Farbror Polisen

Nu tycker jag att jag har fyllt min kvot gällande besök på polistationen..för ett bra tag framöver. Inom loppet av en vecka så har jag besökt nämnda ställe 3 hela ggr. Det är mer än jag brukar hinna med på ett år nuförtiden. Nu är det ju iof inga dumheter som föregått mina små visiter, utan det är ju det där leget jag tjatat så förbannat om. Nu är det dock uthämtat...så nu får jag hålla till godo med den där lilla plastlappen i 5 år. Men jag säger det igen...FI FAN så jag ser ut på kortet *asg*.

Gröten har åkt iväg på lite ärenden i jobbet, själv så drog jag igång en tvättmaskin så fort jag kom hem. Hade jag inte sett till att göra något..så hade jag förmodligen tuppat av på soffan. Jag sov väl i 4 timmar inatt..på ett ungefär. Så när klockan ringde vid 10-tiden så var jag inte allt för sugen på att kliva upp. Men måste man så måste man. Hade jag lagt mig ner på soffan nu så hade jag somnat bums, men jag tänkte försöka hålla mig ifrån det. Men det kommer nog att sluta med att jag tar mig någon timmes vila under dagen, annars slutar det med att jag tvärsnarkar kl 20 ikväll och det har jag heller ingen lust med. Det är ju ändå Fredag...vilken skillnad det nu gör^^

Nu ska jag sparka igång kaffebryggaren och medans jag ändå är där så ska jag ta mig en titt på disken. Den borde tas om hand om, frågan är bara när idag jag hade tänkt orka det. Well...det får visa sig helt enkelt, kaffe och cigg först och främst.

311572-59

3 Poäng

Fingrarna har jag kvar, trots en sjukt spännande match. Eller ja, det var väl iof inte förräns i slutet av 3:e perioden som det blev riktigt illa. Mora tappade en till synes säker 4-1 ledning...och bjöd in HV71 till att reducera inte bara en..utan två ggr. Två totalt jävla überonödiga utvisningar som kunde ha resulterat i att Mora fått stå utan de eftertraktade 3 poängen. Men nu blev det inte så...som tur är. Och mycket kan man nog tacka kvällens målvakt i Mora för...Lasse Johansson!! Coolt för en 20-årig kille som gör sin första säsong i ES...att han får spöa serieledarna. Men som sagt...fingrarna kvar, dock så hade jag en grym huvudvärk en liten sväng efter slutsignal.

Det blev ingen film ikväll. Jag vet faktiskt inte vad vi gjorde istället...förmodligen så fastande vi i någon kass serie på tv. Eller så var det så att jag tvärglömde att jag ens var sugen på att se film...och därmed inte la upp det som förslag. Tiden har ju uppenbarligen gått iaf...så jag antar att vi inte haft så jävla trist ändå *skrattar*
Thuss tipsade iaf om vilken film vi INTE skulle se...och Gröt kom med en snabb respons. Angelina Jolie är ju med i den..så sååå jävla kass kan den ju inte vara.....haha..vad säger man? Jaha..vilken film pratar jag nu om då? Jo..Beowulf, helt ärligt så har jag nog inte ens kollat upp den filmen. Brukar bli lite nyfiken på de filmer som det görs reklam för stup i kvarten, men jag antar att jag varit så nedrans inställd på Harry Potter att jag inte tänkt en tanke på att det faktiskt kommit andra filmer som kan vara värda att se :P

Nu är klockan dock waaaaay to much för att sitta här och svamla. Gröten kikar McGyver och efter det så är det nog sängen för oss båda. Den känns faktiskt mer än lovligt lockande just nu. Imorgon blir det uppstigning i hyfsad tid, tänkte släpa mig ner till farbror polisen och kika om mitt leg finns där så jag kan hämta ut det. Vore ju dunder om så vore fallet. Så...nattacigg och sen ska jag förgylla natten för Gröt genom att snarka i hans söta små(?!) öron :D
311572-59

Ännu mer snö

Jeeej....nu har det kommit ännu mer snö häruppe och vi jublar. Allt blir så mycket trevligare när den vita snön bryter av mot allt mörker. Det känns inte så kallt och trist när det ligger ett vitt täcke över allt. Och sen synen av de kala mörka träden....kan det bli så mycket vackrare än så? Sen så lägger det ju grunden för allt skoj man kan roa sig med under vintern, skoteråkande te x. Jag skulle nog utan att blinka kunna räkna upp 10 st som nu står och jublar över att snön bestämt sig för att täcka vårat landskap i vinter ;)

Sitter och lyssnar på hockeyradion just nu, Mora möter HV71 på hemmais. Apnervös är jag...eftersom det i princip är ett måste med poäng i den här matchen. Att vi möter serieledarna ska inte behöva betyda att vi är uträknade från start. HV71 har inte haft så lätt för Mora som de kanske hade önskat. Well....bli inte förvånade om ni i dagarna träffar på mig med fingrarna halvt avgnagda....det finns ju som sagt en vettig förklaring till det. Men tummen spar jag..för den lär jag krampaktigt få hålla under 60 effektiva minuter ikväll.

Gröten står i duschen men när han är klar så blir det till att pulsa iväg mot affärn. Jag behöver cigg och han hade fått något paket som ska hämtas ut. Dessutom så måste vi kompletera vårat matförråd med lite bröd, mjölk och annat smått. Vi fick käka mandelkubb till frukost idag, ingen av oss hade tänkt på att frysen var tom på bröd. Ingen frukost att rekomendera, men magen hade fått krupp om jag inte hade stoppat något i den.

För kvällen har vi just inga direkta planer. Jag är sugen på att se någon film...så jag ska förhöra mig lite om vad vi har hemma att välja på. Sen får jag hoppas på att jag inte är den enda som känner för att krypa ner under filten och kika film. Men det ska nog inte bli några större problem om jag känner min sambo rätt :D

Nu gjorde Mora just 1-0 i matchen så jag avslutar det här inlägget med ett YES!!!

311572-59


Låsta inlägg

Hm...möjligheten att kunna skriva låsta inlägg här på blogg.se skulle nog inte vara så dum. Ibland så känner man ju att man vill skriva mer privat. Som det när nu så har man ju iof möjligheten att skapa en hel blogg med lösenord. Men det känns lite överkurs på det viset, det ter sig lite lättare att bara ha en liten ruta där du kryssar i om inlägget skall vara privat eller inte.

Det finns ju flertalet andra bloggar med den möjligheten (vad jag har sett), så varför kan den inte finnas här också? Är det bara jag som saknar en sådan funktion?

311572-59

Snart åker vi

Nu är det bara dryga veckan kvar innan jag och systeryster beger oss iväg på äventyr. Jag har inte varit på en kryssning sen....ja..jag kommer fan inte ens ihåg, så det här ska bli skitskoj rent ut sagt. Det enda lite träliga är ju att jag inte har särskilt mycket pengar att röra mig med. Men jag får se det positiva i att jag iaf kommer iväg på någonting för en gångs skull. Nu hoppas jag bara på att mitt leg är klart när jag kommer ner till stationen på Fredag. Om inte..så hoppas jag att det iaf är färdigt att hämta innan bussen går från stan på Torsdag.

Ska jag vara helt ärlig så börjar jag nog bli lite smånervös, det blir jag alltid om jag ska åka iväg någonstans..det spelar ingen roll vart. Jag måste planera vad jag ska ha för packning...jag oroar mig för att det ska bli krångel med biljetter till buss och båt. Men något säger mig att allt det där hör till...resfeber och shit. Det kommer väl med förväntningarna man har när man ska göra något som bryter av från vardagen. Man får panik över småsaker bara för att man är så rädd att det ska skita sig någonstans...så du blir kvar hemma i vardagen istället.

Jag skulle kunna gissa på att det sitter någon någonstans i en by strax utanför Mora och tänker likadant ;), men det kommer hon säkert inte att erkänna *skrattar*

Men nu ska jag hälla upp lite kaffe sen ska jag ta mig ut i kylan på balkongen. Har funderingar på att dra igång en maskin med tvätt också, men jag har inte riktigt bestämt mig än. Det får visa sig när jag kommer in från kylan igen.
311572-59

Torsk i hockeyn

Gaaaah

Brynäs gick och vann matchen och jag blev på riktigt kasst humör I tell you. Kalla mig fånig..men vissa matcher får man bara inte torska..och som det ser ut nu så behöver vi (Mora) varenda poäng vi kan komma åt..för att få lite arbetsro. Men idag ville det sig verkligen inte trots att Mora satte bra press mot slutet. Jag antar att jag får glädja mig åt det lilla i att Brynäs "bara" fick in en puck.




image71Gröt kom väl hem på ett ungefär exakt när slutsignalen gick. Med sig hem hade han 50 kg sand så jag sprang ner och hjälpte honom att kånka upp det i lägenheten. Sanden är till ödlornars terrarium och ska väl bytas ut imorgon som planen såg ut. Den gamla de har börjar bli lite sunkig och det luktar väl inte allt för mumma därifrån. Så då är det dags för storstädning och in med helt ny sand. Tungt som faen var det att bära...och dyr hade den tydligen också varit. Men men...nu blir det fint åt "kräken" iaf. Vi får hoppas att de blir lika glada som matte för att det blir en rejäl storstädning imorgon. Trots att det blir lite bök eftersom de får lov att flytta ut en sväng,men det ska nog gå fint.

Annars så har vi spenderat kvällen i soffan. Det blev dock ingen film som jag var sugen på från början. Neh, det fick bli dödlig fångst på discovery istället. Helt underbart intressant serie om krabbfiskare på Berings hav. Idag var det ett extra långt avsnitt på två timmar, det bästa från säsongen som har gått. Sjukt skoj...så det ville vi absolut inte missa. Efter det så blidde det CSI Miami...och tro på faen att vi lyckades pricka in ett avsnitt som vi inte redan hade sett för en gångs skull. När det var slut så begav sig Gröt ner i sängen....jag blev kvar här för att läsa mina favoritbloggar och uppdatera min egen såklart, men sen blir det sängen även för mig.

Kul att se att Soya blev glad för min lilla utmärkelse också. Och vem vet...nästa gång kanske det är DIN tur ;)

Men nu är det dags för nattaciggen och sen hoppas vi på att jag somnar utan knussel ikväll. Skulle verkligen behöva det och komma upp i tid imorgon. Har iof inga direkta planer för morgondagen. Tänkte få undan lite tvätt, ringa Flus och se om hon har lust att ta en kaffe. Sen måste jag nog ringa Thuss och vara lite jobbig också :D

Nattens...

311572-59

Nostalgitripp

Sitter just nu och lyssnar på kvällens hockey. Mora spelar borta mot Brynäs...det är inte långt ifrån första nedsläpp. Gröten är borta och hjälper en kompis med lite fixadona. För min del så har jag inte alls några problem med att befinna mig inomhus i värmen..sittandes i den underbart sköna soffan. Den lilla stund jag har vistas ute idag var inte bekväm någonstans. Kylan är sådär jobbig...den tog sig igenom precis allt vad kläder heter.

