Sen middag

Yihaa...våran dygnsrytm här hemma är bara för underbar. Vi har väl tidig kväll här just nu och väntar på att middagen ska bli klar. Hrm..klockan är snart 23....så ni kan ju ana hur snygga vi är på att vrida dygnet åt det håll man ska. Men men, det kommer väl en dag då vi lär oss det också image80

Idag har det varit überlungt här....vi har knappt varit utanför dörren. Det enda vi masat oss ut för att göra..var att ta en promenad till affärn. Det behövdes inhandlas cigg och lite diverse smågrejs till maten. Ja..den maten som numera står i ugnen. Lasangette blir det....gott och enkelt.

Snöar gör det också..och blåser som faaen rent ut sagt. Blir inte klok på det här vädret. I eftermiddags så kom det regn...och blåst. Nu är det nånting som liknas vid snö. Varför inte bestämma sig för en sak? Eller är det så att vädret är ett lynnigt fruntimmer? Kan mycket väl vara så eftersom stormen som tydligen härjar lite här och där...heter Tuva...hoho.

Well, det här blev ett inlägg om precis ingenting. I ärlighetens namn så skriver jag nog mest för att fördriva tiden just nu. Jag känner lukten av mat från köket...och måste fokusera på något annat så jag inte drunknar i snålvattnet.

Hockey ikväll också.....Mora föll pladask efter sudden där SSK avgjorde. Bitter?! Hell yeah.....

311572-59

Bättre sent än aldrig (seriösa bilder från Das Boot^^)



image104

Okänt nummer

image102Nu är det 111:e ggn denna vecka som jag kommer hem och ser att någon med okänt nummer har ringt. Det är något som kan irritera mig till bristningsgränsen. Och så är det ju typiskt att jag aldrig är hemma när denne "okänd" ringer. Men...så vitt jag vet så har vi ju en telefonsvarare...så varför inte prata in på den?
Det blir lite halvklurigt för mig att ringa tillbaks till någon som jag inte vet vem det är, eller vad h*n har för nr.

Har dessutom aldrig förstått det där med okänt nummer. Allt blir ju så mycket enklare om man har det så det syns hos folk som man ringt till. Visst....det kanske finns tillfällen då man verkligen inte vill att det ska synas, men det kan man ju lösa ganska lätt genom att dölja det för just det samtalet. Har nästan funderingar på att utnyttja telefonsvararen till att bedja till dessa som ringer "anonymt"....att prata in ett meddelande.

Jag blir ju nyfiken på vem det är som vill prata med mig. Nästa gång kan du väl ringa när jag är hemma? image79



Pratade nyss med Gröten och med lite tur så får han sluta för dagen/kvällen. Han körde sista lasset av det han kört under hela dagen, men det kunde hända att han var tvungen att köra nåt annat skit sen. Han skulle invänta besked som det lät. Men men...huvudsaken är att han faktiskt jobbar sista dagen för en hel vecka nu. Jag är minst sagt happy att jag får ha honom hemma ett tag nu.

Städningen är i princip avslutad nu..bortsett från disken som jag snart ska ta itu med. Det är som tur är inte särskilt mycket eftersom jag diskat undan efter mig varje dag. Det finns väl iof säkerligen 1000 saker till jag hade kunnat ta tag i, men det finns varken tid eller ork. Det är iaf dammsuget, dammtorkat och tvättat...så någon svinstia är det inte här hemma. Men den dagen man känner att man har riktigt tråkigt så kan man ju alltid ta itu med förrådet och kanske rensa ut lite i garderober os v....men som sagt....inte idag!!

image103Snöat har det gjort också...och rejält dessutom. Nu är det alldeles vitt ute på backen och plogbilarna kör skytteltrafik här ute. Helt underbart.....det blir ju fan så mycket trevligare med den vita snön i kontrast till det annars så mörka. Och är det vinter så ska det ju för fasiken vara vinter *tycka*

Men neh....disken kallar, sen blir det nog soffan i väntan på The Gröt image80

Btw..så ska jag försöka aktivera min kamera litegrann här framöver. Bloggen blir ju klart mycket skojigare med lite bilder...eller vad säger ni?


( Bilder från: http://www.sxc.hu )

311572-59

Bloggkoll

Bloggkoll.com

En superbra sida om man har fler bloggar som man läser mer eller mindre regelbundet. Den håller koll på när dina favoritbloggar uppdaterar och listar sen dessa. Så istället för att klicka in dig på varenda blogg för att se om något nytt är skrivet...så kikar du bara in här .

Du får söka på de bloggar du brukar läsa och sen lägger du bara till dem i listan...så är allt packat och klart image80

Min blogg finns givetvis med där...så om du brukar läsa här regelbundet så klickar du bara på plusset här nedan så lägger du till mig.

image100


311572-59




En hel natts sömn

Jag har fått sova hela natten...utan avbrott....*kors i taket*

Jag tror att jag somnade där runt tolvtiden igår kväll. Jag var så trött att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, men det är ju inte alltid det hjälper. Men inatt har jag sovit som en stock....jag tror inte att någonting hade kunnat väcka mig om jag ska vara ärlig. Hur underbart som helst.

Gröten ringde mig vid 10:40..så jag fick lite sovmorgon och det tackar vi för. Jag är iof fortfarande trött, men gör mitt bästa för att komma igång. Jag hade tänkt plocka och fixa lite här hemma idag tills Gröt kommer hem. Någon storstädning får vi se om det blir...men det ska iaf dammsugas och torkas lite. Skönt att det inte är så überstökigt. Jag är egentligen inte alls på något städhumör...men det måste ju göras.

Nu ska jag ut och ta mig en cigg innan jag sätter igång med dagens sysslor. Har dock ingen aning om vart fan jag ska börja. Det är alltid samma visa....och sen slutar det med att jag är lite överallt och plockar på en och samma gång..haha.

Underbart att Gröten kommer hem ikväll.....och att han blir hemma i en heeeel vecka innan det är dags för nästa tripp till storstan ♥

311572-59

Thuss Goes Borlänge

Yiihaa...nu har vi snart en ny granne....och inte vilken granne som helst image79

Thuss sökte ju lägenhet häruppe i krokarna och idag fick hon svar. Kontraktet ska skickas ner till henne för att skrivas på. Vi kommer alltså att bo husen mitt emot varandra...hoho. Jag menar, vi behöver ju inte ens gå utanför dörren för att "ses", det räcker ju med att hon lutar sig ut vid spyräcket...och jag knallar ut på balkongen. Det är ju endast en parkering emellan husen...och skrika...det är vi bra på båda två image84

Göttans som faen att hon har fått det där ur världen nu. Nu är det bara att invänta flyttdatum då, och sånt kan man ju faktiskt stå ut med när man vet att man iaf har någonstans att släpa flyttlasset. Ja jag säger då det...värre grannar kunde man ju faktiskt ha fått.

I övrigt så har dagen varit rätt röv om jag ska vara ärlig....och med risk för att låta jävligt gnällig. Men jag fick ingen sömn what so ever inatt trots mina ansträngningar för att faktiskt få sova iaf 8 timmar. Men icke...jag vaknade av magvärk DeLux....och på den vägen är det. Tröttsamt....och ja...jag blir uppenbarligen förbannat gnölig om jag inte fått sova på ett par nätter. Men imorgon kommer Gröt hem....och bredvid honom så brukar jag faktiskt ha ro i kroppen och kunna somna av.

Jag hade planer för dagen, men det sket sig ju eftersom jag känner mig som jag gör. Jag hade inte varit något vidare sällskap. Men förhoppningsvis så kan vi snart boka in dagens "Kaffe och Mat-date" till någon annan dag.  Resterande kväll tänker jag spendera i soffan i förhoppning om att tuppa av. Imorgon blir det till att fixa lite här hemma tills Gröten kommer hem. Det ska väl iaf dammsugas och torkas lite.

Hockey ikväll också...Mora borta mot Saik....matchen slutade 2-2....en sketen poäng att ta med sig hem med andra ord. JA...jag är lite bitter.....pfft.

311572-59


Bakiiz

Har verkligen mått som jag förtjänat idag *urrk*

Jag dricker väldans sällan numera...vilket kan ses som tur eftersom jag numera uppenbarligen blir bakis. I mina yngre dagar så var jag seg på min höjd dagen efter. Aldrig någon huvudvärk eller illamående. Nu behöver jag ju fasiken knappt titta på en öl innan jag känner bakfyllans vidriga grepp om kropp och knopp. Men, jag har inte blivit spydålig utan bara haft en jävla huvudvärk idag...och det får väl ses som lite positivt iaf eftersom jag har kräkfobi. Men allra helst så hade jag ju velat ha det som på den gamla goda tiden.

How ever....det var faktiskt skoj igår. Trots att vi inte kom in på det stället som vi hade planerat att gå på. Det hann bli smockfullt under den tiden vi stod i kö..så vi knallade ner på stan istället och det gick ju bra det också. Kvällen började hemma hos "S" där vi drack Bacardi Razz och poppade loss med kareokemaskinen. Eller jag sjöng väl iof inget..inte i mikrofonen iaf..det skötte "S" så bra så image79

Klockan måste nästan ha blivit runt 22 någonstans innan vi kom ner till stället vi tänkt gå in på. De har något som kallas "Hela huset gungar" här en gång i månaden. Det är alltid knökfullt med folk och man kan få spendera timmar i kön. Man ska väl egentligen åka ner lite tidigare än vad vi gjorde för att komma in. Men det såg inte ut att vara så mycket folk när vi kom dit...men ack så vi bedrog oss.

Vi sprang runt och kikade lite på köerna utanför de andra krogarna och bestämde oss till slut för en. Det var apkallt ute men vi kom in ganska snabbt. Inträdet här var ju betydligt billigare än på "husgunget", men det jämnade jag ju uppenabarligen ut med att köpa en jägershot för 120 spänn!!! Fy fan...jag är verkligen inte ute ofta...jag har fortfarande inte riktigt smält att det var så jävla snordyrt *skrattar*

Det blev den där überdyra shoten och ett par öl på krogen. Jag slutade dricka runt 1 och det var nog ett ganska smart drag skulle jag tro. Dansade gjorde jag också (mmhm...jag blev förvånad själv). Det var nåt band där som spelade lite olika rocklåtar...rätt bra musik faktiskt. Och jag behöver ju röra på mig lite....haha. Om inte annat så för att förbränna lite av alkoholen.

