jag och då sprack ju mina snygga planer redan dag 1 och så roligt ska vi väl ändå inte ha det? Jag skriver säkert mer senare....om det inte blir fööör sent vill säga.

Laters....

Och förresten...tack så mycket  Miss Maddis, det funkade ju klockrent att göra som du sa ;)


♥ Slut på ledigheten

Nu har jag haft sista dagen ledig för den här veckan. Eller visst, jag är ledig på kommande Söndag. Men annars så är det jobb varje dag. Men det är väl den "värsta" veckan på schemat, men det är väl bara för att jag är så kass på att lägga mig i tid och gå upp på mornarna kan jag anta. Kvällsjobb är nog mer min melodi. Men ändå så tycker jag att det är rätt skönt att ha jobbet klart på dagen så att säga, så har man eftermiddagen och en bit av kvällen kvar sen. Jobbar man kvällar så har man ju nackdelen med att det kan kännas som att man bara går och väntar på att få åka till jobbet. Äh...man ska vara nöjd att man får arbeta överhuvudtaget :D

Har pillat lite med bloggen idag också, men jag är inte nöjd. Jag sitter i bakgrunden med en annan mall och pular. Vi får väl se hur det blir med den och om jag någonsin kommer att lägga upp den. Det lär visa sig. Jag har haft tankar på att låta någon annan pula med skiten, men det är ju inte lika skoj ju. Bättre att lära sig själv I guess.

Snart är det dags för att hoppa i sängen. Jag är inte det minsta trött egentligen, men ska jag ta mig upp imorgon så lär jag nog snart börja jobba på att somna iaf. Gröt har varit uppe en sväng sedan han la sig...han hade svårt att somna. Det är ett riktigt hat det där....när man verkligen måste sova men inte kan. Det resulterar ju bara i att man ligger och vänder och vrider på sig ännu mer. Och det där eviga stirrandet på klockan. Sen lyckas man alltid slockna till bara nån halvtimme eller så innan klockan ringer för uppstigning. Ischa.....

Ont i läppen har jag också. Har fått någon slags ärrbildning vid min labret, och så någon blåsa på det. Känns inte det minsta skönt eftersom det strålar ut i läppen emellanåt. Men jag har beställt en hästskobarbell och ska prova med den sedan, då blir det ju inget som trycker och då kanske ärrbildningen drar sig tillbaka. Vi får hoppas på det iaf. Det är inte så jävla trevligt med en "skinnflärp" som står ut på insidan av läppen *burr*.

Neh, läsa mina mail och de bloggar som jag besöker dagligen, sen blir det att dra sig mot kudden.

Take care.....




♥ Snilleblixt

Haha jag donade ju och trixade med bloggen igår. Sen slog det ju mig när jag gått och lagt mig..att typsnitten jag har ändrat till knappast lär synas hos så många. För man lär ju ha skiten installerad på sin burk för att det ska funka. Nu finns det väl iof script som donar att det syns ändå...men vem orkar trixa med det för en blogg? Så det var väl bara jag som tyckte att jag hade gjort så himla massa i bloggen *skratt*

Men du Kokka, vad menade du med den feeta linjen? På min burk så ser den inte så fet ut....har du världens monsterlinje på din eller? Fan, ska man behöva tänka på vad folk har för webbläsare också innan man vågar sig på att ändra saker och ting?

Annars, så har jag inte hunnit göra mycket än. Sov alles för länge i vanlig ordning. Är riktigt jävla dålig på att kliva upp när jag ska. Nu hoppas jag att jag kan sova inatt, för imorgon blir det jobb....imorgon och hela veckan lång. Så jag antar att det inte händer så mycket mer än tv här ikväll, iaf inte för min del. Vad Gröt har för planer det vet jag inte, men känner jag honom rätt så gör han mig sällskap i soffan ;)

Men nu ska jag ta mig en cigg...sen ska jag försöka mig på att ändra min banner här och se om man kan få till något ännu skojigare av alltihop. Nu har jag ju iaf lärt mig hur man fixar färgen på länkarna :P

Laters....

♥ Äntligen

Äntligen så kopplade jag hur man skulle ändra färgen på länkarna, yeeey mee :D
Och när jag ändå var i pillartagen så ändrade jag en hel massa annat också som ni kanske märker. Men jag vet inte om jag är det minsta nöjd. Men det blir väl så när man kommer på hur saker och ting fungerar...man sitter och pillar så det nästan blir för mycket. Men nu får bloggen se ut som den gör tills imöra iaf, för nu börjar det fanimej närma sig sängdags. Eller närma sig...jag borde ha lagt mig för länge sen men fastnade här :S

Jag måste ändra en hel del. Mitt namn som jag "skriver" under med har ju vit bakgrund och det passar ju inte så jättebra längre då. Ser ju helmysko ut....men det är en skitsak som jag kan göra när jag käkar frukost imorgon.
Men jag struntar nog i att lägga in den i slutet på det här inlägget....blir ju bara ännu en att byta ut isf^^

Gröt sussar för länge sen, han ska ju upp och jobba. Det blir riktigt trök ett tag framöver nu. Jag jobbar ju hela nästa vecka förutom Söndagen. Och han lär väl säkert också få lite jobb kan jag tänka. Men det innebär ju hur som haver att vi säkerligen kommer att gå om varandra en del. Men men...vi lär ju inte nöta sönder varandra som sagt :P

Hm...nu fick jag en till liten fundering. Undra om det går att få in fler specialtecken här? Det ska jag nog ta och klura lite på. Men det får bli en annan gång...för nu är det natti natti.