Jag har roat mig med att läsa igenom de senaste två årens bloggar på lunar. Jisses amalia vilka minnen man fick till liv igen. Mitt liv var verkligen kaos vill jag lova...en berg o dalbana hade inte varit någonting i jämförelse med mitt mående då. Det är riktigt skoj att sätta sig ner och läsa sådant där gammalt shit. Jag har suttit här och skrattat högt för mig själv, samtidigt som jag känt mig lycklig över att jag kommit över en hel massa skit som jag gick igenom då. Mycket kan hända på två år....det är tydligt det :D

Kvällen hoppas jag att jag får spendera med Gröt....nedkrupna i soffan med någon bra film att kika på. Film är en klockren sysselsättning när det börjar bli kallt och mörkt ute. Finns det egentligen så många saker som är trevligare än att  krypa ner i en skön soffa med filt och sambo när det är bitande kyla utomhus? Neh...jag trodde väl inte det!! När Gröt läser det här så tänker han förmodligen att en tur på skotern hade slagit det mesta....men förutom det...så är nog fan mys till en bra film "The shit" ;)


Julpanik har jag så smått börja lida av också. Men det här året så är det ingen panik med vad jag ska köpa för julklappar åt mina nära och kära. Det är ganska enkelt...jag har inte råd som det ser ut nu. Men det känns ju inte heller särskilt bra. Även om jag själv inte känner att jag behöver något mer än ett God Jul från de jag håller kära, så vill jag ändå ge bort något för att visa att jag är glad över att de finns i mitt liv. Thuss har ju iof redan fått en klapp av mig, eller fösedagspresent/julklapp...men den var så klockren..så hur fan hade det sett ut om jag inte hade köpt den åt henne? ;)

Nu är det iof ett bra tag innan julen är här for real, så det hinner väl kanske lösa sig innan det är dags. Jag har ju aldrig någonsin lyckats köpa några julklappar innan dagarna precis innan. Jag drar mig något otroligt för att ränna i affärer, så jag gör det helst inte flera ggr i veckan...mååånader innan det ska vara färdighandlat. Neh, då tar jag det hellre i sista minuten. Då slipper jag beblanda mig så mycket med alla de yra hönsen...och så blir jag fan så mycket mer effektiv om jag har lite stress i ryggen. Bra för magen? Neh...men uppdraget blir ju iaf utfört.

Men nu ska jag fortsätta läsa lite gamla bloggar....sitter redo med kaffekoppen i handen och hockeyradion i bakgrunden. Ute är det svinkallt....men det bekymrar inte mig...för jag har världens skönaste soffa och filt :D
311572-59

(Förra) Veckans Blogg

Något försenad pg a olika anledningar, men här är den....

image52

Soya!!!

Sötaste tösen, gaddad go och glad. Läsvärd blogg där hon delar med sig av vardagens små men underbara ting. Borlänge kommer att sakna henne när hon styr kosan mot Småland. Så klicka er vidare mot Soya så har ni ytterligare en blogg att lägga bland era favoriter :D

311572-59

Fixat och klart

Sådär nu har jag varit ner och ordnat med nytt leg, tog Gröt med mig ner och då gick det alldeles utmärkt. Jag skulle kika ner på Fredag för då trodde hon att det var klart för att hämta ut. Finemang....då vi inte åker förräns på Torsdag nästa veckan. Gött att ha det där gjort, jag har ju dragit på det ett tag nu, eftersom jag inte haft sånt jättebehov av det. Har dock blivit tillfrågad ett par ggr när jag köpt cigg...lite bökigt men well well.

Rätt smart apparat de har nere på snutstationen, snabb och smidig. Men jag ser ut som en mupp på fotot. Har nog aldrig haft varken leg eller pass där jag ser "normal" ut. Har heller inte hört någon som varit nöjd med sitt foto på leget. Man ser ju ut som man har miniögon och som om huvudet är ihoptryckt på något sätt. Antingen så är det något knep de gör med formatet på fotot...eller så är det verkligen så jävlig man ser ut...haha. Och namnteckningen då!! Du får ju skriva direkt på den där apparaten, och det är inte så lätt att få till det vill jag lova. Du står i så knepig ställning. Men what ever....snabb och smidig sak och det tackar vi för.


Flus var här nyss och drack lite kaffe. Nu är hon iväg och skjutsar en kompis men kommer väl snart tillbaka. Så jag passade på att uppdatera här lite under tiden. Stackarn fick komma hit med en petflaska vatten idag, för vårat var tydligen brunt och äckligt. Inget jag ville brygga kaffe på direkt. Får hoppas att det blir bättre under dagen. Känns ju varken lockande att dricka av det...eller ta reda på disken som det ser ut nu. Men jag antar att det lossnat massa skit från rören nu när det först varit kallt...och sen blivit mildgrader ute. Äckligt värre I tell you!!

Gröten är ute och åker skoter idag. Det sög väl rejält i tarmen när vi klev ut för att åka ner på stan. Vi fick ju i princip lov att skotta fram bilen. Det är väl inget idealiskt skoterföre....men säkerligen väl värt att provåka lite i. Så jag har ingen aning om när han dyker hem igen, men det är sånt som får visa sig. Mig går det ingen större nöd på. Jag har ju kaffesällskap...och sen hade jag ändå tänkt att försöka plocka reda på lite skit här hemma. Det finns alltid något man kan fördriva tiden med :P

Och..neh...har inte fått upp veckans blogg än. Men den SKA upp bara jag får en stund ledig sen!!
311572-59

Menspiercing

Bah....jag har fått en sån igen. Det slog mig inte förräns häromdagen faktiskt...men det är ju så det måste vara.
När jag gjorde min mouche så småkrånglade den fram och tillbaka någon gång i månaden. Inte så att det gjorde så där jätteont, men obehagligt och ömt. Så höll den på under iaf första året och jag var skitirriterad. Nu har min labret varit lite småbråkig fram och tillbaka...och nu kom jag ju just på att det faktiskt finns ett mönster. Det är dagarna runt mens (oftast innan) som den blir lite irriterad och jobbig. Jag har alltså fått ytterligare en "menspiercing"...haha. Jag känner inte av någon av de andra jag har och har aldrig gjort. Men helt ologiskt är det ju inte att jag kopplar ihop det här med varandra? Kroppen blir ju känsligare runt mensen. Jag kan ju trösta mig med att min mouche slutade krångla efter runt ett år. Jag kan ju leva med det som det är nu....så jag lär nog stå ut.

Är inte på topp idag direkt. Har ont i magen as hell och känner mig allmänt neråt. Gröt åkte hem till sin mor och far, jag valde att stanna hemma eftersom jag inte känner mig det minsta trevlig eller social. När min mage är i det skick den är i nu så har jag ingen vidare lust att åka hem till någon annan. Det är läge för att gräva ner sig i soffan och tycka lite synd om sig själv. Jag har iof varit utanför dörren en liten sväng. Var tvungen att ta mig till affären för cigg och lite käk till ödlorna. Visserligen så fick jag skjuts av Gröt både dit och hem igen..men still...jag har lämnat lägenheten.



Igår var vi ut till "byn" en kort liten sväng, Gröt och hans far jobbade på med vårat bord. Jag satt mest och myste i soffan med hans kära mor. Jag håller mig lite passiv i det där bordbyggandet, för jag har en känsla av att vi två inte är sådär jättekompatibla i såna där situationer. Jag blir irriterad när folk talar om att si och så ska jag göra...och Gröt blir irriterad när folk inte fattar ;). Så...jag håller mig på min kant så att säga. Jag får väl stå för städningen när bordet ska in istället...så får Gröt sätta sig i soffan och titta på mig när jag arbetar. Låter inte det som en deal? :D

Senare på kvällen så åkte vi upp till Gagnef för att hälsa på S & R, vi blev ditbjudna på mat och det tackar man ju inte nej till. Kan ju inte bli så mycket bättre än god mat och trevligt sällskap en Lördagkväll. Jag har ingen jättekoll på hur länge vi vart kvar däruppe, men den var säkerligen närmare ett innan vi åkte hem mot stan igen. Väl i stan så fastnade vi ute någon timme innan vi till slut hamnade i våran underbart sköna soffa. Sängen kom vi inte till förräns alldeles för sent i vanlig ordning. Men wtf...det är helg. Nya tag imorgon.....och det är ett måste, jag ska ju ner och fixa det där leget imorgon (om inte Gröt åker på att jobba). Det skulle vara skönt att få det där överstökat.

Men nu ska jag ta mig ett bloss och se om magen sparkar bakut totalt, sen blir det Miami Ink. Det är väl så långt mina planer sträcker sig för kvällen. Jag uppdaterar säkert en gång till innan det är sovadags.

Och ja jag skulle ha slängt ut "veckans blogg" i Fredags, men det har inte riktigt funnits tid. Men det kommer förmodligen innan den här kvällen är över....hoho
311572-59


What to say?

Sitter här och gäspar snart käken ur led. Har inte en susning om varför jag inte har pallrat mig till sängen. Man kan ju misstänka att det beror på den nyinköpta spelkonsolen som flyttade in hos oss idag. Och det är väl delvis sanning, dock så har jag inte spelat en sekund på den (än så länge). När Gröt jobbar så får jag passa på att äga åt mig det där. Så...nu minskar ju chansen att han kommer hem till nystädad lägenhet och dukat bord ganska radikalt *fniss*

Jag har suttit och kikat när Gröt spelade nyaste Halo (3). Rätt mums grafik faktiskt...och att vi har surroundljud gör ju inte saken sämre direkt. Jag brukar ha svårt för den där typen av spel...när jag liksom bara ser vapnen på den karaktär jag styr i spelet. Men någon gång ska man väl lära sig det också. Jag får ju en egen profil att spela under.

image69Ett spel som jag däremot har fastnat totalt för...är Splash Bomb, på mobiltelefonen (!!). Hur tragisk är man inte när man spelat så jädrans mycket att man inte kan slå sitt eget rekord längre. Har tagit mig upp till 47000 och kommer nog inte att komma i närheten av det igen. Nästan pinsamt att erkänna. Men spelhelvetet är så meningslöst..men ändock så förbaskat beroendeframkallande. Jag torskar nästan alltid på sådana spel. Bitch, Mahjong os v. Häromnatten så drömde jag om de där röda små blopparna i Splash Bomb...jag behöver avänjning och det på momangen. Jag råkar dock veta att jag inte är helt ensam om att fastna i det där spelet. Även om alla inte är lika snabba som mig på att erkänna vilket jävla gift det där är. Men jag ska vara hygglig och inte hänga ut dig här *flinar*



Sen fick jag väl dagens största suck idag också, behöver inte gå in på så djupa detaljer. Men folk slutar nog fan aldrig att förvåna mig. Saknar folk i allmänhet insikt om sig själva...eller är det bara så att gemene man går omkring med en dubbelmoral som luktar värre än en fullskiten kattlåda? Man kan ju börja fundera när man klickar omkring och läser hur folk resonerar. Rätt skrämmande faktiskt....och näst intill mer tragiskt än att jag är heltorsk på ett mobilspel.