Vid 2 så var det stägningsdags och innan vi åkte hem så mellanlandade vi på Donken, vi och alla andra som varit ute på krogen. Tog säkert en timme innan vi kom därifrån. Det var lovely att komma hem till Gröt och sängen vill jag lova. Satt dock i soffan och höll mig för mitt stackars huvud en sväng innan vi gick och la oss. Kände mig inte så jävla full direkt...men skallen...ischa.

Nu är det dags för att inta soffan en sväng igen. Gröt har "nyss" åkt ner till Sthlm för att jobba, elakt när jag helst hade velat ha honom hemma hos mig nu. Men...nu är det ju "bara" 3 nätter så är han hemma i en vecka sen. Men det blir alltid så tomt när han precis har åkt. Tomt och tyst......

Skulle ringa Thuss också....men våran telefon har tydligen bestämt sig för att spela dum idag. Den ville inte riktigt vara med. Den har strulat ett par ggr de senaste dagarna, så jag ska försöka få tag på dem imorgon och se vad fan det är som strular. Får väl ringa från mobilen antar jag...bah. Så Thuss....I call U tomorrow.

Men nu soffan...

311572-59

Yes Yes Yes!!!

Gröten kommer hem ikväll och jag tror inte att jag ens behöver beskriva hur jävla glad jag är för det!!!

Dagen idag har gått ganska snabbt faktiskt, även om jag var uppe innan klockan slog 12..haha. Jag har tvättat 2 maskiner tvätt och fått undan disken. Dammsugaren har också fått sig lite motion idag....även om jag måste erkänna att jag kanske fuskat på något ställe här och där. Men det är inte hela världen....dessutom så planerar jag projekt storstädning här i dagarna. Men jag måste säga att vi faktiskt blivit bättre på att hålla undan här...känns det som iaf. Det går liksom snabbare att få ordning här när man får städryck. Det enda kruxet är ju att vi båda lider av samma syndrom...nämligen att lagd pryl ligger så att säga. Det tar inte alls långa stunden för någon av oss att fylla tomma utrymmen med diverse prylar *skrattar*. Tur det inte är värre än att man får dra en repa runt lyan och lägga sakerna på sina rätta platser igen.

Jag är en riktig slarvmaja...det har jag alltid varit. Jag sprider grejer omkring mig vart jag än är...och sen låtsas jag som om jag inte ser dem..allt för att slippa plocka undan. Men jag stör mig inte så mycket på prylar som ligger...det är värre med damm och smuts. Så jag antar att min opedantiska sida inte är så jädrans farlig att leva med ändå. Vi fick en superjulklapp av Gröts bror med dam, varsinna hängare som man hänger över dörren. Passar utmärkt för oss som gärna bygger högar av kläder bredvid sängen annars.

Databordet är också ett sånt där ställe där prylarna samlas på hög. Det är pennor, papper, post-it's os v...och det blir lätt att man bara låter det ligga eftersom det egentligen inte ligger i vägen. Men...vi har ju lite planer på att skaffa oss en hylla och sätta upp ovanför databordet. Där blir det väl lite lådor och grejs som man kan stoppa undan prylarna i istället. Det ser ju lite trevligare ut med ett städat bord. Sen tror jag att jag fått någon slags noja på förvaringsgrejer. Men varför inte stoppa undan pennor, papper och annat grejs i någon snygg box istället? Samma som i badrummet då jag har korgar för smink och annat sånt där tjafs som vi fruntimmer belamrar oss med. Smidigt och lättstädat, dessutom så vet man ju precis vart man har prylarna.

Men nu tror jag att jag har plockat klart för idag faktiskt. Storstädningen får jag som sagt ta till veckan när Gröt är iväg på jobb igen. Ikväll vill jag bara ligga och mysa soffa...och imorgon är det ju dags för krogen. Så nu tänker jag ta mig en kopp kaffe och en cigg innan jag sätter mig i soffan och slöar en sväng innan pälsket kommer ♥

Hoppas ni får en trevlig Fredag....

311572-59

StädaStädaStäda

Det är min plan för idag. Eller ja...jag ska iaf ta tag i disken som jag skjutit på i två dagar nu, och dammsugaren ska nog få ta sig en snabbrunda på golven. Men egentligen har jag ingen lust alls om jag ska vara ärlig. Innerst inne så vill jag bara vara lat. Men jag vet o andra sidan hur jävla skönt det är när man gjort klart allt det där nyttiga och tråkiga. Ni vet när man kan sätta sig ner i soffan och se att det är fint omkring dig...och ännu bättre...man vet att det är din förtjänst.

Gröt ringde och väckte mig runt 10 som planerat. Han lät hyfsat pigg och hade faktiskt fått sova helt ok under natten. Och det har jag också...förutom några korta uppvaknanden ett par ggr under natten. Men jämför man med natten innan så har jag haft en underbar sömn. Jag saknar Gröt...och började sakna honom ännu mer när han ringde. Med lite tur så får han komma hem ikväll..och vara hemma tills på Söndag. Men jag tänker inte förvänta mig det...för då blir jag bara besviken och ledsen om det är så att han måste bli kvar över helgen. Så nu sitter man ju som på små nålar tills han får besked av sin arbetsgivare. Well...hur det än blir så får vi se varandra en sväng seent imorgon eller på Söndag. Han måste ju hem och hämta väskan som han åkte ifrån i Onsdags.

Jag har nyss fått i mig frukosten och tagit första ciggen för dagen. Så nu sitter jag mest här och laddar för att attackera köket och disken. Ute lyser solen...helt underbart väder. Funderar på en liten promenad faktiskt..men det blåser ju så förbaskat mycket. Men, det kan ju hinna stilla sig lite när jag plockat klart här hemma. Annars får jag väl dra på mig huvan på jackan och bege mig ut en sväng iaf, det känns ju lite bortkastat att bara sitta inne när det är så fint där utanför dörren (för en gångs skull). Jag kanske skulle ta med mig kameran ut isf...det var ju evigheter sen jag använde den känns det som. Har ju inte laddat upp bilder här på år och dar...urtrist ju image90

Well....disken kallar *puh*

311572-59





Trycka sig lite?



image92

Torsdag = Hockey

Sitter just nu parkerad framför hockeyradion, men har stora planer på att masa mig iväg till soffan istället. Jag har mat i mikron...hade korv och.....korv att välja på idag. Men det får bli korvmojjan som vi åt häromdagen, för den andra korvgrytan innehåller en massa lök och jag vet inte om min mage är så upplagd för det idag. Förstår inte varför man blir så kass i magen när man sovit dåligt? Eller är det bara jag som fungerar på det viset?

Usch, är supernervös när det gäller hockeyn. Nu har vi legat jumbo lite för länge för att det ska vara bra för nerverna. Hockeyradion från Timrå är dock totalkass...man hör knappt något från arenan. Trist som tusan ju när kommentatorerna sitter så pass isolerat...för man tappar ju mycket av stämningen på plats så att säga. Men det är väl bara att tacka och ta emot för att de har någon rapportering what so ever. Nu när Gröt är borta så plågas han ju inte heller av att jag lyssnar hockey utan hörlurar  image79, så det blir att följa resterande match från soffan I guess.

Har talat med Thuss idag också...hon söker ju lya häruppe nu, något hus ifrån oss to m. Jag är dock inte säker på exakt vilket hus det är. Men det vore ju hur coolt som helst om hon fick den. Jag är redo att ha henne i samma stad igen...men frågan är om Borlänge är redo...mohahahaha. How ever...inget är klart än, så det blir att hålla lite tummar nu då. Om inte annat för att hon ska kunna få slappna av lite genom att bostad är fixad framöver.

Men nu plingar mikron därute och talar om att maten är klar, så nu flyr jag ner i soffan och blir nog kvar där tills det är sussadags. Det bör inte bli så sent ikväll...med tanke på den gågna natten.


311572-59

Norpade en lista från Sofia/Isobel

Har du pojkvän/flickvän? Pojkvän/Sambo
Är du kär? Hell Yeah 
Hur tidigt stiger du upp? Jag stiger inte upp tidigt^^
Vem/vilka vet mest om dig?  Min sambo och Thuss
Gillar du att slåss? Icke

Vad ska du göra ikväll? Somna i tid förhoppningsvis.

När var du senast full? Oh...December....kryssningar då ju
Har du utländska föräldrar?  Nopps
Var har du ont?  I magen.
Är du bra på att måla? Jovars
Vem kramade du senast? Gröt (sambon)
Vad längtar du till? Arbete och lön
Vad heter dina husdjur? Godzilla och Lillefot (skäggagamer)
Har du körkort? Nopps

Favoritgodis? Choklad
Morgon- eller nattmänniska? Natt i allra högsta grad
Sparare eller slösare? Slösare, big time.

Har du några homosexuella vänner? Nupps...men säkert en del bi

Bio eller promenad? Hm..promenad efter bion?
Är du kittlig? Mhm

Rädd för insekter? Naeh....inte direkt. Fast vissa är ju lite mer creepy än andra
Anser du att du är stark? skapligt

311572-59

Hopplöst

Jag kan verkligen inte somna....och det suger

När jag pratat klart med Gröten igår kväll så lade jag mig på soffan för att glo lite tv..och bli trött. Trött blev jag om slumrade till. Men det höll inte länge...jag vaknade efter knappt en halvtimme och gick upp för att gå på toaletten. Sen dess har jag inte lyckats somna om. Jag har försökt ligga i sängen med mp3-spelaren på men när det inte ville fungera så gick jag ut i soffan igen. Men det går inte....kroppen bara vägrar att somna *muttrar*

Nu gav jag upp och satte mig här för att spy ur lite i bloggen. Jag har beslutsångest om vart jag ska försöka vagga mig till sömns. För sova..det måste jag ju fan göra....jag orkar inte vara uppe ända tills ikväll utan en uns sömn i kroppen. Jag hade funderingar på att ta mig en liten hojt av min knockout-dricka...men det hade ju inneburit att jag fått spendera hela dagen i någon sorts bakrus/dvala och det är ju inte heller så skoj. Jisses..när fan ska jag lyckas lära min kropp att sova på normala tider?