♥ Väntat besök

Ja...idag har Dampe varit här. Hon är hemma från Örebro över helgen och då var ju en kaffestund ett måste. Alltid lika trevligt, eller kanske ännu trevligare än vanligt eftersom det inte händer så ofta nu när hon har flyttat. Det blidde som det brukar, massa kaffe...skvaller och cigg. Det är skönt att höra att hon har det finemang därnere iaf, hon var ju lite nervös innan hon flyttade. Men det flyter på bra och hon verkar inte ha många lugna och ensamma stunder :)
Nu dröjer det väl en stund innan vi hinner träffas igen, för nästa gång hon kommer så är det under min jobbhelg tyvärr. Men o andra sidan så har jag ju Fredagen och Söndagen ledig då. Men men....vi lär nog hitta tillfällen att ses på.

Annars så har jag varit i andra lägenheten och pysslat lite. Fan så svårt det är att se hur mycket som egentligen är gjort när det står kartonger och skit överallt. Det hade varit jävligt skönt att flytta bort kartongerna så man får lite större översikt. Men ja...det löser sig som allt annat. Jag ska väl dit en sväng imorgon också hade jag tänkt mig.
Borde väl kanske göra något här hemma också....men jag känner ingen större stress över det just nu. Jag menar...det är ju inte så att disken går någonstans bara för att jag ignorerar den en stund....haha.

Ikväll har jag ingen aning om vad som händer. Gröt jobbar ju imorgon så jag antar att han lär lägga sig ganska lagom. Det borde jag också göra iof, för kroppen mår nog bättre om man får in lite rytm. Det borde vi båda två få in i våra skallar. Att man inte behöver sitta uppe heeela nätterna bara för att man är ledig *skratt*. Man kan ju ta helgerna till att bryta lite på sådant där, men ändå lägga sig lite lagom under veckorna fast man är ledig. Jag menar...man är ju fan alltid seg och trött oavsett om man jobbar eller inte...och det beror väl på att man vänder och vrider så förbannat på både dygn och ätande. Visst fan kan man sitta uppe nån timme längre när man är ledig, men som sagt...man behöver ju inte börja leta efter sängen framåt morgonkvisten direkt. Neh...lite skärpning vore på sin plats.

Men nu ska jag slökika lite på hockey. Det är match mellan Svenska och Ryska ishockeylegender. Kan vara lite skoj att se de gamla rävarna på isen igen. Det verkar dock som att Ryssarna dominerar^^. Lite nice slötv att roa sig med tills man orkar ta tag i disk och sådant...om jag nu ens gör det idag. Det lär visa sig.

Och till sist....hur F*N gör jag för att ändra färgen på länkarna? Jag vill ha länkarna i rosa text.....det ska ju fungera eftersom jag sett att andra har olika färger i sina texter. Kan någon vara så gullig och hjälpa lilla mig?! ;)

Nu tv.....laters!!


♥ Slött De Lux

Ja idag har man inte gjort många knop inte, jag tror tamejfan att jag i princip har bott i soffan. Men skönt har det varit och jag tänker inte ha ett dugg kasst samvete för det. Annars har jag en förmåga att få dåligt samvete när jag inte gjort någon nytta på en hel dag. Jag får för mig att jag m å s t e diska, dammsuga eller något annat tråkigt. För bara ligga soffa en hel dag det går ju inte, även om jag är stenlat av naturen^^

Jag somnade toksent natten tills idag (eller igår om man nu ska gå efter kl), så jag var väl halvt medvetslös när jag väl törnat in. När jag vaknade (alldeles för sent) så såg jag att jag hade missade samtal och sms på mobilen. Samtalet kom från jobbet, men jag hade inte hört ett skvatt. Nu i efterhand så vet jag ju vad de ville...och jag hade iaf inte kunnat tacka ja till hela helgen...för nästa vecka jobbar jag mån-fre plus dygn lör-sön, så det hade blitt lite väl mycket. Men det hade löst sig iaf...gött det :). Sms:et kom från Dampe, hon var på G mot Borlänge när hon skickade det och undrade om det fanns möjlighet till skjuts när hon kom fram. Men...fuck....hur dumt kändes inte det då? Nu hade väl det också löst sig iof...men iaf...kändes rätt kasst faktiskt.
Hoppas hon har tid att ta en kopp kaffe imöra iaf...så man hinner se henne innan hon drar ner till Örebro igen.

Trots att vi har varit beyond slöa idag så har vi faktiskt varit utanför dörren en sväng. Vi åkte till Ica maxi för att handla lite, och så passade vi på att göra oss av med den kopiösa mängden pantflaskor som vi lyckats samla på oss.

Men nu börjar det bli dags för refrängen. En nattcigg innan jag kryper bredvid Björn i sängen.