Men nu börjar det bli dags för natten här. Krysslådan är avstängd för inatt....så det är väl bara det obligatoriska surfandet som är kvar innan kudden kidnappar mig ett par timmar. Så...nattens på er.
311572-59

Xbox 360

Jaha....då vart vi med Xbox 360 då, bara sådär utan att blinka. Det vart dessutom en sådan där Halo 3 Special Edition. Och bara för att det blev så mycket skojigare så fick vi med den här boxen. Jag är egentligen ingen xbox människa från början, jag har mest nött Nintendo och Playstation, så jag har inte så jättestor koll på just Halo. Men jag lär väl få lov att lära mig nu när det är det enda spelet som vi har till 360'n för tillfället...haha. Men någon gång i framtiden så ska vi ordna det underbara Guitar Hero....då jävlarns!!!

Annars är jag mest trött. Vi la oss ner och vilade en stund under eftermiddagen, men jag vill inte påstå att jag känner mig så jävla mycket piggare för det. Men jag sov väl för länge i vanlig ordning, jag är verkligen värdelös på det där med att kliva ur sängen/soffan eller vart jag nu väljer att lägga mig och vila. När klockan ringer så ska jag bara ligga en stund till...och så...ja ni vet(?!) *suckar*

Nu har vi beställt mat och Gröten kopplar Xbox för fulla muggar. Jag skulle nästan kunna gissa vart vi kommer att spendera våran Fredagkväll. Men vi får slåss om handkontrollen, för vi har bara en ;)

Laters....
311572-59

Det sket sig

Klev upp vid 9 imorse så jag stod färdig och redo när Flus kom vid 10 för att hämta upp mig. Hon var bussig och skulle följa med mig ner till Polisen för att fixa det där med mitt leg. Snuskigt trött var jag eftersom jag inte sov många timmar inatt. Jag tror det blev 2-3 timmar på sin höjd. Men, jag pallrade mig som sagt upp..gjorde mig klar och klev ut i stans "snöoväder". Lagom inspirerande. Missförstå mig rätt...jag gillar snö, men inte när det snöar in i både näsa och ögon.

Vi svängde in på Skattemyndigheterna först och hämtade ut ett personbevis och sen åkte vi vidare ner till polisen. Det stod väl en person före mig i kön vilket kändes rätt hoppfullt. Vi var väl inte så jättesugna på att bli fast där nere hur länge som helst. Efter ett par minuter så blev det mitt nr och jag klev fram och förklarade att jag ville ordna ett nytt leg. Hon bad mig att visa leg på att det var jag (jaa...det är ju vanligt att man slänger ut pengar på ett nytt om man redan har ett som är giltigt). Jag förklarade att jag inte hade något och att det var därför jag var där. Men jag hade ju Flus med mig som kunde intyga att jag verkligen var jag. Men...det gick ju inte för sig. Det måste vara någokn närstående...så nära vän fungerade inte. Men sambo gick bra om det var så att jag inte hade några släktingar som hade möjlighet att följa med mig in. Men gaaah.....för allt de vet så skulle jag och Flus ha kunnat känt varandra flera år innan jag och Gröt träffade varandra. Vilket isf hade betytt att hon rent teoretiskt hade mer koll på att jag var jag så att säga. Tycker att det känns rätt fånigt att hon inte kunde legitimera mig, för att vi inte var släkt eller bodde ihop. Men nu är det väl som det är, och Gröt får väl åka ner med mig på Måndag om det är så att han inte jobbar. Annars vet jag fan inte hur det ska gå till. Jag fick ju inte använda mitt gamla leg heller...eftersom det gått ut för över 3 månader sedan *suckar*



Nu sitter jag hemma och glor på Våra bästa år samtidigt som jag uppdaterar den här bloggen. Flus har nyss åkt hemåt efter att ha druckit ett par koppar kaffe med mig. Hon hade klipptid vid 15-tiden och ville hem och tvätta håret och lite grejs innan det var dags. Skoj att träffa henne igen, det var ju ett tag sen hon var hemma sist...och vi har ju inte hörts så mycket på telefonen den sista tiden. Förhoppningsvis så hinner det bli ett gäng kaffekoppar till innan hon åker hem mot Örebro igen!!!

Men nu ska jag nog luta mig tillbaks i soffan en stund, och försöka klura ut vad man ska sysselsätta sig med sen. Finns ju miljoner saker att fixa här hemma...bara man vet vart man ska börja. Och det kan ta lååång tid innan man kommer underfund med^^
311572-59

Lång sömn

Jag somnade igår, och det nästan omedelbums efter att jag hade gått och lagt mig. Undra om Thuss gjorde detsamma eller om hon satt och läste fanfiction på datorn? Inte heller slängde jag mig i sängen, dock så misshandlade jag mina ben en aning innan jag kom fram till min sida. Jag ser absolut nada i mörkret...och jag vill inte lysa hur mycket som helst med telefonen...ifall att jag väcker Gröten. Inatt var det väl iof ingen större risk med tanke på att han var totalt utslagen. Han hade nog inte ens märkt om jag hade släppt en bomb i sovrummet^^

Sov väldans länge idag, jag tänker inte ens tala om hur länge jag låg i sängen. Jag försökte ta mig upp vid ett flertal tillfällen men det var stört omöjligt. Det var som att sängen höll fast i stackars mig *skratt*. Men nu är jag uppe iaf. Har nyss pratat bort en liten stund med Thuss och nu gör jag väl inte så mycket annat än inväntar hockeyn. Vi möter Modo på bortais idag och jag vågar inte ens spekulera i hur det kommer att gå.

Jag skulle ha åkt ner och fixat med leget idag, men det sket sig ju som märktes. Men det blir att göra ett nytt försök imorgon. Vilket påminde mig om att jag ska försöka få tag på Flus redan nu!!

Men innan jag gör något...ska jag försöka ta mig ut i köket och sätta på en kannan kaffe. Sen ska jag se om jag får med mig Gröt ut på en cigg.

311572-59

GoodNigth Sweetheart

Känner mig fortfarande krasslig. Är matt i kroppen och tycker det är svinkallt i den här lägenheten. Ändå så sitter jag kvar i soffan och ser ut som ett fån. Varför går jag inte bara in och lägger mig bredvid sambon? Därinne kan jag garantera att jag inte behöver frysa!!

Neh, jag har inte tagit mig så långt. Jag fastnade i en massa tankar och har mest suttit och stirrat blint in i tv'n. Jag har ingen aning om vilka program som har passerat, jag har bara hört ett svagt ljud någonstans i bakgrunden. Ibland så kommer jag inte riktigt överens med mitt huvud. Det har en tendens att dra upp en massa tankar och funderingar när det inte passar sig alls. Som nu, när jag är sjukt trött och bara borde krypa ner i sängen. Då vill man inte fundera...man vill bara slappna av och somna in. Hur blir man polare med sin skalle...tell me!!!

Jag ska försöka att muta den med en cigg och ett glas vatten. Något starkare än så har jag inte att bjuda på tyvärr^^
Och skulle jag sitta här när kl slår 3 om cirkus en timme...så är det nog dags att ta en tango med stekpannan.
Att slänga sig ner bredvid en snusande Gröt är nog fan ett trevligare alternativ skulle jag tro!

Svammel svammel...gnatt

311572-59

I Sista minuten

Pratade som sagt med min systeryster idag, som väntade mitt samtal eftersom hon hade läst bloggen innan jag ringde..haha. Trots det så stod hon och bytte på lillkillen när jag ringde....vad är det för framförhållning? ;)

How ever, vi åker ju på kryssning den 6:e December...vilket är ganska snart. Nu hade hon kommit underfund med att hon inte hade något leg. Det är något som jag inte ens har funderat på, förräns nu då. Jag har ju inte heller något leg. Nu syns det väl iof att jag är över 18 år, men det känns ändå tryggare att kunna bevisa det. Det kan ju hända att det blir kontroll när man ska kliva på båten. Och skulle det förmodan inte vara...så kan det ju vara gött att kunna visa upp att man är närmre 30 än 18 när man ska handla i tax-freen. För kan man inte ens förse sig med förfestölen så känns det ju inte så jävla skoj att vara på en kryssning där säkerligen 80% av passagerarna är berusade^^

Jag fick således panik och började självklart leta efter lösningar på det här. I min skalle så tar det ju låång tid att fixa ett leg. Så min första plan var ju att ta med det leg som gick ut i April i år + personbevis. Men, efter ett samtal med Thuss så fick jag reda på att det kan gå betydligt snabbare än så. Att fixa pass hos polisen tar cirkus 5 arbetsdagar (något längre under semestertider), ett Idkort borde ta ungefär samma tid tycker man. Dessutom så är det jäkligt smidigt att de tar foto och allt sådant på plats, då behöver man inte springa och göra sådant innan. Det kostar 400 spänn vilket lät dyrt först, men det går nog inte komma under det priset...tvärtom. Fixar du leg genom post eller bank så måste du ju betala för att ta foton vilket brukar ligga runt 150 spänn...sen kostar leget sin beskärda del. Så det blir samma pengar...om inte mer, plus att det kan ta månader innan leget är klart att hämtas ut...*krångel*

Så min tanke är att springa ner på polistationen imorgon och dona med det där, så ni får hålla tummarna för att inte hela Borlänge fått för sig att fixa leg eller pass just nu. Skulle det nu vara så att jag inte hinner få det klart tills vi åker så får jag köra på plan A. Dessutom så antar jag att jag får ett kvitto på att jag beställt ett leg....så det kan jag ju också ta med mig isf. Gash...varför tog jag inte tag i det här tidigare?

Jag hade tänkt ta med mig Gröt ner eftersom jag måste ha någon som intygar att jag är jag, men nu har han åkt på stans ryggskott och tar sig förmodligen knappt ur sängen imorgon. MEN...Flus kommer till stan imorgon och med lite tur så har hon lite tid över till att följa med mig ner. Om hon kan..så kunde vi ju passa på att ta oss en fika på stan för en gångs skull :P

Well...hålla tummar imorgon då!!

*Huttrar*

Uscha, är alldeles genomfrusen och trots att jag sitter inlindad i både filtar och duntäcke så verkar det inte bli så mycket bättre. Den här lägenheten brukar vara äckligt varm...men nu är det tvärtom kan jag säga. Hur ruggigt som helst. Förhoppningsvis så blir det bättre när jag får tummen ur och börja röra lite på mig. Just nu så orkar jag dock inte. Tänkte att jag skulle vara vän med soffan tills efter Våra bästa år iaf, sen är det dags att ta tag i dagens sysslor.