Kramsjuk är jag också....att ligga sömnlös under natten ger ju upphov till en massa tankar...och saknad. Iof så är jag väl kramsjuk för det mesta, men emellanåt så är det värre än vanligt....som när "kramobjektet" befinner sig i en annan stad...naturligtvis image79

Nu när jag sitter här så känner jag mig aptrött...som om jag skulle kunna tuppa av vilken sekund som helst. Men jag kan ge mig fan på att det går över lagom tills jag hunnit ner i soffan/sängen. Jag kanske ska hämta kudden och somna på tangentbordet? Blää.....

F ö så är det snöigt här igen....ska bli skoj att se hur länge det får ligga den här ggn.

311572-59

Sovrekord

Herrejävlar....jag har nog tagit rekord i trötthet den senaste veckan.

Jag tror inte vi har klivit ur sängen före 12 en enda gång den här veckan..och under dagarna så har vi känt oss som ett par säckar potatis. Nog för att vi båda har en viss förkärlek till att bebo sängen lite längre än man borde när man ändå inte har något speciellt planerat för dagen, men jisses...det känns som om vi inte ens har vaknat överhuvudtaget de här dagarna. Men o andra sidan...så blir det ju lätt en ond cirkel när man vänder på dygnet, sover man alldeles för få timmar på "rätt sida" så blir det nog lätt att man inte piggnar till ordentligt.

Det ska bli spännande och se hur det blir med sömnen inatt. Gröten har begett sig ner mot hufvudstaden igen...vilket innebär att jag blir att sova själv. Och ni vet ju hur duktig jag är gällande den biten..gash. Funderar på att köra tricket med att springa in i väggen med skallen före när det börjar nalkas sängdags. Tvivlar dock på att det kommer att leda till något annat än en djävulsk huvudvärk. Well...jag får ta det för vad det är...förr eller senare så lär jag väl kliva in i snarkningarnas värld.

Jag skulle ha diskat också...men har pratat med Thuss och Suss i telefonen, så tiden rann iväg. Försökte ringa min systeryster också...men lillplutten sover nog så deras telefon står med all säkerhet på ljudlös. Hon hade ringt mig tidigare...så nu blev det så tjusigt att vi ringde om varandra..det är vi duktiga på..haha. Men men...jag gör ett nytt försök imorgon under dagen. Både med ringandet och med disken, för nu blidde det lite sent att börja stöka med sånt. Jag skulle ju iof kunna möblera om lite...så det inte ser ut som att det är så mycket disk, det brukar kunna avhjälpa den största irritationen.

311572-59

Födelsedagsfika

image99Idag blev det onyttigt igen, men inte så farligt mycket som jag trodde att det skulle bli. Jag (hör och häpna) orkade inte sleva i mig så mycket godsaker som jag kunnat förr. Hur great som helst att gottesuget börjar minska radikalt. Vi var hemma hos Suss som fyller år idag....så nu minskar åren till 30 sakta men säkert..hehe. Hon ligger dock inte lika nära som en annan....jag fyller ju 30 i år *huvva*

Det var 3 barn när vi kom dit...och vi blev förvånade över att ingen av dem grät *asg*. Vi roade oss kungligt genom att kika på dessa knoddar och deras upptåg. Man behöver tydligen ingen tv när man har en massa barn i "jag har nyss börjat gå - åldern". Det händer grejer hela tiden...och snabbt går det...hoho jaja.

Det är väl planerat att det ska firas lite till på Lördag, så Maria ska ut på krogen för första ggn på bra länge. Jag har ingen som helst rutin på det där längre, men det ska nog gå bra ändå. Det man är mest rädd för är väl hur man mår dagen efter, jag kan ju inte dricka något alls knappt längre. När jag var yngre hade jag inte tendenser överhuvudtaget på att bli bakis. Men nu räcker det med nån öl så känner jag det när jag vaknar...gash, är det så det är att bli gammal? image84




Ikväll är sista kvällen innan Gröt åker till Sthlm för jobb igen. Så det blir väl att mysa ner sig i soffan och bara vara ikväll. Nu har vi väl iof inte gjort så mycket annat under den vecka som har gått, men det gör inte mig någonting alls image80. Det enda farliga är väl att det är så förbaskat nice att ligga i den där soffan...att man riskerar att somna. Så emellanåt så får jag lov att sätta mig på en egen del av soffan...haha.

Ingen mat har vi hunnit få i oss heller, vi och våran underbara dygnsrytm. Så jag ska väl bege mig ut i köket och röra ihop något lite snabbt. Ingen vidare tid att äta på....men jag måste äta något..annars vaknar jag med stans magknip mitt i natten istället. Appropå magknip...så har min magvärk inte gått över riktigt. Den är inte lika påtaglig som innan..men den ligger någonstans där bak och molar. Well...det går väl förmodligen över som allt annat.

Men nu köket....

311572-59

Datanörd

Nu har jag spenderat alldeles för mycket tid vid datorn känner jag....

Jag har suttit och klurat runt och sökt på olika webbhotell för att kika vad det kan kosta. Har hittat ett ställe som känns som en klar kandidat för tillfället. Men det kan ju komma att ändra sig till den dagen det blir aktuellt. Jag begriper bara inte varför jag ska börja spåna på sånt här när jag inte har ett ruttet öre. Det är så typiskt mig...jag "fönstershoppar" och så blir jag otålig och irriterad när jag inte kan handla det jag vill. Har jag någon manlig läsare just nu..så sitter han förmodligen och skakar på huvudet samtidigt som han tänker "typiskt fruntimmer"  image79

Har du en egen domän och plats på ett webbhotell? Isf...kan du rekomendera något speciellt ställe? Allt från mailadresser till support är av intresse. Och sen vill man ju att det ska vara någorlunda stabilt...*harkel*
Jag har siktat in mig på One, det verkar onekligen vara bästa alternativet så här långt. Men som sagt...har ni något bättre på lager..så shoot.





Det blev sannerligen en Måndag i datorns tecken, tänk att man vissa dagar kan spendera så mycket tid vid den här prylen. Ibland sitter man ju här fast man egentligen inte gör något...man surfar mest runt på måfå för att spendera tid..eller för att slippa göra något av lite mer nytta...haha. Hade man kunnat diska eller dammsuga med datorn..så hade man nog fan gjort det..gash. Det är en jävla tur att man inte sitter fast så här varje dag...vissa dagar har man ju inget sug alls av att sitta här.

Klockan har tickat iväg efter midnatt och det lär väl inte hända så mycket mer ikväll. Känner jag oss rätt så blir det att förflytta sig från den ena dumburken till den andra. Jag har dock ambitioner att försöka hitta till sängen en aningens tidigare än föregående kvällar....eller mornar kanske man skulle kalla det image80

311572-59



Någon gång i framtiden

Nu sitter jag och drömmer igen....om egen domän *asg*

Jag har funderat på det en massa ggr tidigare, men det har liksom aldrig blivit av. Men nu sitter Gröten och spånar på hemsidor och då sätter ju min egen skalle igång igen. Jag vill ha en egen domän...och webbsida, där jag kan leka med utseendet os v precis hur jag vill. Dessutom så är det ju nice att ha ett "eget" namn på sin sida.

Det blir ytterligare en punkt till "Vill-ha-listan" när jag börjat håva in lite pengar. Inte särskilt dyrt med webbhotell och domännamn som tur är.



Måndag idag vilket betyder att vi är inne på "fel" vecka igen. Nu är det en sån där vecka då Gröten åker iväg för att jobba. Visserligen inte förräns på Onsdag....så jag hoppas att de här två dagarna som är kvar..går riiiktigt jävla sakta. Med lite tur så kanske han kommer hem under helgen...men det är nog inget jag ska ställa in mig på, för då blir jag bara purken om han inte skulle få fritt över helgen. Men men...jag kommer nog att hitta grejs att sysselsätta mig med även denna gång.

Det har inte hänt särskilt mycket här hemma idag. Gröten har plaskat i badet och nu tvättar han. Själv har jag inte gjort mer nytta än att jag tagit tag i disken. Känns inte som att det blir så mycket mer än så idag. Det är väl bara matlagningen kvar ( vi vet to m vad vi ska äta..det ni). Sen är det nog soffan och tv'n som gäller. Men det är ju som sagt Måndag....

Fö så är det något skumt med min besöksräknare. Månadens besökare stämmer inte...det står inte samma på sidan som i mina loggar. Har kikat igenom koderna men hittar inget vajsing dock. Får vänta ett tag och se om det blir rätt igen..annars så får jag väl skriva och fråga vad det kan för knas.
311572-59

Ork...

Är inte på topp just nu känner jag. Magen vägrar ge sig...och det är fan påfrestande att gå omkring med ständig molvärk i magen. Visserligen så har det blivit en klar förbättring, men det är fortfarande inte bra. Well...det lär väl visa sig om det gett med sig tills imorgon.

Vi har iaf varit utanför dörren idag. Vi tog en sväng hem till mina kära svärisar...men den här ggn så åt vi faktiskt inte middag där..haha. Vi hade ätit ganska precis innan vi begav oss ditåt...så det fick räcka med fika när vi kom dit. Men det gick inte heller av för hackor vill jag lova. Det bjöds på semeltårta (stava), bullar och kakor. Men imorgon börjar allvaret igen...inga godsaker what so ever!!!