Nattens......



♥ Ledig och maaaassa tv-kanaler

Yeey, nu har våran com-hembox kommit, så nu finns det maaassa kanaler att välja emellan. Kom ju hur lägligt som helst ju eftersom jag är ledig i 3 dagar nu :P. Gröt däremot han jobbar Lörd/Sönd...så då kan jag frottera mig med en massa kassa program som han hade vägrat se med mig. Är det inte lycka så säg?! *asg*

Jobbade idag som sagt, till 15....sov bara 2-3 timmar natten tills idag så jag var lite halvmör där på eftermiddagen. Så det var skapligt gött att kliva av bussen hemma och veta att man snart var framme vid soffan för en timmes vila. Ja jag är slö....men det är lovely att kunna lägga ner skallen en liten sväng ibland. Och hade jag inte gjort det idag så hade jag nog legat och stensovit nu och hela natten. Och när jag är ledig så vill jag fan passa på och vara uppe lite extra. Allt det där göttiga på tv börjar ju inte förräns vid 22-tiden så.

Så jag somnade någon timme på soffan, sen ringde Gröt och frågade vad jag ville äta idag. Eftersom jag var allt annat än laga-mat-sugen så blidde det donken. Är lite halvtrött på den maten egentligen, men det är förbannat smidigt när man absolut inte har någon lust att stöka i köket. Gröt hade stökat med M's båt hela dagen så han var väl inte heller så upplagd för matlagning. Så som sagt...det blidde skitmat idag, och det lär jag väl få sota för imorgon. Min mage brukar ju inte bli sådär överförtjust när jag svullar sån där mat...men men.

Nu är det väl mest tv som gäller resten av kvällen skulle jag tro. Vi har ju som sagt en hel jävla drös skit att välja på nu. Det kan nästan bli lite bökigt tror jag, när flera bra program går samtidigt och man måste välja...haha. I-landsproblem I guess. Men nu när vi har en ny skön soffa så lär vi ju se till att vi har anledning att spendera en massa tid i den också :P

Men nu ska jag luta mig tillbaks och passa på att lägga vantarna på fjärren medans Gröt är på muggen. Skriver säkert mer imorgon, för just nu hänger inte hjärnan riktigt med.

Så...laters!!


♥ Crap!!

Gaaaaah!!

Dagen började iof helt ok, jag hade fått sova ut någorlunda och var inte totalt vimse i bollen när jag klev ur sängen. Större delen av arbetsdagen gick också bra. Det gick väl egentligen inte åt helvete förräns det var dags att åka hemåt....och har det väl börjat...så fortsätter det ju gärna som ni alla säkert vet *muttrar*

Det började med att taxin inte kom när den skulle, jag/vi fick snällt stå och vänta i en dryg halvtimme (om inte mer), och det var inte så poppis i det läget kan ja lova. Hur som...taxin kom till slut och jag fick anstränga mig för att inte vara butter. Men det var inte slut där....eftersom han hade slarvat bort våran körning så åkte vi egentligen på någon annans bokning så att säga. Så vi skulle hämta upp ytterligare en kund. Nu var det ju så lämpligt att taxichaffisen mitt i all stress glömt bort vart den aktuella adressen låg...så vi fick leta efter den en liten sväng också *jippie*
Well well, vi hittade fram och till slut så var alla ombord, ja fan vad great....vi var på G hem!!
Och ja..hem kom vi. Även jag...eller nästan iaf innan telefonen ringde. Jag hade en nyckel i min ficka som absolut inte skulle vara där. Det innebar liksom att det fanns andra som nu stod utan och inte kunde komma in. Så det var bara att lösa det på enklaste smidigaste sätt. Jag kom väl hem en timme efter jag skulle ha varit hemma...lite drygt.

Nu är jag allmänt trött bara....skulle lätta kunna luta mig tillbaka och somna. Men det vore ingen bra idé....jobbar ju imorgon också och jag behöver verkligen sova på nätterna innan jobb. Men som tur är så ska vi iväg och mumsa tacos hos S & M om ett tag. Så då kommer jag att kunna hålla mig vaken till rimlig tid att lägga sig för natten iaf.

Imorgon är dock sista dagen jag jobbar innan ledig helg. Gött skönt även om jag har en del att dona med i helgen också. Ska hem och rensa ur all skit som ska slängas i lägenheten och förrådet. Det börjar bli lite dags att flytta ut grejerna nu, så jag får lite tid och utrymme att städa innan månaden är över. Men jag ska iaf sova ut någorlunda på Fredag.....men det får INTE innebära halva dagen :P

Oh ja just det...pratade med vän nyss. Jisses...det finns folk till allt. Men det enda jag säger är: Det är skapligt jävla dumt att snacka bredvid munnen i en liten håla, det är inte så långt till fel öron^^

Nu ska jag ta kaffekoppen med mig ut på balkongen....det blir röka och invänta Gröts samtal så jag kan göra mig klar för att åka.

Laters...

Och ni glömmer inte att rösta?  ;)




image21

♥ Världen befolkas av mig....