Gröten har åkt hem till "byn" för att fortsätta med vårat bord, sen skulle han vidare till Falun för att kika på skotergrejer. Jag passar på att stanna hemma och tvätta lite, sen har vi ju det där berget med disk också, vart nu det kom ifrån? Annars så har vi nog inte så höga planer för dagen, inte vad jag vet än så länge iaf. Tänkte ringa far min men får inget svar. Ska försöka få tag på systeryster sen också, men det får bli efter disken...annars slutar det med att jag inte har fått något gjort när Gröt kommer hem, för att jag fastnat i den sköna soffan med luren mot örat.

Skulle kunna slänga på en kanna kaffe, men jag är inte det minsta sugen. Fick knappt i mig frukosten idag, to m O'boyen växte i munnen kändes det som. Och får jag inte ens i mig O'boy utan att tycka att det smakar skit..då är det fan illa. Men som sagt, det ger säkert med sig om jag får upp lite värme i kroppen. För sjuk...det tänker jag då rakt inte bli.

Nu Våra Bästa År.....

311572-59

Nya stolar

Idag kom vi äntligen iväg till Jysk för att inhandla varsin stol. Jag äger ju ingen som jag kan ha när jag sitter vid datorn och Gröt behövde en ny. 300 spänn styck gick det loss på och det var helt ok för att sitta såpass skönt ändå. Jag har dock inte betalt min än, men ska slänga över kronorna på Grötens konto...imorgon!!

Ringde det där samtalet idag också, ska skicka in papper på lite av vad jag sysslat med tidigare. Jag tänkte att jag skulle försöka få tag på min gamla chef också så jag kan få lite referenser därifrån. Så nu får ni hålla alla tummar ni har för min skull!!!

Annars har det inte hänt mycket alls idag. Efter att vi hade shoppat klart på jysk så åkte vi vidare ner på kupolen. Nu har jag varit där 2 ggr under loppet av en vecka....det är inte vanligt vill jag lova. Vi kikade lite priser på Xbox 360 och strosade runt. En meny på donken fick det bli också, smakade faktiskt inte särskilt gott. Eller jo colan där är svinigt god. Jag är nog en av få som tycker att den är godare än colan man köper på petflaska :P

How ever, är röksugen och börjar bli lite trötter nu, så jag ska se om jag får med mig Gröten ut på balkongen. Sen blir det nog att kravla sig mot sängen och hoppas på att man vaknar någorlunda imorgon. Jag har fortfarande inte tankat kameran på bilder från när Thuss var här. Men hon hade snällt lagt upp på mig och lurv...så hämnd kommer inom kort ;)


Jobba i Falun?

Har fått lite tips om att de behöver folk på ett ställe i Falun. Bl a skulle det tydligen behövas folk på nätterna, något som jag verkligen fick stora öron om. Det hade varit helt underbart att få jobba nätter. Jag funkar ju på något konstigt sätt bättre vid den tiden. Kanske inte så supernyttigt för kroppen i längden, men varför inte utnyttja sin förmåga att vara vaken nätterna igenom....genom att tjäna pengar på det?

Nu är det som sagt bara ett litet "rykte" jag har hört, och jag har inte ens tagit mig så långt att jag pratat med dem. Tanken var att jag skulle ha gjort det idag, men det sket sig ju ganska kapitalt då kan man säga *muttrar*. Men imorgon SKA jag ringa det där samtalet. Jag har ju inget att förlora på det, är det så att de behöver folk så kanske jag skulle ha turen att iaf få komma dit och visa vem jag är. Så håll tummar och tår för mig nu!!!


Annars har kvällen varit ganska lugn. Ida var här en sväng och provlåg våran soffa. Jag varvade hockey i radion med massa serier på tv'n, fan vad social jag kände mig. Gröt är fortfarande inte pigg och ligger just nu i någon sorts koma på soffan. Somnar han för hårt så får han sova där inatt, för jag vill inte väcka upp honom om han nu sussar så gott. Men det är väl ingen större hit för ryggen direkt att spendera en hel natt på soffan *veta*

Ida var väl här till efter 21 någon gång, då vi två knallade upp till affären för att försöka hitta något ätbart. Jag handlade iof inte så mycket, men hon lyckades fylla en hel korg ;). Det fick bli våfflor för mig och Gröt ikväll..hur bra som helst med tanke på mina försök att gå ner i vikt. Men wtf...jag har dragit ner på i princip allt som inte är nyttigt...och idag sket jag fullkomligt i vad jag stoppade i mig om jag ska vara ärlig. Duger jag inte som den tjockis jag är så får det väl vara då ;). Mina försök att tappa några kilo är ju dessutom inte för någon annans skull än min egen. Även om vissa verkar ha fått uppfattning om annat....gash.

Nu ska jag se om jag får liv i Gröten igen....för hans rygg blir verkligen inte mumma om jag låter honom sova natten igenom på soffan. Nog för att vi har en skön soffa...men riktigt så skön vet jag inte om den är. Sen blir det nog till att försöka komma in i sängen. Blir nog jysk imorgon, för att kika in ett par kontorstolar, jag behöver en och Gröt skulle nog inte må dåligt om han bytte ut den gamla sletne som han har nu. Sen blir det ju faen så mycket snüggare om vi har två likadana. Och neh...att vi sitter i likadana stolar betyder inte att vi snart kommer att klä oss i matchande träningsoveraller ;)

Natt

311572-59

Ooops I did it again

Nu gick det sådär många dagar mellan uppdateringarna igen. Igår försökte jag iof men då ville inte blogg.se fungera. Jag kom bara till inloggningssidan men inte en mm längre än så. Synd, för igår hade jag ju massa lust att skriva av mig ju. Men nu är jag här och ska försöka plita ner ett litet inlägg iaf :D

Som jag skrev förra Tisdagen så kom ju Gröt hem med en överraskning till mig. Så vi har haft finbesök här ända tills i Lördags. Kändes hur gött som helst att få umgås lite med tokskallen Thuss. Det händer tyvärr allt för sällan numera. Det är verkligen skit att pengar eller snarare bristen på pengar ställer till det så mycket. Vi bor ju som sagt inte särskilt långt ifrån varandra, men det är tyvärr inte gratis med resorna. Men förhoppningsvis så dröjer det inte lika länge mellan gångerna nu.

Det är gött att umgås med Thuss, för man behöver inte känna att man måste underhålla henne på något sätt. Och man behöver liksom inte köra "jag ska visa dig hela stan-grejen" heller. Känner man bara för att ligga i soffan och glo så funkar det också. Hon är en sån där människa man kan umgås med fast man inte umgås...get it?

Hur som...hon kom ju på Tisdagen och det ganska sent, så då blev det inte så mycket annat än lite kaffe och skitsnack på balkongen. Mja, vi hann väl med lite tv också...och jag fick smälta att hon minsann var i stan innan det var dags att lägga sig. På Onsdagen skjutsade Gröt ner oss på Kupolen så vi kunde få springa av oss lite i alla affärer. En fika med S hann vi med också, det var nog första ggn på länge som jag lyckats pricka in en dag då hon faktiskt jobbar. Annars brukar hon ju vara ledig just de dagar jag fått för mig att orka den otroooligt långa vägen ner till tutten. Efter kaffet så körde jag och Thuss maraton in och ut i alla affärer. Ingen av oss hade några direkta pengar att handla för, men varsinn ny plånbok blev det iaf :D

Resterande dagar så gjorde vi faktiskt inte så jättemycket. Vi låg i soffan och snackade skit, kikade dålig tv eller suveräna filmer. Nu har vi sett både Black Sheep och Transformers. Underbara filmer båda två...på sina alldeles egna sätt. Är du sugen på en film som är så B så den blir underbar så ska du se Black Sheep. Transformers behöver jag väl inte säga så mycket om tycker jag. Är man runt min ålder så förstår man ju iaf bums varför man borde se den!! Jag säger bara en sak...jag vill ha en BumbelBee!!

På Lördagen så var det dags för Thuss att åka hem...hon jobbar ju idag och det kan ju vara skönt att komma hem och ha någon dag ledig innan det är dags att jobba igen. Dessutom så har hon ju lilla Mozze som säkert funderade lite över vart matte tog vägen bara sådär. Vi (läs Gröt) skjutsade ner henne till tåget som gick vid tvåtiden. Sen åkte vi vidare till "Byn" hem till mina svärisar. Vi har ju som bekant ett databord att snickra på. Eller Gröt rättare sagt, jag har inte gjort någonting med det där bordet, vilket kanske är lika bra det eftersom jag förmodligen hade sabbat precis allt isf. Så Gröt med far pysslade med det där under kvällen så nu är bordskivan färdigsnickrad, det är bara lite spackel och färg som fattas. Sen har vi ju benen också....men jag vet inte om vi riktigt har bestämt oss för hur vi ska göra. Ikea har ju sådana där "bockar" som är i rätt höjd och dessutom obehandlade så man kan måla dem som man vill. Rent prismässigt så skulle vi nog tjäna på att göra så, men frågan är ju om de är tillräckliga för den tyngd som vi ändå kommer att belasta bordet med. Nåväl, det får visa sig..nu är det värsta på skivan fixat iaf.

Som vanligt så blev vi kvar för mat, inte mig emot eftersom man alltid får mumsmat. Vi åt ungsgratinerad potatismos med fläskfilé och till det supergoda såser...gorgonzola bl a. Och tobleroneglass till efterätt. Ingen banting what so ever alltså. Gröts bror med dam kom också och åt med oss. En lugn och skön Lördagkväll. Tyvärr så fick Gröt huvudvärk från helvetet så vi åkte hem runt tolvtiden så han kunde lägga sig och slappna av lite. Jag hade ju inget emot att åka hem istället för ut på annat under kvällen, men det är ju inget vidare skoj när någon mår dåligt. Vi slappade lite soffa innan vi kröp i säng och somnade som små barnungar.

Idag är Gröten fortfarande lite krasslig. Huvudet är bättre, men kroppen vill inte riktigt vara med och leka. Så det blir vila för herrn i huset i ett par dagar nu ;)

Bilder från Thuss besök finnes och jag kommer att lägga upp en och annan, men nu har jag ärligt ingen ork att rota reda på sladden till kameran. Jag ska ta mig en snabbcigg och sen ska jag lägga mig i soffan och invänta kvällens hockey. Och detta innan jag gör det här inlägget mer svamligt än det redan är.

O'hoja

311572-59



Utmanad

Läste nyss Babbis blogg och såg att jag blivit utmanad, så det är väl bara att köra igång då :P
Jag håller mig till samma antal som henne....det får räcka med 3 den här ggn!!