Nu blir det väl lite film i soffan som det verkar...sen är det nog raka vägen ner i sängen. Ni får väl hålla tummarna för att maghelvetet tar sitt förnuft till fånga. Inget skoj alls detta....plö

311572-59


Yihaaa

Har spenderat de senaste timmarna med att följa hockeyn på radion. Eller rättare sagt...jag har sprungit som en tätting mellan radion och balkongen. MIK är i Göteborg för tillfället...och har precis spelat hem 3 friska, underbara poäng. Ni som är intresserade av hockey förstår precis vad jag talar om...och hur jag känner mig just nu. De där 3 poängen kunde fan inte ha suttit bättre. Om jag hade kunnat hjula så hade jag tamejfan gjort det i detta nu!!!

Annars har det inte hunnit hända så mycket...magen är väl lika nice som igår. Jag kan inte begripa vad fan det är för fel. Det försvinner en liten stund då och då....men sen när man tror att skiten är looong gone..jag då molar det till och så är helvetet ett faktum igen. Jag hoppas då bara innerligen att detta inte innebär att jag får dras med den där förbannade mensen längre än vanligt. För 4 dagar är ungefär precis vad jag står ut med siddu. Så jävla skoj är det inte...dessutom så blir det fan dyrt!! So wish me luck.....

Nu ska jag ta mig ut på balkongen och frysa, det är läge för en segercigg. Men längre än ut på balkongen går jag inte gärna idag. Pissregn ju....och det gillas inte I tell you. Det enda regn jag mot all förmodan skulle kunna ha någon som helst glädje av..så är det om det regnar en varm sommarkväll. Ni vet sånt där regn som man dansade näck i när man var liten *asg*.

Men nu balkongen......

311572-59

Jag spricker

Oh my...jag har verkligen tagit igen att jag inte åt något godis förra helgen *skrattar*

Jag är mätt beyooond proppad I tell you. Har mumsat lasangette och kladdkaka till efterätt. Fy fan..nu har jag fyllt mitt chokladbehov för flera veckor framöver. Jo...det är seriöst, nu funderar jag på att skippa godis ett par helger. Jag åt ju inget i helgen som var..så det ska nog fungera. Men idag kände jag fan att jag ville synda..och det gjorde jag med råge. Men jag vägrar att ha dåligt samvete för det....jag får inte ens i mig hälften så mycket skit nu..jämfört med hur det var innan jag började dra ner på sötsakerna.

Magen är fortfarande totalt jävla paj och jag vet inte om det blev så mycket bättre av all choklad jag matat den med. Men jag hoppas på att det har gått över tills imorgon, annars får jag väl försöka klura ut vad det är för vajsing.

Ja just ja..vi har ju kikat på film också ja. WTC blev det den här ggn och jag tyckte att den var helt ok faktiskt. Lite seg emellanåt men helt klart värd att kika på. Vi började ju självklart fundera på vad vi gjorde den tiden som nyheten nådde Sverige. Jag vet att jag hörde talas om det för första ggn när jag klev på bussen hem efter jobbet. Tänker man tidpunkt så måste nyheten ha kommit till oss relativt snabbt efter katastrofen. Well...jag tror inte att det är många som inte kommer ihåg vad de gjorde när de två planen flög in i WTC. Blev det vår tids JFK kanske?
Jaja..se filmen iaf!!

311572-59

Ett porträtt på mig ;)

image97

Pälsket skickade ett porträtt på mig via msn idag. Det kunde inte bli mer likt än så va? ;)

311572-59

Fruntimmersvärk From Hell

Ibland avskyr jag att vara född som kvinna!!!

Ja...sisådär en gång i månaden så är det ju sådär lagom skoj att vara fruntimmer. Och den här månaden så är det fan något utöver det vanliga I tell you. Jag är inne på dag nr 2 av den där förbannade mensen..och jag har fortfarande apont i magen. Det brukar vanligtvis lägga sig redan första dagen. Well..jag har väl åkt på mens DeLux den här månaden då *suckar*

Jag kan väl iaf glädja mig åt att Mora piskade Djurgårdsröv igår. 5-2 lyste siffrorna så snyggt när slutsignalen gick..och 3 sköna poäng till mitt kära Mora. Men men..det är långt ifrån tryggt och skönt än. Jag hoppas dock på en liten favorit i repris. Förra säsongen så balanserade vi på att vara och icke vara ända fram till slutet. Och eftersom vi fortfarande ligger på jumboplats..så önskar jag ju givetvis att det blir en lika fin uppryckning i år.

Det fick bli en kort blogg nu...har ingen större ork att skriva. All min energi går åt att svära och spotta åt min mage som inte begriper att den ska sluta göra ont. Tyck synd om mig



 

311572-59

Sambo på ingång :D

Nu är Gröten på väg hem och Grisen är superglad^^

Det är sjukt hur man vänjer sig så vid att ha någon vid sin sida. Det blir skillnad direkt bara man ska sova ensam i sängen. Det blir ju megatomt...och kallt(?!?!), jag som annars brukar gnälla järnet över att det är för varmt i sängen. AHA..det betyder att det inte är jag som är elementet...det är sambon..GOT YOU!!!  image79

Inatt är det iaf slut på ensamheten och sängen återgår till normal strlk. Jag kommer att sova himmelskt skönt inatt. Men...jag tycker faktiskt om att sakna, hur konstigt det än kan låta. Men saknad är ju faktiskt ett tydligt tecken på att man har det bra tillsammans. Jag menar...hade jag tyckt att det vore skönt varje gång han eller jag åkte ifrån varandra i någon vecka..så hade det kanske varit dags att börja fundilera lite. Visst fan kan jag tycka att det är skönt att få vara för sig själv...och det gör ju han också (de få ggr han får tillfälle^^), konstigt vore det ju annars. Bor man ihop så behöver man ju lite tid för sig själv emellanåt..man sitter ju liksom inte fast i varandra. Men..även om den egna tiden är värdefull...så saknar man ju.



Från det till något helt annat. Igår var sista dagen för ett par jobb som jag har sökt, så nu får ni hålla tummar och tår för att någon av dem visar sig intresserade av mig. Blir det nobben (igen)...så är det bara att fortsätta. Nu rullar det in lediga jobb med jämna mellanrum...så jag kommer nog fixa det här alldeles snart. Förr i tiden så blev jag jättenedstämd och gav upp om jag hade fått nobben ett gäng ggr. Jag kände mig värdelös och tappade motivationen totalt. Men någonstans så fick jag lov att vända på mitt resonemang...istället för att se varje nej som en bekräftelse på att jag inte duger...så får jag se det som att efter varje nedslag så kommer jag närmre ett stort och jävla underbart JA. Jag kommer snart att ha ett jobb...av den enkla anledningen att jag vill ha ett!!

Men nu ska jag inta våran underbara soffa och kika lite tv i väntan på att sambon snubblar in i hallen. Det är nog någon timme kvar....men han är på väg iaf. Så inatt slipper jag snarka för tomma rum...höhö.

311572-59

Nedstämd

Mora torskade hockeyn ikväll också...borta mot Modo. Trots att de till början ordnade sig en ledning med 2 mål. Det här är inte Moras säsong..och nu börjar to m jag..den obotlige optimisten (iaf gällande mitt kära Mora) sikta in mig på kvalseriehelvetet. Men jag tänker inte lägga all min optimist åt sidan, för ett kval innebär inte per automatik nedflyttning. Jag får försöka se det som att laget kanske skulle behöva just den sparken i arslet. Att kanske få sig en liten väckarklocka över att man inte får en plats i högsta serien...helt gratis. Men nu ska jag inte köra några längre eller mer djupgående analyser om Moras vara eller icke vara efter denna säsong.

Talade nyss med Gröten i telefonen, han mumsade choklad och drack nyponsoppa. Sikket fusk anser jag som har varit så chokladsugen idag så jag inte har vetat vart jag skulle ta vägen. Övervägde to m att köpa mig en sån där chokladbar som Atkins har....men jag avstod. Fick för mig att jag bara skulle bli ännu mer sugen..och därmed inte nöja mig med den lilla chokladbiten utan gå loss på O'boyburken eller nåt...haha. How ever..ville ju prata med pälsket så jag fick ha överseende med hans godisfrosseri...vad gör man inte för kärleken? image79

Nu ska jag läsa mina favobloggar..som jag förövrigt har gjort en storstädning ibland idag. Vissa rensade iof bort sig själva genom att låsa sin blogg..så då ser jag ingen mening med att ha dem under bevakning heller. Andra har jag rensat bort av andra anledningar. Blev dock lite tomt...så nu är jag på jakt efter nya intressanta bloggar att läsa.

Har du något förslag på läsvärda bloggar?

När jag surfat klart här så blir det nog soffan en liten kort sväng, inte för att det egentligen är så mycket att se..men soffan är liksom en bra sista anhalt innan sängen. En fix idé i all ära...men det känns ju bra så varför inte köra på det? Det spelar ingen roll om jag sitter där i en kvart eller i flera timmar...det känns liksom bara som om man är mer avslappnad om man går därifrån och ner i sängen. Nu är jag ju iof en människa som utan problem somnar framför tv'n..i vissa fall så använder jag den som sömnmedel..haha.

Tills sist: Gröt kommer hem imorgon...Guess who's happy?! image80

311572-59


I love...

....väluppdaterade bloggar

Jag kör bloggkoll.com där jag enkelt som tusan kan hålla reda på alla mina favoritbloggar..och som jag tjatat om 100 ggr så har jag ju ett gäng att hålla reda på. Så jag blir superglad varje gång jag går in och ser att jag har nya inlägg att gotta mig med. Det enda jag kan störa mig lite på är dessa (lyckligtvis ganska få) som spottar ur sig en massa inlägg med 10 minuters mellanrum. Inget fel med det heller egentligen, om det inte bara lyyser om att de skriver enbart för att komma med på diverse "mest aktiva-listor".  Det handlar alltså om inlägg som innehåller högst en eller ett par rader...av total nonsens.