När jag satt och väntade på bussen hem från jobbet idag så ringde jag upp en kompis för att få lite sällskap, det finns ju inget träligare än att sitta och vänta på något sådär alldeles ensam. Då är det ju great att Comviq kompis finns :P.
Hur som...vi kom in på det här med självförtroende...att det finns folk som totalt saknar det är ju ett faktum, men sen har vi ju dessa som har alldeles för mycket av det också *burr*. Ja...jag anser att vissa nästan hyser överdrivet mycket tilltro till sig själva. Självinsikt eller självdistans är ord som inte existerar i dessa individers vokabulär.

Missuppfatta mig inte, jag beundrar människor som tror starkt på sig själva. Men när man hävdar att man alltid är bäst/starkast/snyggast/klokast....and so on, i alla situationer så blir det lite för mycket. Det finns ingen människa som inte har några som helst svagheter. Jag har haft ett par sådana typer i min närhet....och jag står knappt ut om jag ska vara ärlig. Det går inte att diskutera...eftersom denna människas åsikt alltid är den rätta. Denna människa anser sig också ha rätten att kritisera andra hej vilt, och ofta utan en tanke på att sopa rent runt sin egen dörr först och främst.

Sen finns det ju en annan kategori, de som vid varje tillfälle de får basunerar ut hur bra de är, hur duktiga de är på allt och hur de trivs med sig själva. Den kategorin som förmodligen inte har något självförtroende alls...och som måste intala både sig själv och andra att de minsann duger och inte bara det...de duger bättre än de flesta. De som glatt talar om för dig att du ser förjävlig ut i din nya tröja, eller att din nya parfym luktar skit. De som aldrig hittar något positivt hos någon annan...eller som aldrig skulle få för sig att erkänna att den beundrade någon annan. Jag är bombsäker på att det i många fall är just så, att man klankar ner på andra för att stärka sig själv.

En människa med ett bra självförtroende och en sund självkänsla, har inte behovet att trycka ner någon annan. Den har heller inte behovet av att höja sig själv till skyarna så fort tillfälle ges. Tänk om alla bara kunde vara lite lagom i det där avseendet, så mycket enklare allt hade varit då^^

I övrigt så har jag inte gjort så mycket annat idag än jobbat. Har väl varit hemma någon timme nu. Är seg som attan men vägrar koppla av för mycket....för somnar jag nu så är det kört med att sova inatt. Gröt däremot ligger och vilar sig lite. Men han är o andra sidan ledig imorgon och behöver inte ställa någon klocka på miss i nassen. Men jag ska nog snart in och jaga upp honom, annars sover han alldeles för länge och då möter jag väl honom i sovrumsdörren imorgon när jag är på väg till jobbet^^

Ja just ja...Gröt tvättar också!! Alles själv tamejfan. Hans arbetskläder var i stort behov av en tvätt och då är det väl inte mer än rätt att han tar hand om det :P. Han får nog hänga den själv också minsann....hihi

Men men, nu ska jag se om det finns något att sysselsätta sig med en stund innan jag ska gå in och studsa i sängen.

Laters....


image21

♥ En kväll med Grissom

image22


Eller ja, kanske inte riktigt en kväll....men en timme av kvällen iaf och det är inte heller så illa pinkat.
Jag är überhappy att Grissom verkar vara tillbaka i CSI, och jag hoppas att han är tillbaks för att stanna. Det känns någonstans som att CSI inte är något utan Grissom. Jag kan nästan gissa mig till att det är fler än jag som tycker samma sak. Jag gillar inte de andra versionerna av programet heller för den delen. Neh, Grissom is the shit!!

Till tv-tittandet så mumsade vi varma mackor, det fick bli dagens/kvällens middag. Gröt körde på skinka/ost och jag smetade på makrill i tomatsås på mina...ja och så osten förstås...maaassor med ost. Supergott och mätt så in i bomben blev jag. Det var väl ungefär vad vi hann göra under kvällen, sen blidde det sängen för Gröt som ska upp ännu tidigare imorgon än vad han gick upp idag. Så han får inte många timmars sömn i kroppen han inte :(
Jag ska också ta och släpa mig mot sängen, bara jag har skrivit klart här och tagit en nattiscigg. Men jag får iaf sova till 6:30 imorgon.

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Eller mja, jag har ju tvättat, hängt och vikt in tvätt, plockat och donat i den andra lägenheten...så helt slö har jag inte varit :P

Men nu är det dags att vira in sig i koftan, gå ut på balkongen och röka sista ciggen för ikväll. Men vi ses säkert imorgon igen ;)

Nattens.....och du...glöm inte att rösta ;)



image21

♥ Grå Måndag

Det vart en riktigt grå och tråkig dag av min lediga Måndag, är inte det ganska typiskt? :(. Man har inte kommit igång alls i det här vädret känns det som. Hade planer på att göra en heel del nytta idag, men det enda som hittills har blivit gjort är tvätten. Jag ska väl snart ta och knalla över till min lägenhet en sväng till snart, den andra vändan för idag. Det kommer spekulanter på sängen så jag lär väl rota fram den bakom alla kartonger och annat skit som står i vägen just nu.
Egentligen har jag ingen lust med det heller, blir helt off när det är grått, trist och regnigt.