6 underliga egenskaper/fakta

Regler:

Wrajta ner 6 underliga egenskaper/fakta om dig.
Utmana 6 sexiga bloggare/bloggerskor.
Håll ena handen på din favoritkroppsdel medan du skriver.
Har jag valt ut en kille måste du hålla ena handen på din favoritpungkula.

1 Jag har extrem maskfobi. Har det regnat ute så tycker jag att det luktar mask och kan därmed inte andas utan att dra upp tröjan över mun och näsa.
2 Om jag äter på McDonalds så måste jag äta upp stripsen innan jag kan börja på resten av maten.
3 Jag kan inte dyka, jag kunde som yngre men klantade mig och sedan dess så har jag helt enkelt inte vågat :S

Jag utmanar:

Succubus
Xxena
Thuss



Jag har fortfarande finbesök av Thuss och hinner inte sitta så mycket vid datorn just nu. Men jag kommer att uppdatera här när vardagen återgått till det vanliga. Nu är det tv och väntan på stans godaste pizza som gäller :D
311572-59

Surprise

Gröt kom hem rätt sent ikväll....och när han klev innanför dörren så hojtade han att han hade en present med sig till mig. Jaha tänkte jag och hojtade tillbaka och frågade om han hade kläder som behövde tvättas. Ack så fel jag hade...när jag klev ut i hallen så stod Thuss där!!!! :P

image68Trög är nog mitt mellanamn numera. Gröt ringde hem som han brukar göra och berättade på ett ungefär när han skulle vara hemma. Inget konstigt med det. Men när jag nämde att jag skulle gå till affärn så började han undra hur det stod till med kaffe och så....om det kanske behövdes köpas mer. Nu är det ju liksom jag som är kaffedrickaren i det här hushållet, men ändå så funderade jag inte så mycket över att han var så fundersam över hur mycket kaffe vi hade. Så jag sa väl att jag skulle handla det också när jag ändå var på affärn. Vidare så sa han att han hade jädrans kasst batteri på telefonen så jag skulle förmodligen inte kunna nå honom utan vi fick ses när han kom hem. Jag funderade inte så mycket på det heller, han sa ju faktiskt att cigguttaget i bilen inte funkade...så det gick inte att ladda batteriet. Hm...nu vet jag ju hur det egentligen låg till! Jag fattar dock inte hur han kunde hålla sig för skratt, för jag svalde ju verkligen betet med både hull och hår. Och så minen jag lär ha haft när jag kliver ut i hallen och det står två personer där. Jag tror inte ens att jag kopplade vem det var först *asg*....men men Me Happy...



Imorgon blir det att släpa med sig stackars Thuss ner på kupolen, så det blir nannadags här nu. Annars sussar jag bort halva dagen imorgon och det vill vi ju inte. Så....nattens!!

311572-59



Kväll igen

Ännu en dag har lyckats gå, men den här dagen har jag iaf gjort lite nytta som jag tidigare nämnt. Jag har to m lyckats få undan lite tvätt och disk här hemma också..Yey Me!!

Gröt jobbar fortfarande och jag måste säga att jag börjar sakna honom for real nu. Men med lite tur så tar det inte allt för många timmar innan han är hemma igen. Pratade nyss med honom i luren, det är ju ett gäng mil kvar...men nu är han ju iaf på väg hemöver även om det tar tid. Uscha..stackarn lär vara skapligt trött när han kommer hem.

Jag borde gå till affärn, skulle behöva inhandla en hel del. Eller ja...kaffe, mjölk och cigg iaf. Men det är så förbenat kallt ute så jag drar mig in i det längsta. Sen efter dagens bravader så lockas jag ju inte direkt av att halka omkring på den förbannade isen som envisas med att ligga som ett täcke över hela jävla vägen. Jag är dock glad för att jag inte drämde i skallen när jag drog omkull. Det vore väl iof inte första ggn jag hade lyckats med det konststycket^^

Jag kom nyss underfund med att jag totalt glömt bort att äta middag idag. Jädrans klantigt med tanke på att viktnedgången inte direkt gynnas av att man äter försent. Gash, jag måste se till att få riktiga rutiner i det där. Äta 4 gånger om dagen och det regelbundet. Jag är totalkass på att hålla mattider os v, jag äter i princip inte förräns jag håller på att gå åt av hunger, vilket betyder att jag vräker i mig alldeles för mycket. Lustigt det där, för ett år sen så var min situation den totalt motsatta mot vad den är idag. Men det är väl det jag får sota för idag....plö

Men nu ska jag ta och äta lite innan det blir ännu senare. Frågan är bara vad jag ska stoppa i mig.....

Hm, skulle ha ringt Thuss också, men våran kära telefon verkar inte vilja fungera som den ska. Ända sedan vi bytte internetleverantör (ofrivilligt) så har våran ip-telefoni strulat *förbannad*

311572-59

Aj aj :(

Jag måste vara "The queen of klumpighet"!!


Jag tänkte att jag skulle se till att vara lite nyttig idag. Har ju funderingar på det där med lokförarutbildning. Det råder brist på lokförare häruppe och nu söker de alltså folk som kan tänka sig att arbeta med detta. Man får alltså en utbildning och som jag fattade det så är man ju garanterad jobb efter det. I informationen de gick ut med i tidningen så handlar det om 15 personer, kvinnor och invandrare skulle tydligen ha en viss "förtur". Jag fyller ju iaf en av kriterierna isf. Och det skulle vara rätt coolt att ha ett sånt jobb. Säkerligen rätt skeva tider, men jag antar att man jobbar as hell i en period sen har man långledigt and so on. Pengarna var heller inte så illa pinkade.

Hur som, jag var på väg ner till AF för att se om de hade lite mer info om det här, vart man ska anmäla sitt intresse os v. Jag kom väl ungefär halvvägs innan mitt knä vek sig och jag gick i backen. Satte mig pladask och det kändes som om jag tryckte upp svanskotan ända upp i nackhöjd. FAAN vad ont det gjorde *snyftar*. Efter detta så kände jag mig inte så jädrans sugen att fortsätta min promenad ner mot stan, så jag vände och gick hem. Det blev ju en såndär smärta som man nästan känner sig illamående av. Så...nu är jag hemma igen, men AF stänger ju inte än på ett tag så jag gör nog ett nytt försök...nu när jag fått lugna ner mig lite.



Gröt ringde nyss, han sitter och trökar i sin bil på jobbet. Han brukar hinna ringa hem ett antal ggr under ett skift. Det är väl inte allt för stimulerande att sitta och nöta mil efter mil om dagarna, så det underlättar nog om man har någon att prata bort en liten stund med. Jag står gärna till tjänst...så han får ringa hur mycket han vill. Dessutom så saknar jag ju när han jobbar såna där hästpass, så då är det bara mys att få höra ifrån honom ett gäng ggr om dagen. Om inte annat så för att höra så att allt går bra, det är ju inte världens bästa väglag för tillfället *urrk*.

Men nu ska jag ta och svida om till lite varmare kläder sen ska jag bege mig ner mot stan igen. Det ska bli skönt att få röra lite på kroppen. Sen blir det väl hem och ta hand om disken och lite annat småplock. En vanlig dag på torpet så att säga :P

311572-59

Monday

No shit sherlock!!



Klockan ringde vid 9-tiden imorse, tror jag iaf....jag hörde den inte men Gröt sa något om det igår när vi lade oss. Jag måste ha sovit stenhårt för den var waaay över 9 när jag slog upp ögonen för första ggn idag. Knepigt det där, jag tyckte ju att jag faktiskt somnade relativt snabbt igår ändå. Men av någon anledning så behövde jag väl den där sömnen då. Inte så jädrans lägligt dock....när jag skulle vrida tillbaks dygnet igen. Men men, ny dag imorgon.

Dagen och kvällen har tillbringats här hemma. Det enda ärendet jag haft utanför dörren idag var en sväng till affärn så jag kunde köpa mjölk. Det var ju kris vid frukosten när det bara fanns ett halvt glas mjölk kvar. Tur man inte har fler mil till närmsta affär. Det var inget mojsigt väder ute idag. Det blåste så jävla kallt så jag trodde fingrarna skulle ramla av. Jag har ju en tendens att tända en cigg så fort jag kliver utanför dörren...så även idag, och jag kan bara inte röka med vantar på mig. Dels för att jag liksom inte får kontroll på ciggen och dels för att vantarna blir att lukta så jävla illa. Så....det blev att bita ihop och offra sina små fingrar då.

image66Jag har även haft lite brainstorming med mig själv här framåt kvällen. Jag ska ju som sagt ta och göra någonting åt det där jävla barret jag har på skallen. Och i väntan på att jag verkligen hittar något som jag känner att jag kan trivas i...så tänker jag ta saken i egna händer imorgon. Ja, jag ska bara "toppa" det en aning. För innan jag har bestämt mig för vilken "frissa" jag vill ha...så är håret så jävla slitet att jag blir tvungen att raka av mig allt. Och så långt vill jag nog inte att det ska behöva gå. Jag har iaf kommit så långt att jag vill göra mig av med mina förbaskade lockar. Jag är så trött på dem att jag kräks snart. Jag har så svårt att begripa att folk går och suktar efter att få ha lockigt hår. Har man rakt så känns det ju som att man har lite fler valmöjligheter gällande frisyrer. Men det är väl antagligen så som det sägs...att man längtar efter det man inte själv har. Men ffs...lockar är apjobbigt att hålla reda på. Håret slits mer och man kan inte klippa sig som man vill. Någon som vill ha mina lockar? ;)

Nu är det dock dags att börja tänka på refrängen. Har lite sidor kvar att kika..och ett gäng bloggar att läsa. Men jag ska försöka ta mig i säng någorlunda skapligt iaf. Gröten jobbar imöra och borde ha lagt sig för länge sen ;)
Jag ska dra med honom ut på en cigg nu iaf.....så det blir att avsluta här nu :D

311572-59

Fars Dag

image65Jösses vad trött jag var idag när klockan ringde, jag hade inte alls någon lust att lyda den så jag stängde resolut av den och somnade om. Vaknade ex antal ggr och kom överens med både mig själv och sambon att NU var det minsann dags att gå upp!! Men ingen av oss förmådde att släpa oss ur sängen. Det var helt sjukt vilket hårt grepp sängjäveln hade om en idag. Det kändes som om man satt fast i madrassen *skrattar*

Till slut lyckades vi iaf ta oss upp för att käka frukost. Det fick bli snabba puckar för att få klart allt här idag. Vi var hembjudna till Gröts Mormor & Morfar för att fika. Det var/är ju fars dag idag och det ska ju firas. Dessutom så fyller hans morfar år i veckan så det vart väl en liten kombo där, smidigt och bra. Vi kom iväg till slut iaf och gott fika var det. Supergod tårta och så kaffe förstås, sådant sitter ju alltid mums i min strupe. Vi stannade inte så superlänge men ett par timmar blev det iaf. Fick kika lite på första perioden av Finland - Sverige i hockey också :D

Efter fikat så åkte vi med ut till "byn", svärisarna "liftade" med oss hem och vi följde med in en sväng. Det är så lugnt och skönt därute så vi blev kvar i någon timme. Vi tog oss inte därifrån förräns hungern började säga sitt. Det fick bli hämtmat idag också eftersom klockan hade rusat iväg. Men imorgon är det vardag igen och då är det dags att tänka på vad man stoppar i sig igen. Skönt nog så känner jag inte att jag har något direkt sötsug. Vi har en chokladkaka i kylen som har legat där sedan förra helgen, jag har haft den framför ögonen varje gång jag öppnat kylen, men jag har inte det minsta sug efter att äta av den *HappyFuck*

Nu sitter vi vid varsin dator men ska väl försöka krypa i säng snart. Jag har iaf ambitioner att komma i säng i någorlunda hyfsad tid iaf. Sen om jag somnar på direkten var en annan fråga, för nu har vi ju sabbat rytmen under helgen igen. Men så länge jag iaf kryper i säng skapligt så har jag ju försökt!!