Såna där fenomen får mig att fundera på om det råder någon slags tävling bland bloggare. Eller ja..det är väl klart att det gör...annars hade ju dessa listor inte ens existerat. Men vad är det som gör att en del nästintill blir maniska i sin strävan att toppa den och den listan? Visst..det är väl skitskoj om folk finner dig och det du skriver intressant nog för att läsa. Men om man tänker efter lite...känns det särskilt skoj att veta om att man bjuder sina läsare på en massa blahainlägg bara för att det ser så jävla coolt ut att ligga på första platsen i listan av mest lästa bloggar?

Jag är också registrerad på diverse listor...och självklart så tycker jag att det är skoj om folk läser och röstar på mig för att kanske putta upp mig någon placering. Självklart så vill jag att folk ska tycka att jag har en intressant blogg..annars hade jag ju inte lagt ner någon tid på att skriva eller fixa med den såpass mycket som jag gör. Och ja..att hamna på olika listor ger dig i allmänhet ett par läsare till, men jag vill ju att de läsare som hittar till mig..ska få läsa annat än två rader om att jag minsann bytte plats på tandborsten för en kvart sen...(överdrivet ex..men du hajar).

Vad tycker du? Har det blivit en hysteri kring dessa bloggtoppar os v?

Och för att göra det helt klart...så ogillar jag inte bloggtoppar os v...det är utmärkta oaser för att finna intressant läsning. Det är väl just därför jag irriterar mig över att folk bortser från kvalité enbart för att få hamna i topp.

Nu har jag gnällt klart......image79

311572-59

Kaffebesök

Gröt ringde och väckte mig runt 10:30 "imorse", och då hade jag sovit hela natten igenom. Jag somnade i princip direkt jag lade mig i sängen igår och det var underbart skönt. När telefonen ringde så fattade jag knappt vart jag var någonstans, men lyckades iaf svara...och det är inte alltid jag gör. Emellanåt så stirrar jag bara på telefonen och försöker klura ut vad det egentligen är som låter image84

Vi pratade en liten stund i telefonen, vet dock inte om han fick något vettigt ur mig eftersom jag var yrvaken..haha. Jag hade lätt kunnat somna om men bestämde mig för att rulla ur sängen istället, det ökar ju liksom chansen att jag kommer att kunna sova i rimlig tid ikväll också. Det fick bli frukost och lite bloggläsande istället. Tills S ringde och frågade om jag ville ha lite besök. Hon skulle till arbetsförnedringen och tänkte åka lite tidigare och isf hinna förbi mig en sväng. Självklart så var hon välkommen förbi, vi hinner ju inte ses så ofta så det gäller väl att ta tillvara på de tillfällen som bjuds.

Vi hann med er par koppar kaffe och cigg (för min del...hon har slutat)..och så lite uppdateringar om livet i största allmänhet. Jag tror vi avhandlade allt från att sluta röka till a-kassan, vi kan vi fruntimmer image80

Hon åkte strax före 15 och jag ringde Gröt en sväng. Sen blev det att slänga i en maskin tvätt (igen). Tvättar lite tröjor till pälsket..skönt att få undan så man kan börja fylla tvättkorgen igen..hehe. Det enda dryga är ju att man måste hänga och vika in skiten sen också..men det är väl smällar man får ta. Helt underbart att ha egen maskin iaf så man slipper anpassa sig till tvättider och annat tjafs.

Nu sitter jag och funderar på om jag ska ta den lilla disken också, eller om jag ska vänta tills jag har ätit. Det vore ju smartast..men känner jag mig själv rätt så blir jag rastlös och står snart där med disksvampen i högsta hugg. Men det är väl så..att har man inget att göra...så får man se till att skaffa sig.

Men innan jag gör nånting annat så ska jag kika om det har kommit in några fler jobb. Sen en liten snabbdammsugning.

Och förresten...ni glömmer väl inte att rösta? image79

311572-59


Äntligen

Äntligen så har klockan blivit såpass att man helt legitimt kan slänga sig i sängen och dra täcket över öronen. Det här har nog fan varit den längsta dagen på länge mina vänner. Jag har verkligen fått kämpa för att inte lägga mig ner i den otroligt inbjudande soffan. Nog har jag besökt den, tro inget annat...men då tvingade jag mig själv att sitta. Så fort jag kände att jag började glida längre och längre ner..så var det bara upp och springa igen *puh*

Jag hade kunnat lägga mig i sängen för länge sen, men jag vet inte om jag har någon större lust att vakna kl 6 imorgonbitti. Det känns mer vettigt att börja göra sig klar för att sussa nu. Och ni kan inte ana (eller jo..Gröt kan) hur skönt det ska bli att lägga det stackars huvudet på kudden. Jag kommer att få lock för ögonen (mohahaha..internskämt).

Gröt ringde nyss så vi fick säga godnatt, jag skulle kunna tippa på att han somnar minst lika bra..om inte bättre än mig ikväll. Det hoppas jag iaf..och att han får sova hela natten igenom innan det är dags för jobb imorgon igen. Och med det samtalet så får det bli tack och hej för idag.

311572-59

Give Me :P



image92

Dödens trött

Jag vimsar omkring som en yr höna här hemma för tillfället. Sov inte alls mycket inatt vilket iof var ganska väntat..men ändock jävligt irriterande. Vid 8-tiden gav jag upp snurrandet i sängen och klev upp. Sen dess har jag bara irrat omkring och försökt göra en massa nytta (för att hålla mig vaken). Tveksamt om jag lyckats. Det känns som om man bara flyttar runt grejerna här hemma *suckar*

Iof så har jag väl lyckats få undan disken och tvättat två maskiner, men det är liksom två grejer som man bara inte kan misslyckas med. Mer än så vet jag inte om jag mäktar med idag. Soffan känns jävligt lockande men jag vet ju att jag förmodligen tvärsomnar om jag försöker mig på ett besök där.

Har suttit en liten sväng vid datorn också (som ni kanske ser). Har gjort lite småförändringar i bloggen, inte mycket men nog för att det ska märkas (hoppas jag). Sitter och fnular på lite mer ändringar, men har inte ork att bråka med koder som jag totalfastnar med. Så det får nog se ut så här ett tag...tills imorgon iaf då jag förmodligen har fått sova en hel natt.

Pratade med Thuss alldeles nyss....hon var väl ungefär lika pigg som mig. Dock så har hon väl lite bättre rutin på det där med vakennätter image79.

Ringde Gröten också...men han hade fullt upp så jag får väl vänta ett tag innan jag får honom i luren. Men den som väntar på något gott.....image85

Men nu ska jag hänga den sista tvätten...sen blir det.....ja...who knows?

311572-59

Nu vet jag varför jag läser BlondinBellas blogg^^

Nu har jag äntligen kommit underfund med varför mina fingrar ibland knappar in mig på Blondinbellas blogg. Det är inte för att jag vill läsa hennes briljanta inlägg eller för att jag är nämnvärt intresserad av hennes inrutade liv. Det är för att läsa alla de hysteriskt roliga kommentarer hon får för sina inlägg. I just love it..finns inte en dokusåpa i världen som kan slå det kackel som pågår därinne. Det är 12-åriga småtjejer som tar i från tårna för att tala om hur sjuuuuk bra BB är, en och annan 15-åring som asså bah måste tala om hur de slaviskt följer hennes mode(?!)tips..och sen har vi de som förmodligen ligger någonstans runt 20...som både blandar och ger med sin kritik. De spräcker bubblor om dubbelmoral varvat med små komplimanger då BB faktiskt lyckats uttrycka en åsikt utan att stava fel eller åter igen blotta sin otroliga dubbelmoral. Jag kan inte låta bli att läsa...ja kommentarerna då. Inläggen skummar jag igenom...för att ha nån som helst clue om vad folk egentligen gapar om. Men egentligen behövs det inte...börjar se ett mönster...de flesta inläggen innehåller samma skit och svada ändå. Jag grämer mig dock lite för att hon får betalt varje gång jag loggar in...men WTF..pengarna kommer inte ur egen ficka.

Gash...limitera min fritid...please image79



I övrigt så är det inte så mycket annat än Söndag idag, en rätt sucky Söndag med tanke på att Gröt begav sig ner mot Sthlm för ett par timmar sen. Nu blir han borta tills på Onsdag. Men....helgen blev lovely och det är jag förbannat glad för. Det gör att denna Sucky - Söndag blir lite mindre dryg att masa sig igenom ♥

Jag känner mig lite rastlös och funderar på att börja knåpa lite på en ny bloggdesign. Jag har lite småidéer om hur jag vill ha det, men som vanligt så vet jag inte om det går att få till. Jag har ju som sagt begränsade kunskaper om att koda i mallen här på blogg.se. Men fan den som ger sig...jag får börja med att trixa ihop en ny header..det är ju alltid en början. Risken finns dock att jag fastnar och sitter hela natten...men jag tänkte vara klurig och ställa larmet på mobilen så jag inte sitter för länge. Då återstår ju bara min kassa självdiciplin..men vaafaan..jag måste ju börja någonstans image80

311572-59

Det gick åt helvete

Hockey idag...och jag försökte med en ny taktik...att inte följa matchen. Det fungerade uppenbarligen inte det heller för Mora förlorade...0-2 slutade matchen och Luleå åker hem med 3 poäng. Undra vad jag ska försöka få till för distraktion ikväll..för att slippa muttra så mycket över matchen.

Annars är det rätt lugnt. Gröten är ju hemma, han kom igår kväll så jag har sovit hur bra som helst inatt. Dumt nog så har jag legat i skarven mellan madrasserna så min rygg är väl inte allt för glad idag. Men det går över, jag får se till att lägga mig lite mer strategiskt inatt.

Vi sitter här vid varsin dator och väntar på att kaffet ska bli klart. Jag passar på att uppdatera bloggen en liten snabbis. Egentligen har jag ju inget av värde att skriva, utan skriver mest för att fördriva tiden. Nu när jag tänker på det så kanske det är bättre att skriva senare....istället för att plåga er med en massa nonsens image79


311572-59

Ett litet tryck



image92

Snart

Snart är Gröten hemma och det känns förbannat bra!!

