♥ Våga Vägra Modebloggar

Huh...jag är så urbota trött på alla dessa jävla modebloggar som poppar upp överallt. Jag är på gränsen till att kräkas och då är det illa. Neh, jag har inget emot mode i den bemärkelsen...mer än att jag inte bryr mig nämnvärt.
Men alla dessa bloggar om detta?! Jag skiter liksom högaktningsfullt i vad "emma 22" hade på sig igår!!

Dessutom så tenderar en ganska hög procent av dessa bloggar drivas av folk som har noll koll. På både mode och layout. Har man ett genuint intresse för mode så anser jag att man borde ha ett hyfsat utvecklat sinne för det estetiska. Men icke....där bedrog jag ju mig kapitalt.

Dock så finns det en modeblogg som jag (tyvärr) följer ganska regelbundet. Men inte för att jag tycker att skaparen har något direkt sinne för det hon bloggar om, utan mer för att jag skrattar mig blå varje gång jag klickar in mig på sidan. Ja...jag är så jävla låg att jag läser en blogg enbart för att jag tycker att människan ifråga är så jävla fånig och puckad så det inte finns ord. Kill me!!! Jag lär inte sluta läsa i första taget. Låt mig få ha min lilla oas i gottandes åt andras....vad säger man....totala avsaknad av självdistans^^
Dock så måste jag ju ge människan lite cred för att hon liksom vågar skylta med sin totala okunnighet.

Neh...jag kan inte heller något om mode, men jag skriver hellre ingen modeblogg eller utger mig för att vara någon expert inom området. Därmed så tar jag mig rätten att såga dessa amatörer....högt och offentligt.

Jag tänker inte länka till min lilla "favorit", en del av er har säkert redan hittat sidan (neeeh...hon ligger inte direkt i toppen på någon lista, men hon har varit rätt utmärkande i andras bloggar där hon frikostigt hostar ur sig sin skit). However....att hon bloggar om mode är ungefär som att en elefant gör reklam för bantningspiller...get it? Mohahaha.

Så...nu har jag nog varit småsint nog för idag.....

Men vaaad faaan, nu funkar tydligen inte hjärtat i rubriken heller....nu syns bara koden?! WTF?!?!?



Dina Ord
Postat av: Junitjej

Hur kvinnlig är du?
http://junitjej.blogg.se/1192633304_manlig_eller_kvinnlig.html

2007-10-17 @ 19:25:46
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Ofelia

Hahahahahaha... Kan inget annat än att hålla med. ;D Tycker det kan vara kul att skriva nåt _enstaka_ inlägg om mode el. dy, men det är också allt. Dessa bloggerskor som enbart postar bilder på vad de vill ha, senaste nyheterna på H&M och vad allehanda kändisar har på sig är... ähum... inget vidare (=snällt ordval).
Men nu blir jag ju nyfiken på vilken blogg det är du följer! ;) Min favvohatblogg är utan tvekan Blondinbellas dito, hähä. Läst den? ;P

Kramar!

2007-10-17 @ 21:23:15
URL: http://psilo.blogg.se
Postat av: soya

Är det den kossan jag tror att du menar?

2007-10-18 @ 10:45:04
URL: http://abstinence.blogg.se
Postat av: Gröt

Hm, undrar om inte jag med ska börja blogga å skriva modeblogg.. blir ganska lätt :o)
Idag har jag svarta jeans och en svart t-shirt, igår hade jag signalgula arbetsbyxor och en svart t-shirt...bara att ändra om det är ett tryck på tröjan ;op Tror de kan bli en riktig hit ;o)

2007-10-18 @ 17:47:48
Postat av: Soya

Gröts idé var klockren. Jag skulle bli en trogen läsare :)

2007-10-18 @ 22:40:48
URL: http://abstinence.blogg.se
Postat av: Sofia

I hear you!! Det trista är att merparten av dem som ligger på typ blogg.se's topplista är dessa sextonåriga töntmodebloggare som förmodligen ljuger sig blåa ang all shopping de gör. Jag menar, hur mycket pengar har man som sextonåring egentligen? Synd att de bra bloggarna sällan kommer fram pga dessa spammande småglin. :(

2007-10-19 @ 17:08:25
URL: http://sofiaisobel.blogg.se
Postat av: Gabriella

Nu blev jag nyfiken vilken blogg du menar :P Jag har juh en shopping blogg som du säkert vet men anser inte att den ens är i närheten av modebloggar. Min is da shit :)

2007-10-23 @ 13:49:30
URL: http://babbi.blogg.se
Postat av: Gabriella

Den där bloggen har jag kollat på innan några gånger. Håller med. Orka.

Den som snott min är http://ninninusens.blogg.se och dom hon "hjälpt" som oxo har mina koder. FÖR uppenbart!!

2007-10-23 @ 18:01:29
URL: http://babbi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Jag heter:
Jag kommer tillbaks
Mail: (publiceras ej)

Min blogg/hemsida

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0