Så....that's all folks

311572-59

SaturdayNigth Fever

Det var länge sen jag hade tiden eller lusten att uppdatera under helgen. Oftast så brukar det bli en megalångt inlägg på Söndagen istället...ett sånt där inlägg som ingen orkar läsa ;)

Vi sov riktigt länge idag, men sen så la vi oss ju inte förräns imorse heller för den delen. Så där gick min dygnsrytm åt fanders igen. Men det är bara att släpa sig ur sängen imorgon hur trött man än må vara. Min kropp mår fan så mycket bättre om jag får sova iaf ett par timmar på rätt sida av dygnet så att säga. Sen hjälper det nog till lite om jag nu ska se till att bli av med de där extrakilona jag har lagt på mig. Så, det är bara att ta nya tag!!!

Angående vikten, så är det helg nu och jag får äta godis. Igår tänkte jag att jag skulle lyxa till det med en kaka till kaffet. I vanliga fall kan jag äta iaf en 2-3 stycken...men igår tog jag en tugga av kakan och hela munnen drog ihop sig. Fi fan vad sliskigt det var, det kändes som om jag hade proppat hela käften full av rent socker *urrk*. Kan det gå så snabbt alltså? Att man drar ner på sockerintaget....och så bara efter en dryg vecka så börjar sötsakerna smaka skit rent ut sagt? För något skumt är det ju när jag får kvälvningar av mina favoritkakor :D. Coca-cola har jag dock kunnat dricka, men jag har inte haft det där suget så jag velat bälja i mig. Det var heller inte lika gott som vanligt. Om det nu är så att min kropp har börjat rensa ur skiten och bestämt sig för att det inte är så gott som den har trott...så är jag bara glad, det underlättar ju en del kan man säga :D



Nu kom Gröten precis hem från sin mor och far, han har varit där och sågat i ordning bordskivan. Så nu ska vi snart åka upp mot Gagne för att hälsa på S & R. Det är supermysigt däruppe och jag hade lätt kunnat bo i det huset. Meeen...då skulle det nog ha stått lite närmre Borlänge tror jag. Dock så är det skönt att få komma ut ur hålan lite då och då...och se något annat än kupolen, för den syns tamejfan över större delen av stan.
Men ska vi komma iväg någonstans så är det väl dags att jag sätter lite fart och gör mig klar :D

Men innan vi åker......jag hade ju lite probs med vad jag skulle ha för smycke i min labretpiercing, Babbi röstade bort hästskon och jag är nog också lite inne på det spåret. Jag tycker iof att den också är snygg, men labreten är ju lite mer diskret och mer bekväm att bära. Så det får nog bli labret "till vardags" så får jag byta till hästsko de tillfällen jag känner att jag vill ha något som syns mer. Rätt shysst kompromiss va? :P

Men nu måste jag verkligen göra mig klar!!

311572-59

I valet och kvalet

Jag har beslutsångest....hjälp mig!!


image64

Veckans Blogg

image52


Babbi!!

En väluppdaterad blogg med en layout beyond det vanliga. Otroligt snygg och med ett intressant innehåll. Har du inte redan hittat hennes blogg så föreslår jag att du klickar dig vidare dit....BUMS!! ;)


311572-59

Det regnade bort

Igår kväll kom regnet och snodde med sig det som fanns kvar av snön. Vi suckade högt här hemma vill jag lova. Vi vill ju ha snön. Och så kändes det väl som att det fanns trevligare anledningar än regn för att snön skulle försvinna. Dessutsom så blir ju väglaget skit rent ut sagt när regnet vräker ner...för att sedan frysa till is....BLÄ rent ut sagt.

Nu hade vi inte behövt sucka så högt igår, för när vi klev ur sängen idag så var det alldeles vitt ute igen. Men det är ändå inte optimalt. Snön ser rätt blöt ut....och vägarna är nog skapligt hala vid det här laget. Men det är vitt iaf...alltid något. Jag har dock ingen större lust att befinna mig utomhus just nu. Jag är frusen som få och skulle helst av allt bara vilja ligga i soffan och glo på The Simpsons ikväll *hint hint till Gröt* ;). Jag måste bara komma underfund med något bra knep för att få honom att börja trassla med kablarna bakom hyllan. Dvd'n är nämligen urkopplad för att vi ska kunna använda boxen till comhem. Och den här filmen funkar inte i Xboxen, krångel på hög nivå med andra ord. Det är inte det lättaste att baxa sig in och börja rota i härvan av kablar och annat shit där bakom. Men man tycker ju att en film med Simpsons borde vara en ganska ok motivation ändå :P



Jag har krånglat lite med min blogg också. Jag vill flytta inläggets datum och tidrad så jag får den högst upp i inläggen istället. Jag har lyckats med att flytta raden, men det blir fel färg och strlk. Hur fan ändrar jag det? Jag vill inte ha texten svart och lika stor som inläggsrubrikerna, det ser för jävla tattigt ut. Så där har jag något att klura med när jag har tråkigt och trist här hemma....hoho. Nu är jag ju relativt nöjd med utseendet iaf, hur länge får vi dock se. Det är ju skoj att bygga om och jag måste nog fan säga att jag blivit lite duttigare på att få det snyggt här :D

Men nu ska jag dra på lite kaffe tror jag minsann, ciggen är redan avklarad så nu dröjer det en stund till innan jag vågar mig ut på balkongen.

311572-59

Fan vad snygga alla är

Nu har Maria haft booooring igen, och surfat runt på en massa struntsidor i brist på annat. Ibland så totalfastnar jag vid datorn och bara klickar runt i hopp om att hitta något skoj att titta på/läsa om. Nu har jag suttit i snart 40 minuter på Nocturnal Models sida....och svurit för mig själv hur jävla snygga brudar det finns *skrattar*.

Nocturnal Models är en sida med alternativa modeller, både killar och tjejer. Jag finner dock den kvinnliga avdelningen som mest intressant att titta på. Jag vet inte....men jag tycker att tjejer i allmänhet blir vackrare på bild och tilltalar mig mer estetiskt. Så på samma gång som man slås av deras skönhet så muttrar man över att man aldrig ens skulle komma i närheten :P. En typisk tjejgrej skulle jag tro...men jag är glad att dessa bruttor finns...så man har något intressant att vila ögonen på emellanåt. Sen ett litet avbräck från den vanliga modeindustrin.



Fick sms från Gröt för en liten stund sen, han skulle vara på väg hem om någon timme...han skulle in på jobbet och prata lite med folket där innan han åkte hem. När han kommit hem så tror jag att vi ska åka och hjälpa hans mor och far med deras nya möbler. Det ska bli kul att åka ut dit igen....jag trivs därute och skulle lätt kunna bosätta mig i "byn" som det kallas ;). Nu har de ju to m fått bredband i lägenheterna.....men det är inte särskilt billigt att bo därute tyvärr. Så just nu är det inte aktuellt med någon flytt. Sen trivs jag faktiskt i den här lägenheten också, det är nära till stan och annat som är smidigt att ha i närheten. Hyrorna är inte särskilt höga och våran lägenhet kommer att bli ännu mysigare när vi fått ordning på allt. Bara jag har fått upp min stationära dator härinne så ska jag börja röja ute i förrådet. Då ska vi få plats med det brötet som nu står utspritt över hela lägenheten.



Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och bege mig ut på balkongen. Apkallt ute men jag får dra på mig vinterjackan och mina mystossor så ska det lösa sig. Med lite varmt kaffe i kroppen så ska jag nog stå ut. Jag skriver säkert någon gång till innan kvällen är slut :P

Och btw....om du gillar min blogg så rösta gärna. Dock så verkar länken som står längst ner i varje inlägg strula för vissa av dem som röstar här. Jag misstänker att det är de som använder Firefox som inte kan rösta via den länken. Men det finns en länk till längst ner till höger på sidan ;)

311572-59


Sugen på sött

Jag har som sagt skurit ner på mitt sockerintag, jag har expanderat lite väl mycket på den senaste tiden. Så nu "får" jag bara äta godis och dricka läsk under helgerna. Skräpmaten är det också i princip slut med. Någon gång ibland kan man väl unna sig en pizza eller något annat onyttigt, men inte såpass ofta som vi gjort här hemma.
Hur som...det märks inte hur mycket socker man stoppar i sig förräns man ska dra ner på det. Fi faen...inte undra på att var och varannan är sockerberoende. Jag är/var det definitivt. Man känner sig helt matt i hela kroppen och har stans sockersug precis heeeela tiden. Man får fan tänka sig för vad man stoppar i sig, det är ju socker i princip allt.

Nu har jag inte druckit cola sedan i helgen, och det vill jag lovar är fan en bragd av mig. Periodvis så drack jag kopiösa mängder av den där skiten. Dels för sockret...och dels för koffeinet. Kaffe dricker jag dock fortfarande, kanske inte heller så nyttigt...men betydligt bättre än coca-cola. Dessutom så tror jag inte på att man ska sluta med alla sina laster på en och samma gång. Det blir fan jobbigt nog att skära bort all läsk och godis under veckodagarna. Men går det här som jag vill...så tappar jag suget efter sötsaker och ger fan i det totalt. Men jag fungerar bättre om jag gör saker och ting med små delmål. Och som sagt...ingen läsk eller godis sedan i helgen. Det är ju alltid en start.




Idag har det varit en relativt lugn dag. Vi skulle ha åkt iväg och fixat med bordet, men eftersom det vägrade sluta snöa så blev det inte av idag heller. Det är spånskivor och dessa skivor mår bör man ju inte direkt ha ute i blött väder. Och vi måste vara utomhus och såga. Men förhoppningsvis så blir det lämpligare väder fram mot helgen. Då är Gröt ledig så då kanske man kunde få det där gjort. Min rygg skriker verkligen efter att få en bättre ställning att sitta i när jag datanördar. Som det är nu så får jag ägna en kvart åt att räta ut fanskapet när jag suttit här en stund. Så nu håller vi alla tummar och tår för att vi får det där bordet gjort så snart som möjligt!!