Gröt ligger och vilar sig lite efter jobbet, stackarn kliver ju för fan upp mitt i nätterna när han ska jobba fm. Men jag ska snart väcka upp honom, annars lär det väl inte bli mycket till att sova inatt. Jag hade också kunnat gå och lägga mig i sängen en sväng, men hade jag gjort det så hade det verkligen varit kört....för jag blir vaken hela natten om jag lägger mig och somnar mitt på dagen. Och imorgon är det jobb för min del....så jag får spara mig tills natten :)

Nah, en cigg och sen se om man kan få liv i Gröten. Sen är det väl bara att börja dra sig mot Plogstigen. Fan...ska ta och lägga på ett kol nu så man kan tömma ur stället snart, så jag slipper gå och fundera på det där.

Laters....




image21

♥ Inte såååå långt kvar

image20

Inte så långt kvar till seriestart.....men alldeles för länge ändå!!



♥ Nattens

*Gäsp*

Det vart en lugn och skön Söndag, precis som jag ville ha det. Den goda maten vi planerat att göra blev pizza för hemkörning. Men det fungerade alldeles utmärkt för min del (verkar dock inte som att min mage håller med). Dessutom så slapp vi ju ödsla en massa tid på att stå i köket och dona i ordning mat.

Filmen vi såg var The Bourne Ultimatum, helt ok om ni frågar mig. Jag gillade ju föregångarna så.....^^
Men jag ska erkänna att jag var bra nära att slumra till en sväng där, men då fick vi den briljanta idén att sleva i oss en massa glass istället....haha. Sen vart jag pigg igen, lite dumt med tanke på att jag borde gå och lägga mig jag också. Jag ska nog göra ett försök alldeles snart. Vore skönt att komma upp någorlunda imorgon också.
Gröt ligger redan eftersom han ska upp om bara några få timmar för att åka till jobbet.

Well...surfa runt lite och sen börja leta efter kudden. Det låter som en ganska vettig plan tycker jag. Blir ju mer tvätt imöra, och sen lite plock i den andra lägenheten.

Nattens...



♥ Ledig Söndag

Hemma i soffan igen, för en ledig Söndag. Det finns väl planer på lite gott käk och nån film ikväll, bara jag och Gröt nerbäddade i soffan. Gröt ska ju upp nästan miss i nassen för att dra till jobbet imorgon, så det kändes som en ganska lagom sysselsättning för kvällen.

Just nu så tvättar jag dock, och jag är som uppe i det blå. Det är så jävla underbart att bara kunna slänga i en maskin när fan man än vill. Eller ja...efter 22 är det väl ingen hit att tvätta men ändå....man behöver ju inte springa och passa en massa tider i tvättstugan, eller dela tvättstugan med en massa puckon som inte har begrepp att lämna den i ett fräscht skick när de är klara med sitt. Jag tycker det är lite småsnuskigt att tvätta i allmäna tvättstugor, men det kanske beror på att man vet på ett ungefär vilka slan det är som använder utrymmet.
Neh...egen tvättmaskin hemma is the shit så att säga :D
Jag har liksom längtat efter att få tvätta sedan vi installerade maskinen här...är det normalt?! *skratt*

Hur som, jobbet inatt gick bra. Jag sov dock inget vidare men det hade jag inte räknat med heller för den delen. Jag kröp ner i sängen bredvid Gröt när jag kom hem imorse istället och somnade som en stock. Jag begriper inte, när jag var yngre så somnade jag vart som helst och när som helst utan problem, to m i sidovagnen när man var ute och gasade motorcykel med pappsen. Jag menar...du sitter i höjd med motorn i princip så det låter ju lite....men jag sov jag...haha. Nu har jag däremot skitsvårt att koppla av och somna på nya ställen...ja såvida jag inte är full då men jag vet inte om det är så poppis på jobbet^^

När jag skulle hem imorse så insåg jag att det inte gick några bussar förräns 11-tiden (jag slutade 08:00), så jag började knalla åt det håll jag gissade var rätt. Fan....jag har ju aldrig gått från Kvarnsveden och hem så jag har ju ingen aning om vad som är bästa vägen. Spanade in en taxibil som kom åkandes så jag tänkte att jag viftar väl in honom och frågar om bästa vägen, han borde ju veta om nån menar jag. Och jag hade sån jävla tur att han skulle åt det hållet för en körning så jag fick ta lite lift med honom *me happy*. Det var inte ett dugg tråkigt att slippa gå hem efter en natt med kass sömn och så kallt med regn på det, så tack tack herr taxidriver :D

Men nu ska jag gå och kika hur mycket det är kvar på tvättprogramet och sen förbereda för nästa laddning....so fun...och det for real :P



♥ Jobb

Jaha, då var det snart dags att bege sig till jobbet då. Nu kommer jag inte hem förräns imorgon bitti. Känns lite skumt men samtidigt gött att ha något att göra.
Nu är det Gröts tur att somna själv inatt ;), men jag tvivlar på att det är några problem haha.
Frågan är om jag kommer att kunna somna inatt, det är tveksamt men jag tänker då göra ett försök. Det är ju första natten jag jobbar os v, men det ska nog få finemang.