Jag har hängt tvätten och bytt sängkläder nu, det var ungefär det jag hade ork till. Men det ser helt ok ut här hemma ändå..så det är ju ingen total katastrof att jag inte haft någon ork att fixa och dona. Lite frustrerande är det dock..för jag måste erkänna att jag varit sugen på att greja här hemma. Vi har ju lite tavlor och prylar som ska upp..och det hade jag tänkt göra under de här dagarna. Men well...det får väl bli efter helgen då, om inte sambon är sugen på att få det klart när han är hemma. Men det känns som vi kanske har roligare saker att ägna oss åt när han bara är hemma så kort stund

Nu ska jag återgå till soffan och tv'n, har funderingar på att göra mig en smörgås eller något. Är lite småhungrig trots att det inte var allt för många timmar sedan jag åt middag. Men det får bli det sista jag stoppar i munnen idag.

Febern verkar ha gett med sig så gott som, nu är det bara orken som ska komma tillbaka. Avskyr att vara såhär matt i kroppen.

Ha en trevlig kväll därute...

311572-59



Jag vann...tydligen

image91I Oktober så hade Colgate "Munvårdsmånad", och i samband med det så hade de en tävling på hemsidan. De lottade ut ett kit med lite "sensitiveprylar", det är en serie för oss som lätt drar på sig ilningar i tänderna. Jag borstar ju ofta på tok för hårt och har fått skäll nästan varje gång jag varit hos tandläkaren att jag borstar sönder emaljen. Hade provate sensitive-tandkrämen innan och den funkar fin fint. Så varför inte slänga in ett bidrag tänkte jag. Som i alla såna där tävlingar så skulle man ju motivera varför just du ska vinna och jag skrattar när jag tänker på vad jag skrev, det var ju hur fånigt som helst ju image79

"Anledningen till att vinsten skulle passa bra hos mig, är för att jag då kan pussa obehindrat på det allra sötaste här hemma"

Men tydligen så fungerade det, för när jag kikade posten idag så hade jag en avi på ett paket. Jag hade ju totalt glömt att jag ställt upp i någon tävling, men när jag såg avsändaren så gick det ju upp ett ljus. Det är ju ändå ett par månader sen. Lite fundersam blev jag dock när jag såg att paketet skulle väga 2,4 kilo..det är fan mycket det.

När jag kom hem och öppnade kartongen så insåg jag ju varför. Det innehöll 8 tuber tandkräm, 4 tandborstar, 4 flaskor munskölj och en gäng förpackingar tandtråd. Så nu behöver vi ju inte direkt fundera så mycket på tandvårdsprylar här hemma på ett tag image80



Har pratat ett par ggr med Gröt i telefon idag, och han gav mig en riktig anledning till att bli glad. Han kommer hem och blir hemma tills på Söndag. Jag slipper sakna honom under helgen och det känns...lovely minst sagt. Nu kommer han väl iof relativt sent ikväll..but still...han kommer att sova bredvid mig i sängen inatt *happy*

Har samlat lite krafter och dragit igång en tvättmaskin, hade sängkläder som behövdes tvättas. Men annars känner jag mig som ett urskitet päron ungefär. Så det får bli soffan och tv tills Gröten kommer hem, för då byter jag väl soffan mot sängen...haha

Sorry till er jag skulle ha hört av mig till idag, men jag har inte haft någon större ork att prata i telefonen. Jag är inte den mest sociala varelsen på jorden när jag inte känner mig helt kry..bläää

Nu....soffan...

311572-59

Nattens nattens

Har nyss ätit litegranna, sent jag vet...men jag har helt ärligt inte haft någon vidare matlust under dagen. Förutom frukosten så åt jag en smörgås på eftermiddagen men den smakade faktiskt inte särskilt bra. Men ska jag lyckas med att få bort mina kilon..så får jag inte skippa att äta.

Tog som sagt fram en låda ur frysen..åt nästan hälften nu..resten får jag ta imorgon. Ingen vidare bra idé att smälla i sig en för stor portion så här sent på kvällen. Det smakade faktiskt helt ok...även om jag kan erkänna att jag inte var något vidare hungrig egentligen. Skitfeber I tell you!!! image90

Satt och flippade lite på tv'n samtidigt som jag åt och fastnade på kanalen Zone Reality , hamnade mitt i ett program som heter Cheaters och ja..det hörs väl på namnet vad det handlar om. Det var nog länge sen jag skrattade så mycket som jag gjorde när jag kikade på den där skiten. Jisses...vad fan tänker folk med? Jag fattar det som att du kan höra av dig till det här "cheatersteamet" om du misstänker att din partner är otrogen. De sätter då in bevakning på din partner och allt han/hon gör hamnar på videoband som sedan används som bevis. Slutligen så ordnar de så att en konfrontation kan komma till stånd, allra helst när den otrogne är i sällskap med sin älskare/älskarinna. Det jag fann så hysteriskt roligt med det här...var ursäkterna de hasplade ur sig när de blev ertappade. Det var allt från total blånekan om att något skumt skulle ha skett. En snubbe försökte to m hävda att det inte var han utan hans tvillingbror på filmen som visades upp. Haha..ja för frun som väntade hans 3:e barn hade ju inte någon som helst koll på hans släktträd. Oh my...varför inte bara krypa till korset och stå för att man halkat snett med paketet. Jag menar...när det finns på film så är det väl inte så jävla mycket att snacka om?!
Well..när de väl fått lov att erkänna att "ja..det är jag på filmen och jag var otrogen mot dig" så kommer nästa hit. Nu börjar man anklaga sin partner..det är ju fan DITT fel att jag knullar runt. Hysteriskt.....

Skulle du kunna sätta bevakning på din partner om du misstänkte att han/hon var otrogen?



Nu är det dock sängdags för min del. Har pratat med Gröt och fått säga godnatt till honom, och med tanke på mina få timmars sömn natten tills idag..så ska jag nog kunna somna relativt snabbt ikväll *peppar peppar*. Imorgon när jag vaknar så hoppas jag att febern är ett minne blott och att jag orkar ta mig för att göra någonting. En dag på soffan var inte så jävla spännande vill jag lova.

311572-59

image21


Vilken miss

Snacka om att man är inrutad när det gäller hockeyn och dess matchdagar. Det är ju Torsdag idag och i vanliga fall så innebär det "full omgång", alla lagen i Elitserien spelar match alltså. Men...när jag väl satte mig och skulle klicka igång radion..så såg jag att det bara var en omgång ikväll...bah. Hatar haltande tabeller och sånt shit. Så nu har jag ju gjort ansträngningen att släpa mig till datorn alldeles i onödan *svär*. Dessutom så var jag ju faktiskt riktigt upplagd för att lägga mig ner med hockeyradion på, men tji fick jag.

Har feber idag, säkerligen ett resultat av att jag inte sovit bra. Har ju haft nåt skit i kroppen de senaste dagarna men ingen feber eller liknande. Men immunförsvaret gav väl upp nu när jag inte sov ordentligt inatt. Jag får hoppas att det går över lika snabbt som det brukar. Det spelar ingen roll om jag är lite småhängig i övrigt..men feber gillar jag inte. Fan..blir ju helt slut för minsta lilla ansträngning. Jag hade ju en massa planer på att tvätta och dona idag. Men som det ser ut...så får det vänta tills imorgon om jag har blivit bättre...och det tänker jag se till att jag blir.

 



Var upp en sväng vid datorn tidigare idag (jag har ju faktiskt varit uppstigen ur sängen sen före 10..hehe), jag läste igenom de vanliga bloggarna och en och annan ny. Men ingen jag riktigt fastnade för, men det kanske kan kvitta när jag redan har en ganska gedigen lista på bloggar jag läser i. Dock så tror jag att det börjar bli dags för en liten rensning. Finns ett par som jag inte alls roas nämnvärt av att läsa längre. Bara en massa förbannat gnäll...om allt. Och är det inte gnäll så är det en massa översitteri. Trist...för en av bloggarna jag funderar på att skippa...(om det inte återgår till det gamla vanliga)..var faktiskt förbannat bra en gång i tiden. Men jag blir lite halvless på folk som tror sig vara förmer än andra..och inte gör annat än kritiserar och spyr galla över folk samtidigt som de balanserar omkring däruppe på sina höga hästar.

Jajks...ska jag snacka om gnällig?!?! image79




Har pratat ett par omgångar med Gröt idag också, även om jag tvivlar på att jag har varit någon särskilt bra sällskap. En av tillfällena så var jag så jävla mosig i skallen så jag orkade knappt öppna munnen. Men det var skönt att få höra hans röst iaf. Jag antar och hoppas på att vi hinner höras fler ggr innan det är dags för att sussa. Han har ju iof ett par timmar kvar på sitt arbetspass...och jävlarns vad sleten han lär vara när han kliver ur lastbilen ikväll image90

Nu ska jag kravla mig tillbaks till soffan och glo på tv istället eftersom jag inte fick mig någon hockeydos. Jag skulle ju iof kunna lyssna på dagens match...och se hur det går för Thuss lag. Men det verkar lite överambitiöst nu när jag egentligen inte har någon ork att sitta här. Neh..så slötv får det bli..i väntan på maten. Har tagit fram en låda ur frysen (förvånad?) och den ska väl få tina lite till innan jag slänger den i mikron.

Laters....

311572-59

image21

Would You?



image78

Time To Sleep

Sängdags nu, även om jag inte känner mig så överdrivet trött. Men om jag påbörjar mitt försök att få till någon sorts sömn inatt "redan" nu, så kanske jag hinner få böket avklarat innan klockan slår morgon. Jag menar..det kommer säkerligen bli en och annan vända ut på balkongen för en cigg ihopp om att den ska varva ner mig en aning.