Nu börjar det dock närma sig sängdags här. Jag har varit uppe sen skapligt tidigt imorse och känner att jag börjar bli lite sovasugen nu. Känns helt underbart att verkligen få känna längtan efter att lägga sig i sängen. Att man är trött och förmodligen kommer att somna så fort man lägger sig ner. Det är ju som jag sagt inte så ofta det händer, min dygnsrytm är ju totalkass i perioder....och ganska långa såna också. Jag kan ligga i sängen och vrida mig i timtal för att sen somna framåt morgonen. Mina dagar brukar bli totalförstörda av att jag antingen är så trött att jag inte vet vart jag är, eller så sover jag bort hela dagen och allt börjar om från början igen....woohoooo.

Men nu ska jag se om Gröten börjar bli klar vid datorn, jag tänkte se om jag kunde få med honom på en cigg och sen raka vägen ner i den sköna sängen. Massa mys att lägga sig och somna samtidigt ju :D


311572-59

Tävling hos Gothiqua

image63


Hittade den här spännande tävlingen hos Gothiqua och jag måste ju givetvis ställa upp!!

Du tävlar om en stor påse Pollys nya X-mas collection, 1st 100grams Nonstop/Maraboukaka, 4 st Daim Limited edition Gevalia Cappuccino och 5 Moam-klubbor i olika smaker. Hur bra låter inte det? :D

Bilden har jag lånat från Gothiquas blogg

311572-59

Rökare vs Ickerökare

image62Satt nyss och läste Hem & Hyra, den där tidningen man får om man är medlem i hyresgästföreningen ni vet?
På insändarsidan så pågår det tydligen en liten debatt om rökning i eller omkring lägenheterna. Ickerökarna propagerar hårt för hårdare regler mot rökning i flerfamiljshus, medans rökare anser att man inte kan dra reglerna hur hårt som helst. Det började med att folk rasade över att man rökte i lägenheterna...nu har de hunnit ut på balkongen. Nu ska man inte ens få röka på sin egen balkong för det kan störa någon närheten. Jamen...de som inte gillar grillad mat då te x, ska de få sänkt hyra för att grannarna grillar på somrarna? Det är ju inte riktigt så att man står ute dygnet runt och blossar....så jag skulle kunna tycka att problemet inte borde vara så stort. Men det är ju alltid skoj att gnälla.

Som i alla debatter så ramlar det ju in förslag från alla dess håll och kanter, och ett av förslagen som "ickerökarna" kom med var att man skulle ordna rökrum åt de som röker. Ungefär som att du har tvättstuga eller cykelrum i ett flerfamiljshus. Jaa.....men vad bra. Då får vi bort röklukten från balkongerna....så då kan vi börja gnälla på allt jävla spring i trappen sen. Spring från de som vill ner/upp till rökrummet för att ta sig en cigg. Låter ju som en utmärkt idé tycker jag!!



Nu ska iaf jag gå ut på våran balkong och ta mig en cigg, sen blir det att dra sig upp mot affärn en sväng. Vi har efter många om och men kommit fram till vad vi ska äta idag. Det fick bli varma mackor...man blir mätt och det är piece of cake att dona i ordning. Varken jag eller Gröt är på något humör för att slava vid spisen idag.

311572-59

Bildbevis ;)

image60

Ja se det snöar :D

Wee....det kommer snö idag också. Helt jädrans underbart med lite vitt som lyser upp i mörkret. Nu får vi se hur länge det ligger kvar den här ggn. Det är dock liiite kallare än sist det snöade så vi får hoppas att den stannar iaf några timmar längre än den förra, tvivlar dock men jag tänker då hoppas iaf!! LOVE SNÖ!!!

Gröt har åkt iväg och lämnat arbetsbilen, sen skulle han ordna med lite annat smått och gott. Jag har inte tagit mig så mycket längre än hit än. Hjälpte Ida att lägga upp sin blogg, och nu sitter jag och skriver i min egen. Är massa trött i skallen trots att jag sov som en guud hela natten. Och det blev ju inte sent i säng heller. Men men, det ger väl med sig om jag börjar röra lite på fläsket och inte bara sitter här och glor.

Ska snart dra igång lite kaffe.....bylsa in mig i jacka och mina mystofflor och sen ska jag sätta mig på balkongen med en kopp i ena näven och en cigg i andra. Synd att det inte är lite sol....då hade det varit helt underbart att sitta ute. Men men, man får vara glad för det lilla.

image53

*Pust*

Jajks vilken lååång dag det här blev :D


I förhållande till hur länge jag har varit vaken så har jag inte hunnit göra så mycket. Jag har haft fullt upp med att hålla mig vaken. Men nu är det ju ett ypperligt tillfälle att vända tillbaks dygnet lite iaf. Och jag är mäkta stolt över mig själv att jag inte slumrat till ens en endaste liten sekund på soffan idag. Detta trots att jag inte haft några som helst planer för dagen, så jag har ju bara varit hemma *duktig as hell*

Nu har jag ju visserligen gjort lite nytta idag. Disken är gjord och ny disk har tillkommit. Jag har kört en maskin tvätt och hängt den, och sist men inte minst så har jag ju som sagt byggt om bloggen igen. Har fixat lite åt Ida också...så vi får hoppas att jag får fatt i henne på msn imorgon så jag kan skicka det till henne och se om hon blir nöjd. Jag gjorde inget avancerat...så vill hon ha något mer så får hon hojta till :D

Nu är Gröt på väg hem, och skumt nog så känns det som om jag är tröttare än vad han är. Rätt knepigt med tanke på att han har varit borta sen strax efter 8 imorse. Men det märks när han kommer hem och lägger sig i soffan hur pigg han är. Skulle kunna gissa på att det inte blir att sitta uppe hela natten här iaf....och det var ju lite det som var meningen från min sida. Det blir lite skevt om jag tar världens sovmorgon när han är iväg och jobbar, då är ju inte jag det minsta trött när han kommer hem. Det är ju massa mys att krypa ner i sängen samtidigt för natten.

Har pratat med systeryster idag också, hon ville ha min adress för hon skulle tydligen skicka något. Hon var sååå nära att kläcka ur sig vad det var, men när hon hörde hur nyfiken jag blev så avbröt hon sig själv med ett "Du ska inte vara så jävla nyfiken"....MEEEN, att jag inte kunde ha spelat lite cooool då *s*. Nu får vi vänta ett par dagar innan vi får se vad som dimper ner i brevlådan. Jag har mina aningar....men inte en chans att jag avslöjar vad jag tror att det är. Jag får väl se om jag har rätt här om ett par dagar. Självklart så kommer jag att hävda att min gissning var klockren även om det skulle visa sig vara helt åt fanders. Jag är väl inte dum heller!!

Men nu ska jag försöka dona klart en bild som jag började bråka med. PSP lade av innan jag hann spara och jag blev mer än matt vill jag lova. Men jag gör ett försök till och vill det inte fungera så lägger jag ner det för kvällen. Jag har inget tålamod alls för att bråka med något sånt där nu *pust och stön*

Och förresten...vad tycker NI om det nya utseendet?

image53


God Morgon

Jag bestämde mig för att jag skulle gå upp med Gröt idag. Vet egentligen inte varför och jag sitter här och är dyngtrött just nu. Men min tanke var väl att jag skulle få lite bukt med min sömn. Jag sover inte många timmar per natt kan jag lova, men har jag en helt oplanerad dag så sover jag de där timmarna på dagen istället och det är väl inte så vidare smart. Så nu sitter jag här och har varit vaken i nästan en timme men har inte blivit ett dugg piggare sen jag klev upp. Jag måste nog snart börja på med någon syssla för att inte riskera att hamna sovandes i soffan.

Jag har funderingar på att göra om i bloggen igen, men har lite idétorka. Jag vill nog ha kvar färgerna som de är, men kanske göra det lite roligare på något sätt. Det kan ju vara en idé att börja med headern kanske. Jag vill dock ha den lite "högre" än vad den är idag, och med min otur så måste jag byta mall totalt för att kunna fixa det. Men jag får prova mig fram och se vad jag kommer fram med. Andra sysslor som borde göras...är ju disk och tvätt. Sen en liten rensning i hall och kök. Hm...känns som att det kommer bli en väldans skoj dag det här :D

311572-58

Sådär, nu har jag trixat lite nytt med bloggen. Jag är inte helt nöjd så det kommer nog lite fler små förändringar framöver. Jag ska ändra lite på bilden och texten under bilden ( i sidolisten) så att de kommer lite mer centralt. Men det får se ut som det gör en liten stund till. Jag hoppas bara att jag inte ställt till det så att det ser helt skit ut i andras webbläsare nu. Men det lär väl visa sig om folk börjar skrika i kommentarerna att de inte ser nåt för att allt ligger huller om buller :D

Jag har tagit på mig och ska fixa lite med Idas blogg också, fick henne att byta till blogg.se istället för den hon hade. Det är lättast att ändra om i mallarna här än på det stället där hon hade sin blogg från början. Nu hoppas jag bara att jag inte tagit på mig för mycket..haha. Men jag får leka lite och hoppas på att hon gillar resultatet sen.

Diskat har jag hunnit göra också, så nu ska jag bara rensa bort lite bröte och annat smått som står där det INTE ska stå i köket. Sen har jag funderingar på att släpa fram dammsugaren en sväng. Men innan jag tar tag i något mer så ska jag sätta på lite kaffe och sitta soffa en stund.
image53

Måndag hela veckan

Neh, jag hoppas verkligen inte att det blir Måndag hela veckan. Måndag tillhör inte mina absoluta favoriter av veckodagarna. Söndag och Måndag är nog de dagar jag ser minst fram emot. Onsdagar däremot tycks ha blivit en favorit. Jag vet inte om det är för att det liksom är mitt i veckan? Det är hur som den dagen som känns minst "jobbig" iaf *skrattar*

Idag har det inte blivit så mycket gjort här hemma. Vi var iväg en sväng till DollarStore och köpte lite smågrejer, sen åkte vi vidare till ÖoB för att kika på färg till det blivande databordet...och lite annat smått och gott förstås. Någon färg hittade vi inte, men vi snubblade över en hylla att sätta upp i badrummet. Så vi slipper ha en massa shampooflaskor och skit ståendes på badkarskanten. Så mycket smidigare att göra rent om man har hyllor att ställa upp grejerna på istället. Vi skulle ha köpt en sådan där toapappershållare också, en sådan där som man staplar rullarna på. Jag har ju som tidigare nämnt tendensen att glömma bort det där med att byta rulle när jag gjort slut på en. Så har man fler därinne så försvinner ju det problemet iaf, och Gröt slipper krånga med hänglås ;)

Nu börjar klockan bli mycket och jag ska nog ta och göra Gröt sällskap ner i sängen. Om inte så blir jag då inte långt efter honom iaf. Har någon bild jag ska fixa i PsP innan jag dyker i säng. Men det ska inte ta så lång tid.