Gröt är just nu nere i Västerås och shoppar med Mattias. De lever väl livet där nere är de får springa på Biltema och andra gubbdagis. Jag är inte ett dugg ledsen att jag inte är med ;)

Men nu ska jag göra mig klar för att åka iväg till jobbet. Kommer inte åt någon dator ikväll....och jag har inte lärt mig hur man bloggar från mobilen. Så jag antar att vi hörs imöra.

Nu hoppas jag bara att Gröten kommer upp och hälsar på mig en sväng ikväll ;)

Hej hej


♥ Pizza, vin och tvättmaskin

image19

Nu har svärmor och svärfar varit på lite besök, de hade mumma-pizza från American take-away och en flaska vin med sig. Ja...nu var vi ju iof bara två som drack av vinet...men det gick åt ändå :P
Och så har vi fått tvättmaskinen installerad, så det är ju iaf en i hushållet som är överlycklig. Jag behöver ju knappast fundera på vad jag ska göra på Söndag när jag kommer hem från jobbet :P

Annars har vi inte gjort så mycket, vi låg i sängen alldeles för långt in på dagen som vanligt. Sen vart det ju att plocka i ordning lite här hemma. Det såg verkligen ut som ett slagfält. Nu sitter vi i soffan och småglor på Blade, oc jag antar att vi snart ska ut och åka en liten sväng. Dock så blir det ingen lång kväll ute eftersom båda ska upp i lagom tid imorgon. Gröt ska på roadtrip och jag ska jobba som sagt. Även om jag inte vet riktigt när jag börjar, de är ju bortresta nu och ska ringa mig när de börjar närma sig Borlänge. Men det kan ju vara bra att ha sovit något under natten innan iaf.

Men men...ska se om Gröten är redo för att lämna lägenheten en sväng innan det blir för sent :D


♥ Fredag

Ja nu var det Fredag igen, men jag jublar inte över att det är helg så som många andra gör. Jag ska nämligen jobba från imorgon tills på Söndag :). Men det gör mig inte så mycket....känns inte som att jag missar så väldans massa om jag ska vara ärlig.

Annars så är jag fortfarande snorig from hell, febern har dock gett med sig. Men mitt ena öga rinner så jag håller på och bli knäpp. Men hellre det än febuur antar jag?!
Har inte hunnit göra så mycket nytta idag, men det är väl snart dags att ta tag i lite disk och annat bök. Vi får ju förmodligen lite besök sen :)

Neh, kikar på klockan och ser att det kanske är dags att röra lite på fläsket. Det ska ju hinnas duschas här också. Och jag har ingen lust att stressa livet ur mig. Så jag ska flirta lite med Gröt och se om han har lust att förbarma sig över disken idag^^

Men innan jag avslutar så måste jag bara lägga in en stor *suck* över att det finns folk som är mer korkade än jag trodde var möjligt. Jisses....det är ju på gränsen till tragiskt.

Men men....duschen var det ja^^


♥ Ändra frisyr

Jag vill klippa mig....men jag vet inte hur. GE MIG FÖRSLAG!!

Det kanske inte är det allra enklaste för er som aldrig har träffat mig i verkligheten, men om du nu råkar finnas i min bekantskapskrets och läser här så kan du väl plita ner nåt förslag?!? :P
Är så less på att bara ha....hår.....jag vill göra något nytt. Antar att jag vill förändra lite nu när hösten och vintern är på G. Jag brukar bli så inför Vår/höst, blir väl uttråkad I guess.

Men men.....ta och plita ner lite tips åt mig nu....så får vi väl se om jag vågar göra något åt barret^^

Och....snart är Gröt hemma *happy* ♥


♥ Feber och svullna läppar

Jag mår S K I T

Nu har febern slagit till också.....är öm i precis hela kroppen och skallen känns som att den väger flera ton.
En annan jävligt obehaglig bieffekt av det här är att mina läppar svullnat as hell. Jag fick lov att byta tillbaks till läkestaven i underläppen. Det känns som att jag har åkt på världens käftsmäll. Antar att det har med infektionen i kroppen att göra. Det känns inte bra alls :S.
Men jag antar att jag får stå ut tills kroppen har blivit frisk igen.....men det är inte roligt någonstans.

Jag har inte gjort annat än legat idag i princip. Jag hade velat diska och göra det lite fint tills Gröt kommer hem. Men jag vet inte om jag pallar. Jag får svettningar så fort jag rör mig...och det snurrar gött i skallen vill jag lova. Orkar inte sitta här heller egentligen, men så länge jag sitter så är det ju inte långt att ramla ner i ryggläge^^

Jag måste friskna till tills imorgon, dels för att jag har en del kvar att göra i lägenheten och dels för att jag vill vara lite uppe på benen innan jag ska jobba på Lördag. Skulle ha haft vitaminer, det glömde jag ju att kolla efter när vi var och handlade igår. Attans!!