Har pratat med Gröt en snabbis i telefon under kvällen iaf. Han ringde när de kommit fram till vandrarhemmet som de bor på. Förhoppningsvis så får han lite sömn i kroppen under natten. Blir nog betydligt enklare imorgon när han jobbat hela jädrans dagen. Saknar gör jag iaf....men det var väl inte så otippat va? image80



Ja just fan, halkade in på en Drant-blogg nyss...och ja vad säger man? Leksandslogik all over again. Anade dock inte att de hade sådant intresse eller sådan bevakning av MIK som de uppenbarligen verkar ha. Känns som att de börjar bli lite pissnödiga över att risken att få möta MIK i en kvalserie finns. Något annat kan det ju inte vara? För som Drant som fokuserar man ju enbart på sitt eget lag...och att hänga runt på Mora-forum existerar inte. Lustigt I tell you...när deras forum dryper av små rackare som klipper och klistrar citat från Moras sidor..resterande Fjant..flåt..Drantar suger i sig informationen som små svampar. Jag ler...

Och ja...jag läser på Drantforum emellanåt, dock inte särskilt frekvent så länge mitt lag inte möter just Drantarna inom en snar framtid. Idag hamnade jag dock i någons blogg som sagt, och insåg inte förräns några rader in att människan var en Drant. Och kill me....men det var fruktansvärt skoj läsning och får jag ingen sömn inatt..så kan jag ju alltid ha snubbens inlägg i åtanke..så får jag åtminstone skratta bort natten image79

Nu är det dags för date med tandborsten, sen en djupdykning ner i sängen. Klockan 10 imorgon har jag beställt väckning. Då får vi se hur många timmar jag fått sussa. Wish me luck..

311572-59

Back to reality

Onsdag och Gröt har för någon timme sen begett sig ner mot Sthlm för att jobba, nu blir han borta tills nästa vecka. Jag har ju hunnit vänja mig vid att ha honom hemma, eftersom han haft långledigt under jul och nyår. Så lite jobbigt är det att han åkte..det måste jag erkänna. Men det är bara en vecka..sen är han ju hemma lika länge innan det är dags för arbete igen image85

Jag har nyss plitat ner en till ansökan på ett städjobb här i stan. Jag har fått för mig att det var en bra idé..då visar jag ju om inte annat..att jag är intresserad av jobbet for real. Nu har jag ju egentligen ingen erfarenhet av städjobb, men det stod inte att det var något krav heller. På många ställen så får du ju iaf en introduktionstid. Så nu får ni hålla tummar om att jag får jobb. Jag söker ju självklart andra jobb också..men just det här blev jag ju riktigt sugen på image80

Försökte ringa Thuss idag också, nu var det ju lääänge sen vi pratades vid i luren. Jag har tänkt ringa i många dagar..men har alltid sovit en massa länge och sen har dan bara susat förbi. Det var inget svar där..men jag försöker om en stund igen. Jag vill ju ha massa skvaller om hennes lilla semester i Finland och Linköping ju.



Precis efter jag hade skrivit klart raderna om att jag försökt få tag i Thuss...så ringde hon upp mig. Så nu har jag blivit lite uppdaterad om hennes "semester". Och man kan väl säga som så att hon inte mådde direkt kass över att hon hade tagit sig iväg. Jag förstår henne..även om bandet (HIM) som hon åkte för att se..inte direkt är mina favvisar..så kan jag ju relatera till själva grejen. Nu blir det för henne att invänta nästa nyår image79

Nu ska jag dock hänga upp jackan som jag fick ett ryck att tvätta idag, sen blir det att försöka knåpa ihop något ätbart. Kvällen spenderas till största sannolikhet i soffan...sen blir det ett försök att somna i någorlunda rimlig tid. Lite halvjobbigt dock när man är van vid att ha någon bredvid sig i sängen...men jag lär ju göra ett försök att somna innan tidiga morgonen iaf, annars har jag ju förmodligen sabbat hela morgondagen. I värsta fall så får jag väl dänga stekpannan i skallen *skrattar*

311572-59

I väntan på uppdatering



image78

En Lördag i "byn" / Foppatofflor

Det blev en ganska sen kväll igår, vi var ju i "byn" hos mina kära svärföräldrar. Ja..kära är just vad de är..jag trivs så jäklarns bra därute så det är inte sant. Man känner sig alltid välkommen och jag som egentligen är ganska blyg..har aldrig någonsin känt att jag "behövt" vara det där. De är übermysiga och lätta att umgås med *Me Happy*

Vi blev ju som jag nämde bjudna på mat där igår, oxfilé och potatisgratäng. Till det sallad och hembakta tekakor...behöver jag säga att det var hur gott som helst. Jag åt två portioner men tänkte faktiskt på att jag skulle överlåta en ganska stor del av tallriken till sallad. Jag var hyfsat duktig..så duktig som man kan vara när man blir bjuden på god mat. En sak som jag iaf ska ha cred för...det är att jag inte drack någon coca-cola och jag tog inte ett enda chips ur skålen som stod på bordet i tv-rummet image84

Vi blev kvar där till sena kvällen och tog bara en snabb sväng runt stan på vägen hem. Men tidigt i säng blev det inte..vi fastnade ju framför tv'n i vanlig ordning. Vi är totalt värdelösa på att upprätthålla en normal dygnsrytm här. Men det blir det snart ändring på. Gröt börjar ju jobba i veckan så han har ju liksom inget annat val..och jag får nog anlita honom som väckarklocka igen. Det vore ju på sin plats om jag också röck tag i skiten och började vända tillbaks timmarna som de ska vara.



Ja..ni har ju säkerligen redan fattat att vi tog oss en skaplig sovmorgon idag också. Det dumma är ju att man liksom inte känner sig riktigt utsövd när man sover sådär pass fel. Sen låg vi ju iof kvar en stund efter att vi hade vaknat..och bara var sådär lata. Det är ju så sjukt skönt att ligga och dra sig i sängen, det värsta jag vet är att vakna och vara tvungen att kasta mig upp. Men förr eller senare så måste man ju kliva upp..om inte annat för att kissblåsan börjar göra sig väldans påmind.

Vi har inte uträttat så mycket av nytta idag. Gröten hade planer på att åka lite skoter, men det fick vara. Det har visserligen kommit en massa snö..men lite till hade inte skadat. Sen är det väl inte så jättestimulerande att vara ute och åka själv. Det kanske blir imorgon istället med lite tur, vore ju nice om han fick åka lite innan jobbet drar igång igen.

image89En sak har vi iaf hunnit med och det var en sväng på kupolen. Jag fick ju foppatofflor i julklapp, men de var för små...så vi fick med oss kvittot igår och åkte ner för att byta dem idag. Perfekta att ha när man springer ut på balkongen och röker. Sen är de sköna också...riktigt sköna. Men det måste vara helknepiga storlekar på de där tofflorna. De jag fick i julklapp var i 39 och jag har vanligtvis 38 i andra skor...ändå var tofflorna för små. Sen provade jag ett par andra i skoaffären idag som var 39 och de var inte för små någonstans. Knepigt det där. Men nu har jag iaf ett par som passar här hemma så nu är jag glad och nöjd...att jag kan nyttja alla mina julklappar image80

Vi tog en sväng förbi Games på kupolen också, för att se om de fått in Guitar Hero till 360...men icke sa nicke. De skulle få in spel och gitarrer till alla de andra konsolerna imorgon, men inte till just 360 *morrar*. Men vi skulle ringa i slutet av veckan och se om han hade fått några datum på när de skulle få in spelet. Sjukt poppis det där...de sålde ju fan slut i hela Sverige under julen.

Appropå 360 så sitter Gröten där nu och spelar Halo 3. Så jag parkerade mig vid datorn med en kopp kaffe. Har ju ett par bloggar att läsa och sen missade jag ju hockeyn igår...så jag sitter och läser lite vad som skrevs före/under och efter matchen. Mora spelade hemma mot Brynäs och lyckades vända ett underläge på 2 mål...till en seger med 4-2. Ett bra mycket större fall framåt än senaste matchen mot LHC *happy happy*

Jag funderar på om jag ska ge mig i kast med disken istället för att sitta här. Ska kila ut och ta mig en titt och känna efter om jag är tillräckligt motiverad...hoho.

311572-59

En liten röst månne? ;)



image78

In case I did not know

Om jag någon gång skulle tvivla på hur jag egentligen mår, hur jag har det i mina relationer...eller vad jag egentligen pysslar med om dagarna...så behöver jag inte oroa mig. Det finns tydligen nån/några som har full koll på mitt liv och hur det ter sig. Eller full koll var kanske att ta i bra mycket mer än en smula...personen/personerna har i själva verket ingen koll alls.

Jag vet inte om jag ska finna det smickrande eller irriterande. Jag förstår ju faktiskt inte att mitt liv skulle kunna vara av sådant intresse för någon annan. Eller...jag förstår inte att någon skulle ha sådant intresse av att omskriva mitt liv. Och det som verkligen inte kopplar i min skalle..är att man bemödar sig med att diskutera mitt uppdiktade liv med andra? Men vad säger man? Hellre ökänd än okänd I guess image79

Keep talkin' shit about me, you makin' me famous



Ikväll åker vi hem till mina kära svärisar och hälsar på lite. Vi ska tydligen få äta där också (*mums*), men jag får hålla lite fan på mig så jag inte äter för mycket i vanlig ordning. Men man får alltid så god mat när man är där..så det är svårt att låta bli. Nu har iof magsäcken dragit ihop sig lite eftersom jag reducerat mina portioner ganska bra de senaste dagarna. Jisses vad fort det går att justera sånt där i kroppen. Samma sak med sötsuget..socker börjar smaka illa bara man gått utan någon dag. Eller utan vet jag egentligen inte, för numera är det ju fan socker i allt man stoppar i sig. Man får kolla supernoga på förpackningen och vad man än plockar i hyllan så står kolhydraterna i skyn och större delen..är socker *urrk*. Snacka om att lura in folk i ett beroende.

Det ska hur som helst bli skönt att komma ut till "byn" en sväng. Vi har ju inte varit där sen julhelgen. Det är så lugnt och skönt därute. Jag hade lätt kunnat bo där...om inte lägenheterna hade varit så förbaskat dyra. De finns ju inte så många hyresrätter där...och de som finns är visserligen fräscha..men mindre till yta och högre i pris. Men ändå....någon gång i framtiden så hade det varit lovely att bosätta sig där image80

Jag skulle egentligen ha tvättat idag också, finns en hel hög med handdukar och annat shit. Men eftersom mitt älsk tvättade åt mig igår så är det ju inte på långa vägar någon direkt panik. Jag får ta det en annan dag helt enkelt, tvätten går ju förmodligen ingenstans ändå..hö.