Men innan jag avslutar så ska jag haka på det som Soya och Babbi redan har gjort, jag ska be er läsare att beskriva mig med ett enda ord ;)

Godnatt!!


Veckans Blogg

Jag har ju av någon anledning lyckats skrapa ihop till ett ganska skapligt gäng bloggar under mina favoriter. Så nu tänkte jag att det skulle vara lite halvskoj att fixa till en ny kategori här i min blogg. Tanken är väl att varje vecka tipsa om någon intressant blogg som jag råkat ramla över. På Fredag varje vecka så lägger jag ut länken till den blogg som jag tycker är värt ett (eller flera) besök från er. Kategorin döper jag kort och koncist till:

image52



Arr

Nu har vi haft våran lilla filmkväll jag och Gröten. Vi kikade på Pirates Of The Caribbean, vi har ju sett den första och det har varit så mycket tjöt om den här...så vi var väl tvugna att se den också då. Helt ok film....lika kass humor som i den första *I like* :)
Nästa film på listan blir Simpson, har velat se den hur länge som helst nu. Och nu har vi fått tag i den så nu är det bara att hoppas på att vi får tid över att kika film snart igen. Serien är ju lovely så jag kan ju gissa att jag kommer att älska filmen. Nu sitter Gröt och kör den i datorn för att se om den fungerar som den ska, skulle inte förvåna mig om jag får slita honom därifrån så han inte kikar för länge.

Nu är min godisätar helg över och imorgon är det stopp med cola och andra onyttigheter. Jag måste verkligen tappa ett gäng kilo och att sluta upp med allt onödigt skit man stoppar i sig...det måste ju vara en bit på vägen iaf. Har funderat på om jag ska börja simma också, men då var det ju problemet med att våga visa sig i badkläder. Jag får väl se till att vara där tiiidigt på morgonen då det bara är gamlingar som badar...haha. Sen blir det väl att kolla upp om det finns något ok gym att gå på i den här stan. För promenader och sådant är inte riktigt min grej...jag tycker att det är sjukt tråkigt att bara vara ute och gå så att säga. Att gå med sällskap är hellre ingen hit eftersom man måste anpassa sig efter någon annans takt. Neh....simma är nog grejen för mig tror jag. Dessutom så är det ju hur finemang som helst för min arma gamla rygg. Man tränar ju verkligen hela kroppen på det viset.

Men nu är det sängen som hägrar här. Vi ska försöka ta oss upp någorlunda imorgon, vi har ju ett blivande bord som vi måste sätta lite fart med. Sen ska vi väl försöka ta oss en liten turné på rusta och dollar store för att shoppa lite småprylar. Älskar de där billiga affärerna..man kan hitta massa onödiga prylar till nästan inga pengar alls :D

Men sängen som sagt....


 

Ännu en helg till ända

image51
Jag är totalt värdelös på att uppdatera bloggen när det är helg. Men om det betyder att jag faktiskt har annat att göra..så är det väl bara bra antar jag? :D




Fredag

Vi tog oss lite sovmorgon både jag och Gröt...jag sov väl iof en aningens längre. Jag var helt slut och det hade tydligen varit helt omöjligt att väcka mig. Men till slut lyckades jag pallra mig ur sänge iaf. Gröt åkte iväg och bytte bil medans jag åt frukost och gjorde mig klar, sen hämtade han upp mig och vi åkte iväg till mina svärisar. Vi skulle börja klura lite på hur vi ska snickra ihop vårat databord. Nu kom vi ju inte så långt, men Gröt mätte iaf upp hur det skulle sågas och vi lyckades väl komma överens om hur tjock skivan skulle vara.  Det blir en del jobb, men attan så skönt det kommer att bli när allt är klart. Vi måste åka iväg och kika efter färg också...det lutar åt att det blir i någon sorts grå nyans, det passar ju fin fint in i resten av rummet. Men först ska det ju snickras ihop som sagt.

Sen fick vi lite fika och stannade även till maten i vanlig ordning, men det gör inte oss det minsta...det bjuds alltid på god mat där och jag äter väl tills jag skäms på ett ungefär. Men jag kan inte låta bli *skrattar*. Vi blev kvar tills ganska sent på kvällen, skönt som attan att vara därute. Resan därifrån in till stan fick bli på snöiga vägar..woohoo..en liten försmak av vintern. Synd bara att den första snön aldrig ligger mer än i ett par dagar. Men det kom en hel del under natten...och nu (Söndag) så finns det faktiskt fortfarande lite spår kvar. Om jag inte minns helt fel så kom den första snön vid ungefär samma tid förra året....I LOVE SNÖ!!




Lördag

Lördagen var massa lugn för min del. Sovmorgon i vanlig ordning när man inte har något särskilt planerat för dagen. Gröt var visserligen iväg till Falun en sväng under eftermiddagen. Jag blev kvar hemma framför hockeyn. Mora spelade borta mot Djurgården och tog sin andra raka bortaseger med 3-0 :D. Till saken hör ju att Mora bara har vunnit på bortaplan 2 ggr den här säsongen. Underbart med lite arbetsro i laget innan uppehållet.

Gröt kom väl hem strax efter att hockeyn var över. Jag gjorde mig klar och sen åkte vi iväg med Svamp & Suss för att käka pizza på kööningsee. Det är ju helg och jag får äta onyttigt^^.  Gröt var ju chaffis för kvällen så efter maten åkte han iväg och skjutsade folket dit de skulle. Jag åkte med hem till Suss och kikade på lite tv under tiden. Sen dök Gröten upp med IdaBus och vi blev kvar i någon timme på sin höjd. Vi bestämde oss för att åka ut till ICE för att säga hej en sväng. Vi blev dock kvar lite längre än vad vi hade tänkt oss. Gröt hamnade i bubbelkopp medans jag och IdaBus fastnade framför Guitar Hero, snacka om underbart spel. Vi vägrade att testa till en början men när karlarna försvann så kunde vi inte låta bli. Och vi blev ju oslagbara på den där skiten!! Eller ja...det var vad vi själva tycker iaf och vi vill nog inte lyssna om någon påstår annat!!




Söndag

Ja att det är Söndag säger väl allt? Jag har gjort absolut nada idag. Sov alldeles för länge och har inte tagit mig längre än ner i soffan. Gröt har varit iväg och bytt bil men är hemma igen nu. Jag sitter och inväntar Miami Ink...och efter det så blir det väl att fundera på maten och vilken film vi ska se ikväll. Nu var det länge sen vi hade filmkväll här hemma. Och en Söndag passar väl alldeles utmärkt för det ändamålet don't You think?

Pja..det där var en ganska komprimerad version av min helg ;)

Och....tycker ni att min blogg är värd en röst....så glöm inte att trycka på länken här nedan innan ni går :D


Sova sig

Sovdags nu, klockan gick lite snabbare än jag hade räknat med. Har varit ungefär lika osocial idag som jag var igår. Har ingen aning om vad som är fel...men just nu så är jag bara less!!
Hoppas dock på att en till natts god sömn kan råda bot på det, för det här var ju inget vidare skoj.

Mora vann hockeyn iaf....och det blidde verkligen en liten historia för sig självt. Men det skriver jag mer om imorgon, för nu vill jag bara hoppa i säng.



Jag längtar efter snön :D

image50
Bilden tagen av mig på väg till Thuss i Karlstad förra vintern :D

Ska det vända ikväll?

Mora spelar borta mot Frölunda ikväll, och vi är i ett sådant läge där en vinst börjar bli ett måste. Dalen vi sitter fast i blir bara djupare och djupare. Nu är ju inte Frölunda något drömlag att möta när man behöver poäng...i synnerhet inte när drabbningen sker på deras hemmais. Men jag vägrar sluta tro på att Mora (vi...för det är VI i både vinst och förlust) kan resa sig och knäppa allt och alla på näsan igen. Jag vägrar tro på att Mora har gett upp för den här säsongen. Placering 12 i tabellen är inte reserverad för oss....ICKE!!
Ikväll får vi se om laget har börjat klättra sig uppåt igen. Även om det skulle sluta med 0 pinnar så vill jag ändå se ett fall framåt.



Gröt jobbar (som vanligt), han åkte nyss iväg och blir väl borta i ett par timmar iaf. Vad jag ska hitta på vet jag inte. Men något måste jag väl göra I guess...blir knäpp i skallen av att bara "vara". Skulle ha åkt ner till kupolen idag också, men eftersom magen vägrar vara mig till lags så blev det att stanna hemma istället. Den är så att säga inte riktigt att lita på idag *skratt*. Men nu har jag bestämt mig för att tänka lite mer på vad jag stoppar i mig...sen så ska väl den där jädrans magen hålla sig i skinnet tycker jag!!

Nu säger jag ju emot mig själv, men jag ska knalla ut med en kopp kaffe på balkongen och ta en cigg. Därute ska jag försöka fundera ut vad jag ska ta tag i först när jag kommer in. Jag har väl disken och lite dammtorkning att välja på. Vi får väl se vad jag anser mest tilltalande för stunden :P. Ska försöka få till en storstädning här snart också...men det sitter faen långt inne. Nu är det väl ingen katastrof här hemma...men luften är så nedrans torr så dammet stormtrivs ju och förökar sig värre än ett gäng kaniner.

Well...balkongen it is!!

Och du...gillar du min blogg så rösta gärna. Länken hittar du här längst ner i inlägget :D


Snark

Kväll igen....och jag är trött som faen. Lite skumt egentligen eftersom jag sov relativt länge idag. Men det är väl bara att ta tillfället i akt och komma i säng innan morgonen börjar närma sig med stormsteg.

Jag har varit mer än lovligt osocial idag, har inte orkat prata i telefon eller msn..eller haft med folk att göra överhuvudtaget. Vissa dagar så är det bara så, vet egentligen inte vad det beror på. Men imorgon är det säkert som vanligt igen. Det hoppas jag på iaf för jag tänkte ta cykeln ner till tutten och dricka lite kaffe med "S" om hon får lite tid över. Vi skulle ju ha fikat häromdagen men då var det ju någon som låg avtuppad på soffan och inte hörde när telefonen ringde för fulla muggar *harkel host*

Och Thuss...klockren historia du skickade på msn^^
Slår dig en signal imöra...och ser om du kommit hem efter fösedagskaffet som jag antar att du ska iväg och dricka :D

Men nu ska jag se om Gröt lyckas slita sig från datorn...jag vill sussa sängen men jag vill ha sällskap :D



RSS 2.0