Men men....nu ska jag ge kräken lite käk, sen ska jag se om jag själv kan få lite i magen. Det kan vara bra att äta ibland sägs det. Skriver säkert lite mer dynga senare....om inte ryggen blivit fastgjuten i soffan vill säga^^



♥ The Naked Truth

Nyvaken och osminkad^^

image18

Nu ska jag gå och lägga mig en stund till :D


♥ Jag saknar min Gröt

Ja det gör jag....och som fan också!!
Heldumt att han ska sitta i den där förbannade lastbilen istället för att ligga i soffan och mojsa med mig. Att jag är sjuk och att han själv verkligen inte ville åka iväg idag gör väl inte saken bättre direkt. Men det är inte så mycket att göra åt saken, mer än att vara glad för att timmarna går och att det finns mobiltelefoner^^

En fördel med att han åker på såna där skitskift emellanåt är ju att vi inte direkt nöter sönder varandra, och att han kan få vara ledig i hyfsat långa perioder emellanåt. Och om vi ska hitta någon fördel med att han fick lov att jobba just idag...är ju att jag säkerligen inte är världens trevligaste människa att umgås med just nu. Med hela snoken och skallen fulla av snor....plus begynnande feber. But still....jag är KRAMSJUK!!

Sen har jag mitt i all skit tröttnat på bloggens layout också....men jag har ingen aning om hur jag ska ändra den. Det är stillestånd i skallen. Vad jag dock vet är att jag vill kunna ändra färg på länkarna i mina inlägg. Jag tycker att det är lite skumt att det inte finns något färgalternativ i inläggsredigeraren. Det finns väl ungefär överallt annars. Så man simpelt kan byta färg på texten...eller delar av texten om man så vill. Nu finns det säkert något ställe där man kan ändra på sådant, bara att jag inte har hittat på det än.

Gash....jag är verkligen tragisk idag....varför sitter jag här och skriver när jag knappt orkar sitta uppe? Det är ju knappast så att jag egentligen hade något viktigt eller ens intressant att skriva. Så...jag återvänder till soffan för allas trevnad ;)



♥ Förkyld som fan

Blää....jag trodde att det skulle bli bättre efter en natts god sömn, men så var inte fallet. Känner mig som en urvriden disktrasa och det är inte behagligt vill jag lova :S
Snoret rinner, ögonen rinner...halsen gör ont och piercingarna är irriterade. Fan vilken drömtillvaro. Jag tycker synd mig själv för tillfället ;)
Och så är Gröt borta på jobb också.....han fick dra till GBG med kort varsel. Känns ju inget vidare skoj för någon av oss vill jag lova.

Har av förklarliga skäl inte gjort mycket alls idag. Har dock lyckats ta mig utanför dörren. Vi var iväg till Ica Maxi och handlade lite. Det blidde käk och en ministereo att ha i köket.....finemang att kunna lyssna på musik när man lagar mat eller diskar. Den som stod där var lite för klumpig att få plats med på hyllan som vi tänkt slänga upp på väggen där.

Efter att vi kommit hem så har jag mest legat i soffan och drönat. Har inte ork till så mycket mer tyvärr. Har inte ens någon matlust, men jag bör nog äta iaf....om inte annat så för att kroppen ska få ork till att bli frisk igen.
Sen hade jag ju planer på att byta gardiner i sovrummet.....men det visar sig om det blir av....kommer ju fler dagar.

Well...nu ska jag krypa ner i soffan igen, se klart Top Model sen slänga in någon matlåda i mikron. Jag har ju två avsnitt av L A Ink att kika på också...så jag ska nog klara mig den här kvällen också. Trots att Gröten inte är här och kramas med mig när jag är suuuk och ynklig^^



♥ Tvättmaskin

Äntligen så har vi flyttat tvättmaskinen!! Så nu snart hänger det tvätt över hela den här lägenheten också :P
Vi tog den på säckkärra...som jag gick med tvärsöver T Ä, det lär ju ha sett skapligt jävla skevt ut....haha.
Trist nog så har jag en hel massa kvar att packa ner i den andra lägenheten, men det går ju framåt även om det är sakta (säkert vet jag dock inte om det går).

Är trött som aset nu och har varit på väg ner i sängen ett bra tag, men lyckades fastna framför House på fyran. Men när det är slut så SKA jag i säng och därmed basta. Har ju en del att dona med imorgon också.

Jag tror att jag har lyckats dra på mig en förkylning också, hurra....precis vad jag ville. Så det blir att köpa sig massa vitaminer imorgon så jag blir av med skiten, för jag har inte tid att vara krasslig. Dessutom så tenderar jag ju att få små blåsor vid mina piercingar (de i närheten av munnen) och det är ju lagom skojsigt när två av dem inte är 100% läkta än....wohooo.

Neh...nu svamlar jag bara *trött*, så det är väl dags att ge upp och släpa sig mot sängen. Men nattiscigg först antar jag....skum ovana det där.

Well well....G'natt



♥ Soffan :D

Ja just ja....soffan är ju på plats nu :P


image17

♥ Min helg

Så, nu har jag några minuter att sätta mig ner på iaf. Har varit igång hela dagen med städning och annat skoj. Snart är det dags att göra lite käk tills Gröt kommer hem från jobbet. Men först ska jag blogga lite hade jag tänkt :)

Min helg var väldans trevlig som sagt, trots de omständigheter som gjorde att vi åkte ner. Jag var ju dundernervös dagarna innan avfärd. Men det hade jag ju bevisligen inte behövt vara. Det var lättsamt och trevligt mest hela tiden tycker jag.