Men nu ska jag läsa lite andra bloggar medans Gröten gör sig klar i duschen. Sen bär det iväg till byn.

Ha en fin Lördag....

311572-59


Fil och Müsli

Det blev lååång sömn idag, det behövdes eftersom jag pg a übertäppt näsa inte lyckades att somna i tid inatt. Men det var skönt att sova länge, utan någon tid att passa eller någon som ringde och väckte oss. Eller ja, Gröts lur ringde strax efter 7 imorse..men då var jag så trött så det störde mig inte nämnvärt..och jag slapp ju svara och prata med någon. Efter det samtalet blev allt kolsvart och jag öppnade inte mina ögon ens på glänt förräns Gröt tassade upp och gick på toa...alldeles för sent på dagen. Tiden tänker jag inte ens skriva ut...så länge sov vi..haha.

Till frukost skippade jag smörgåsarna och körde på fil och müsli, och dra mig baklänges vad mätt jag blev. Inte sådär äckelmätt som jag kan bli när jag käkar smörgås. Utan skönt mätt...och gott var det också. Jag har aldrig varit något större fan av fil, men med müsli funkar det uppenbarligen fin fint och jag inbillar mig att det är nyttigare än smörgås och O'boy / kaffe...haha. Nu tog jag inte en helt osötad müsli..men klart bättre än sockerbomben O'boy iaf image79

Det har bara gått ett par dagar av mitt "nya liv", men den här ggn känner jag fan att jag kommer att klara det. Jag är så jävla motiverad och så jävla trött på mina extra kilon så jag har liksom inget annat val. Ingen annan kan ju göra jobbet åt mig. Jag hade tänkt börja simma också, effektivt och finemang för mig som har en rygg plus knän som inte alltid är så sammarbetsvilliga. Simmar du så belastar du ju inte på samma sätt men får samtidigt bra träning. Jag måste bara övervinna min rädsla för att visa mig i badkläder. Hur många ggr har man inte sagt att man måste tappa de första 10 kilona innan jag visar mig i ett badhus eller gym. Men WTF...du går väl ändå dit för att göra något åt saken, kan anta att jag bara använt argumentet för att jag varit för lat att ta tag i saker och ting.

Läsk och godis har jag inte ens tittat åt de här dagarna, och ska jag vara ärlig så har jag inte ens känt sug efter att dricka coca-cola, något som jag lätt hade kunnat bälja i mig 2 liter av på en dag. Så småningom så kommer jag nog tappa suget helt och tycka att skiten smakar riktigt röv...det är mitt mål.

Nu är det början på helgen, och under helgerna får jag slarva lite. Men jag vill fortfarande inte äta en massa skitmat eller trycka i mig godis. Så när jag vill ha gottis framför tv eller film...så blir nötter ett bra alternativ. Och ska jag mot alla odds dricka läsk, så får det bli från Soda Stream, den är inte lika sockrad som köpeläsken. Dock så ska jag försöka undvika det i största mån, även under helgen.

För kvällen har vi inte planerat något än. Jag har ju inte ens tagit mig ifrån datorn än och jag skulle ju ha tvättat och en massa andra nyttigheter. Jag hinner väl iof än, men ska jag vara helt ärlig så är jag inte så överdrivet sugen. Vi får se vad som händer och sker helt enkelt. Nu ska jag iaf försöka dra mig från datorn en sväng. Men jag uppdaterar nog snart igen. Har ett inlägg på lut i skallen...men har ingen ork att plita ner de tankarna just nu image79

Men innan jag trycker på publicera...så vill jag ge en image85  till min Gröt ♥

311572-59


Västerås

En eftermiddag i Västerås, jo jag tackar jag image79

Idag blev det en biltur med destination Biltema i Västerås. Jag och Gröt åkte ner med S & R som skulle inhandla lite prylar till bilen. Hade inte många timmars sömn i kroppen när vi klev ur sängen imorse, men det gick förhållandevis bra ändå. Nog för att jag är skapligt trött nu, men det är ju bara positivt....för då blir det väl kanske lite bättre rytm på dygnet.

Besöket på Biltema gick ganska snabbt, alla visste ju i princip vad de skulle ha och jag hade inga pengar.  Hittade ju iof en hel del skoj som jag lätt hade kunnat slänga ner i korgen. Efter biltema så blev det en sväng in på Bauhaus och därinne hittade jag ju såklart ännu mer pryls som jag ville ha med mig hem. Nu vet jag ju iaf vart jag ska åka när jag börjat driva in pengar igen image80

När vi "shoppat" klart så bestämde vi oss för att göra ett besök på Donken som låg tvärs över vägen. Jag försöker ju som sagt tappa några kilo så jag tog inte alls det gamla vanliga. Det fick bli en McFish och en juice till det medans de andra i sällskapet slog på stort. Blev jag mätt?! NEJ!!! Till att börja med så var tjejen i kassan totalt förvirrad och hade nog ingen aning om vad hon pysslade med. Efter många om och men så fick jag min "fiskburgare", en liten fiskpinne mellan två bröd. Smakade just ingenting. Juicen var däremot god...älskar juicen som de har på Donken. How ever...aaaldrig äta där igen.

Nu är vi hemma och resterande kväll skall väl spenderas i soffan. Och som mina ögon känns nu..så blir det nog inte många timmar i vaket tillstånd. Med lite tur så sover jag finemang inatt och kommer upp skapligt utan knot imorgon.

Och till sist....MIK kryssade mot LHC ikväll. Ett liiitet fall framåt.

311572-59

Dagen efter dagen efter

Nu är det nya året igång och med det en del förändringar som sagt. Den första sprack ju redan igår, men jag bestämde mig för att starta om fro m idag. Jag skulle ju inte äta någon skitmat mer än en gång i månaden på sin höjd. Men igår blev det pizza iaf....fy på mig!! Men nu blir det inget mer på minst en månad och det är jag fast besluten om.

Nyår firade vi uppe i Gagnef hemma hos två vänner. Vi lassade med oss lite öl och annan dricka och begav oss upp så vi var där vid 17:30-tiden ungefär. Damen i huset hade förberett inför maten, så vi behövde bara slänga ner det i gratängformar när helst vi ville. Det skulle bli potatisgratäng och fläskfilé, det funkar alltid. Vi planerade att runt 20 skulle bli finemang att sätta maten i ugnen, då blev det inte allt för sent och vi hann ut för att smälla och titta på lite fyrverkerier runt tolvslaget. Dunderskönt att få komma bort lite från stan också, och så fick ju Gröt dricka sig några pilsner image80

Vi satt i soffan och smådrack lite och käkade lite snacks i väntan på resten. Det blev en och annan öl och någon Smirnoff Ice. Vid 20-tiden så fixade jag och S i ordning maten och ställde in den i ugnen. Det blev 3 gratängformar och det tog lite mer tid än planerat, så jag tror klockan hann bli 22:30 innan vi satte oss ner för att äta, det vore en underdrift att säga att vi var hungriga. Jag gjorde misstaget att äta alldeles för mycket, jag blev proppmätt och hade en mage som stod som en trekant. Men gott var det och trevligt och det är ju huvudsaken.

Efter maten så bylsade vi på oss en massa kläder och gick ut för fyrverkerierna, det sköts av så mycket åt alla håll så jag hade ingen aning om vart jag skulle titta. Gröt smällde iväg de vi hade haft med oss och vi önskade varandra ett gott nytt år. Där vi stod och kikade så var det relativt öppet åt alla håll så vi hade ganska mycket att hålla reda på. Himlen mullrade och lös upp så det såg ut som om åskan gick...superfint!!

Sen blev det in i värmen och dags att öppna någon öl till. Vi satte oss i soffan och småpratade lite, men det blev inte så supersent i säng. Ganska skönt om man tänker efter, man är ju liksom inte 20 längre...haha. Jag hade inte orkat festa på som man gjorde när man var yngre. Så helt klart finemang nyår med massa god mat och trevligt sällskap. Dessutom så mådde man ju faktiskt helt ok när man vaknade igår. Vi sov ju över däruppe...och sov det gjorde jag..som en stock image79



På vägen hemåt igår så svängde vi förbi en kompis till Gröt som också bor i Gagnef. Det blev en ganska snabb sväng men Gröt hann iaf provspela lite Wii och det såg ju inte ut att vara allt för tråkigt. Jag satt iof bara vid sidan om och fnissade åt hur fånigt det ser ut när de stod med dosorna och viftade med armarna. Jag var för feg för att testa själv helt enkelt..haha. Men det kanske får bli till en annan gång, någon tjusning måste det ju finnas med spelet eftersom det har blivit så poppis. Men först och främst så vill jag ha Guitar Hero till 360:n som står här hemma.

När vi kom hem så ringde vi efter en pizza (fy igen) och de var riktigt snabba den här ggn, de hade tagit in en extra bil just för att det var nyårsdagen. Jag kan tänka mig att det var en del med pizzasug igår. Och just den här pizzerian har ju så jädrans goda pizzor också. Helt klart att man kommer att sakna dem nu när man ska lägga om sitt ätande. Men o andra sidan så blir det väl bara ännu godare de få ggr man väl unnar sig..don't you think?

Kvällen spenderades i soffan med massa filtar och en film. Vi kikade på Zodiac, som är baserad på en verklig händelse. Den som har lite intresse för seriemördare vet direkt vad jag pratar om. Skriver inte så mycket mer om filmen, utan ni får se den själva helt enkelt image79

Idag har vi inte gjort många knop här hemma, Gröt tvättar lite arbetskläder och jag har nog inte gjort så mycket annat än käkat frukost och satt mig här. Tänkte dock ta tag i disken så småningom...men jag drar mig, för nu är det inte liiite disk i köket *muttrar*

Hoppas ni fick en riktigt nice nyårsafton!!!

311572-59



RSS 2.0