Vi kom ner ganska sent natten mellan Tors/Fred...Gröt hade ju jobbat och behövde vila lite innan han satte sig och körde bil igen. Men eftersom vi bodde i Farmor och Farfars hus så behövde vi ju inte stressa neråt, det var ju ingen som behövde vakna av att vi kom. Vi somnade nog ganska omgående efter att ha kommit på plats...vilket var tur eftersom det var uppstigning vid 8-tiden på Fredagen.

Begravningen var jättefin. En ganska ung präst som inte verkade så strikt och grå som en del präster har en tendens att vara. Det kom hyfsat mycket folk....folk som jag inte sett på år och dagar, men det var inga problem att känna igen någon av dem.

Efter begravningen och begravningskaffet så åkte vi (Jag, Gröt, Faster med sambo) hem till Faster för ännu mera kaffe. De bor i ett sommarstugeområde....men de och 4 familjer till bor där permanent. Huset såg jättelitet ut utifrån men när man kom in så var det ganska rymligt ändå, och mysigt.....där hade jag lätt kunnat bo :D
Vi fikade en stund och sen körde faster hem oss till huset så vi fick vila oss en liten stund. På kvällen var det ju middag på restaurang "Kroken" som gällde. Så det var rätt skönt att ta igen sig efter dagen. Jag var rätt spak eftersom jag varit så nervös tidigare..så nu släppte väl allt antar jag.

Kvällen kom och vid 19-tiden så var vi på plats i Nynäshamn och restaurangen. Hur mysigt som helst...nere vid hamnen. Och maten var supergod, och den kostade väl därefter. Inte varje dag man äter så tjusigt direkt. Vi var ett sällskap på 6 personer, Far med Sambo var ju med också *glad*. Gröt och pappsen kom bra överens, de har ju motorintresset gemensamt. Skönt...då vet man ju att de har något att prata om iaf *S*

På Lördagen så kom pappsen, Irené (pappas sambo), Marlene (Irenés dotter) och hennes son Melvin ut till Farmor och Farfars hus. Ja...faster med sambo var ju också där givetvis. Pappsen drog fram sin kära Grålle (traktor) och gjorde lite nytta ute på åkern. Han hade Melvin i knät, den gossen är tydligen helt tokig i att åka Grålle med min far, och han har full koll på vad som sitter vart på traktorn...urgulligt.  Gröt passade på att provåka lite förstås...det sitter ju en motor i den menar jag...och då måste man ju testa..haha.
Sen drack vi lite kaffe och pratade lite strunt. Det kändes inte alls som att det var flera år sedan jag träffade alla.
Pappa och Irené skulle på kräftskiva under kvällen och vi skulle hem till faster och äta middag, så vid 15-tiden så åkte alla åt varsitt håll. Vi plockade i ordning våra saker och diskade undan efter kaffet och tog oss en liten vilostund. Vid 17-tiden så åkte vi iväg till faster för att äta innan vi begav oss hem mot Borlänge igen.
Vi blev bjudna på grillspett med kyckling, ananans, bananer och röd paprika och till det jasmineris och jordnötssås....supergott!!! Sen smarrig efterrätt och kaffe på det. Så det var två mätta och belåtna resenärer som satte sig i bilen och puttrade iväg hemåt sen^^

Det var skönt att komma hem, det är väl sant som det är sagt det där med att "borta är bra men hemma är bäst". Jag hoppas att alla inblandade hade en lika trevlig helg som jag :D. Nu får vi bara se till att det inte dröjer lika många år till innan jag träffar släkten på min fars sida igen. Jag ska iaf bli bättre på att hålla kontakten.

Nu är man dock tillbaks till vardagen, men den är inte så illa pinkad den heller :D. Snart ska jag väl ha min flytt klar os v, så kanske jag blir att slappna av på riktigt. Men nu ska jag börja förbereda lite mat, så Gröt inte behöver vänta till dödagar innan han får något i magen^^.

Slänger upp lite bilder från helgen också.....hehe



     

♥ Hemma igen

Nu är vi hemma igen, eller ja vi kom väl hem igår (Lördag) men då vart det raka vägen ner i sängen. Idag har vi haft fullt upp så då har det inte heller blivit så mycket tid till att sitta vid datorn.
Jag är väl på väg ner i bingen nu också, och jag får nog vänta med att skriva av mig hela helgen tills imorgon.
Men vi har haft supertrevligt iaf. Begravningen var fin....och det var skönt att se att så många kom för att minnas min farfar. Att få träffa min far och faster var super, men det berättar jag som sagt mer om senare :)

Köpt "ny" soffa har vi gjort också. Den var liiite för stor....men det tror jag minsann att vi har löst ändå. Tur det...för I like that sofa.....hehe.

Men som sagt....sängen....nu....bums, om jag ska kunna göra någon nytta imorgon.

Och Thuss....jag ringer dig så fort jag kan, blidde ju som sagt lite tight idag!!




RSS 2.0